2012 áprilisában születendő babák (beszélgetés)
Igen, sztem is ennyien vagyunk:-)
De jó. már egy ujjnyi, azért az is valami!
Én szinte semennyire sem vagyok kitágulva, a dokim, nem is tudta betenni a kisujját sem. Remélem, ha megindul a szülés magától elkezdek tágulni mint egy gumi:-)
Amúgy a főnököm ma asszonta, szombat délelőtt meglesz a manó. Így legyen! :-)
Én is gratula a már babázóknak, és kitartást nekünk pocakosoknak!:-)
Lili, télleg, megcsináltad a sütit? Mien lett?:-)
Sziasztok!
Most csak egy gyors bejelentkezés, mert nemrég értünk haza és baromi fáradt vagyok. Ugyanis reggeltől délután 5-ig! kint voltam a budapesti könyvfesztiválon mint potyamelós:-)Már nem dolgozom, már otthon vagyunk, csak kiszaladtam a páromnak segíteni, könyveket rakosgatni, meg pakolászni, ha el akar menni, ügyelni a standra...és az lett belőle, h. végig szteppintettem a napot! Annyira jól éreztem ma magam, h. hihhetetlen! Minél jobban haladok előre az időben annál jobban érzem magam :-)
Na a szopizás nem egyszerű.. Tegnap begyulladt a mellem, 38 fokos láz.. Szóval fogalmam sincs most mit csináljak.. Lement a lázam, de szerintem megint hőemelkedésem kezd lenni, a jobb mellemből alig jön tejcsi, a bal tökéletes..
Látod? nem egyszerű, de majd csak lesz valahogy.. Én amit lefejek szopizás után, azt a tejet pótolom neki.. ha nincs lefejt tejcsi, akkor tápszer..
Azt mondták a kórházban, hogy etesd, altasd és nem lehet baj.. :) A többi már jön magától..
Sziasztok,
micsoda babazápor van itt:-) Gratulálok mindenkinek!
Mi várakozók meg csak egyre fogyunk. ( ha jól emlékszem már csak mi maradtunk: Kiszkisz, Csillus, Racinger, Carpediem és jómagam)
Ma voltam dokinál, és 3 hónap után annyi a változás, hogy végig egy ujjnyira vagyok nyitott. A méhlepény most már meszes, de a keringés mindenütt jó. és ami a legjobb, a kisasszony végre elérte a 3kg-t, láttam a kis arcát, nagyon pufók volt:-) Legközelebb szombat reggel megyek nst-re és vasárnap este meg lesz megint uh + vizsgálat, és ekkor már erőteljesen fog vizsgálni a doki. remélem, legkésőbb akkor beindul valami végre. ma is voltam tornázni, de eddig semmi hatása nincs, a biztonság kedvéért főztem 1,5 liter málnalevél teát. holnap meg indul újra a takarítás...
Bocsánat, hogy beleszólok, de én elmentettem egy linket, ami nekem sokat segíthet (tudatlan első gyermekét váró anyának). Hátha téged is megnyugtat egy kicsit, hogy ha még csak ennyit szopik az nem nagy baj. Szerintem szépen össze vannak foglalva a leglényegesebb dolgok. Remélem hamar túlesel a nehézségeken, mert most már mi - akik még hátra vagyunk - tanácsra szorulunk majd Tőletek már babázóktól. :)
Sziasztok!
Hát botond is megérkezett múlt pénteken este 6-kor. Szerdán éjjel elkezdett folyni a magzatvíz. Csütörtöki napot össze-vissza fályásokkal töltöttem, este 9-től 10 perces fályások. Pénteken 11-kor nekiálltak oxyt adni, de így is csak estére született meg. Persze mindez megérte, mert gyönyörű, jó baba. Tejem az elején volt, de kaptam méhösszehúzót, amitől jelentősen csökkent. Így ma adtam neki tápszert, de nem szedem többe a cseppeket. Remélem hamar visszaáll a tejmennyiség.
Most nincsen nagyon időm visszaolvasni, de már nagyon kíváncsi vagyok veletek mi történt az elmúlt bő egy hétban.
üdv
Köszönöm a vigasztaló szavakat!Megvisel,hogy a szopizás sem úgy megy ahogy kellene,mindegy mit csinálok,40 g-nál többet nem akar sosom cicizni a babóm,kell neki kevés pótlás hogy menjen a súlya.Ráadásul elkaptam a kórházban valami hasmenéses nyavalyát,nagyon rosszul voltam,kiszáradtam,diétán vagyok,gondolom ez sem tesz jót a tejemnek.
Evicky,igazad lehet,én sem tudom kipihenni magam éjszaka,és ez eléggé megalapozza a másnapot,2-3 óránként kel fel a kincsem,a fejemből se látok ki sokszor.És sok idő éjjel,mire szopizik,plusz a pótlást is megcsinálom,hát kész káosz.Ti anyatejesek vagytok?
Gabes,nálatok minden oké a szopizással?Remélem mi is belejövünk,összerázódunk majd lassan.Én is egy hetet voltam kórházban,még csak 3 napja vagyunk itthon.Nem is tudom mit parázok,ennyi idő alatt még semmibe se lehet beleszokni.Főleg nem az új élethelyzetbe...
Racinger,köszi,aranyos vagy!!!!
Gratulálok én is az újdonsült kismamáknak, nagyon édesek a picurok!!
Zsóka nekem a rossz kedvem teljesen összefügg azzal, hogy hogy telik az éjszakánk, ha kicsit jobb, akkor másnap minden szép és jó, viszont, ha nagyon zűrös, akkor én is szoktam sírni, alig várom ilyenkor, hogy apa hazajöjjön a munkából, ő mindig megnyugtat.
Ne aggódj, biztos mindent jól csinálsz. Persze én is folyamatosan aggódom, de hát ez erről szól :)
Lányok,akiknek már megszületett a babájuk,volt valakinek ilyen szülés utáni lehangoltsága?Sajnos nekem napok óta tart ez a hullámzó kedélyállapot,néha tök boldog vagyok,néha meg bőgni tudnék,kétségbeesek,jó anya vagyok/leszek-e...És félek a sok változástól.Tudom,hülyeség...Valakinek hasonló tapasztalat?
Szüléstörténetet akarok írni nemsokára,de nekem is rossz élmény volt,szóval kicsit még emésztem a dolgokat...
Nagyon izgulok azokért,akik még visszavannak,és gratulálok az új babásoknak:)
Teszek fel képet Annámról:)
Puszi mindekinek!!!!!!!!
sziasztok!
bár jó régóta nem fórumozgatok itt,azért gondoltam beszólok,hogy megszülettek az ikreink :)
április 12-én 36. hétre császármetszéssel először Dorka 2400 grammal,majd őt követte Alíz 2100 grammal.
kis súlyuk ellenére gyönyörüen szopiznak,nagyon kis formásak,5 nap után már haza is jöhettünk a kórházból.raktam fel pár képet is a cukikról.
mindenkinek kitartás! a már babázóknak,és a pocakosoknak is!
puszi!
Szia Gabes!
Hogy telnek a napjaitok?
Minden rendben?
Azért, ha magadnak leírtad, én szívesen elolvasom priviben.
Nem vagyok riadós.
De megértem, ha nem írod le, mert rossz volt. A rosszra senki nem akar emlékezni, a lényeg az eredmény.:)
Minden jót!
Már megint kezdek kiborulni.
Reggel óta takarítok, nálam semmi jele a babóca érkezésének.
Még a doki se hívott a mai vizsgálat miatt.:(
Tényleg megszült anyukák.
Senki nem ír szüléstörténetet?
Askim!
Gratulálok!
Most láttam a manóról a galiban a képet!
Nagyon édeske, irigyellek már téged is.:)
Sok tejcit, és gyors felépülést kívánok!
Csillus
Askim itt is fogadd gratulációmat!!
Gyönyörű szép kisbabátok lett:):):):)
Sziaasztok!
Mi is egyben vagyunk még!!
Bár az utolsó Uh-n, nem jósoltak túl sok időt, meg az Nst-is eléggé ki ki ugrik, de még túúúú in van:):):):):)
Ma is megyünk Nstre meg késő délután még egy Uhra.
Jelenleg törpe 2700 gramm, de a többi testértéke megfelelő!!! Most vagyunk 38 hetesek és 4 naposak.
Feszülések vannak, főleg esténként, meg ami még nagyon furcsa, az az hogy menzeszes görcsök is szoktak lenni.
Nektek is volt, illetve van ilyesfajta fájdalmatok??
Csak mert érdekel, aki szült meg aki nem, ti mit neveztek fájásoknak??Mert a feszülés az oké!!!Olyan nekem is van, meg menzeszerű fájdalmaim vannak, ezen kívül milyen fájást kellene még éreznem?
Köszönöm előre is.
Jó reggelt!
Ki hogy van?
Szerintem Askim tuti babázik, mert különben mindíg bejelentkezik, és már 1 napja nem.
Mi még egyben. Ma megye a kórházba vagy a dokihoz, hogy ellenőrizzék a placentát, és megbeszéljük mi lesz.
Lehet, hogy ma vagy holnap befektetnek.
Ma nem hiszem, de holnap sanszosabb.
Az éjszakám, annyira nem volt rossz, de az este, megint durva fájásaim voltak. és 2-3 napja, szinte folyamatos feszülés van a pocakban. Elég kellemetlen.
ma hazajönnek végre a nagyobb fiaim is a nagyitól.
Majd 2 hete nem láttam őket, baromira hiányoznak már....
Szép napot mindenkinek, majd jövök, most elszaladok Nimivel fizikoterápiára.
Megdumáltuk!:-)
De aranyos vagy, lekvárral meg biztos nagyon fincsi! Majd meséld el, mien lett a süti:-)
Amúgy ez olyan szedsz egy adagot, meg még egyet, aztán legközelebb már az egész tálat veszed magad elé süti...:-):-D
;-)
úgy legyen:-) mit szólsz vasárnap reggelhez? a szombatot még szeretném kettesben tölteni a férjemmel;-)
jól hangzik ez a pudingos süti, szerintem holnap én is főzök egy adagot. a kamrában van egy kis házi barackbefőtt, azt fogok beletenni.
jó éjt mindenkinek! :-)