2012 áprilisában születendő babák (beszélgetés)
én is csak csap alatti popómosást vállalok. persze volt már, h megfürdettem, de az nem volt az igazi. mondhatni az üvöltéstől nem hallottam a saját hangom:-D
a lányom imádja ha az apja fürdeti és ez kölcsönös is. az első perctől kezdve egy élmény nekik:-)
hiába, a biztos férfi kezek...:-)
bocsi, de ezen a nekiszaladt a falnak picit mosolyogtam:-) élénk a képzelőerőm:-)
hehe, még sose ment neki ilyen könnyen a sz. akarom mondani kakilás. alig erőlködött és olyat trottyantott, h ihhaj! öröm volt hallani:-) persze utána irány a csap alá...:-):-D
úgy néz ki-és persze ha apa fel nem falta az egészet-ma is vacsizunk belőle:-) nyami!
remélem, már jobban vagytok:-)
óóóóó, cegénke:-( de gondolom, már jobban van. zupa télleg vigyizz a kicsire, mert nem lehet tudni,mi bújkál a nagyfijjúba. persze nem kell elzárni őt, csak no puszi meg no simi...:-)
én meg arról álmodom, mikor jutok már végre el. jájjjj de jó lesz!:-):-):-)
mi ma voltunk először vásárolni, először majdnem visszafordultunk, mert ahogy kivettük a kocsiból, oltári hisztibe kezdett. Szerencsére a férjem idegei kötélből vannak, és azt mondta, ha már itt vagyunk, vegyük meg, ami kell. pár perc múlva már jöttek is utánam a boltba, vhol kicserélte a kisördögöt egy angyalkára:-) ez után egész jól bírta a délelőttöt, csak a végére szerintem megéhezett. most meg édesdeden alszik az apukájával:-)
el se hiszem, ma egy hónapos Liza... egyszerűen repül az idő, pedig sokkal kevesebb dolog történik velem, mióta nem dolgozom. kicsit vágyom arra, hogy szellemileg is lefáradjak egy kicsit. lehet, hogy újra előveszem a nyelvkönyveket.
Sziasztok!
Raktam fel képeket a lányaimról bemutatkozás képpen. Zupa vigyázz a kicsire el ne kapja, mert az nagy szívás! Encit már napok óta nem engedem a kicsihez, mert a padtársa is valami ilyen vírust szedett össze. Nem tudom Ő elkapta-e, így inkább vigyázok! Jobbulást Patinak!
igen..így volt..ki is akadtam, mert már nagyon aludtam volna! :(:P ..és sajnáltam szegény Patit, szaladt volna hányni, de álmából riadt, alig találta az ajtót, nekiszalad a falnak is , mert most a nappaliban alszik apával...onnan még nem szaladt hányni, nincs rutinja :)köszi.. jobban van, remélem ma hányás nem lesz, ment a hasa is ma de., !normaflore-t adok neki, jobbat nem tudok, tuti vírusos gyomorrontásos valami :((
Na szegény fejed, futottál jobbra-balra :( Jobban van?
Hú merész vagy. Gyermeked, hogy bírta a bablevest?
sziasztok! Patriknak tegnap fájt a hasa--én barom elfelejtettem-ill. akkor rá se gondoltam, hogy megint ez van--szóval , hogy ilyenkor éjjel hányni szokott, többször is--és láza volt, de nem tudtuk mi lesz belőle...na alighogy fél egykor elaludt a lány, kikapcsoltam a tv-t, ami már csak világítani hivatott a szopihoz, abban a pillanatban hallottam a szomszéd szobából a hányás hangjait..és már végig is hányta szegény a házat, mire kiért! aztán én...mire feltakarítottam szinte ébredt Rebeka! :PP jaj, kellene még vagy 5 gyermek :)))))))
sziasztok jo reggelt mindenkinek ki hogy van? raktam fel énis képeket Hunirol:)))elhiszem ,hogy jo volt a fodrásznál énis nem rég voltam fodrásznál már vártam ,hogy elmehessek:))).
Voltam a reggel fodrásznál, jaj de jó volt :D
rajtam kívül itt mindenki szereti a sört?? :))
a ruhát megvizezed, wanish szappannal a folt pillanat alatt kijön enyhe dörzsölésre és máris mehet a sima mosásba színesekkel!
nyugodtan idd meg , pláne este, mikor hosszan alszik :))
Jah, az alkoholmentes sör helyett akkor már inkább iszom a szoptatós teát :))
Én sem mernék egyedül fürdetni :))) Csak a kagylónál popsimosást amikor napközben úgygondolom elég a nedvestörlőből. Amúgy mi 2 naponként fürdetünk. Én Beck's-et iszom, itt nincs olyan nagy választék úgyértem gyümölcsös sörökből, csak radler van az több fajta különböző % alkohollal. Van 0,8-as, de akkor már csinálhatnék limonádét. Hmmm de sz@r anya vagyok, itt alkoholizálok.... ez van :P Megvolt az első közös bevásárlásunk, jól bírta a kicsi, párszor nyügölt, csak akkor hisztizett be amikor jöttünk már haza, kicsit leizzadt a dereka, mert én kintre öltöztettem, a bevásárloközpontban meg persze melegebb volt, de rövidre fogtuk a vásárlást, viszont így is behisztizett. Remélem nem fázott meg, nem is tudom mit kezdenék vele ha lebetegszik :( nem szeretném gyógyszerezni.
micsoda áldozat;-)
de jó, hogy írtad a sört:-) van is behűtve egy körtés "sör", csak 2%os az alkoholtartalom. találtam olyat is, aminek csak 1%. végigkóstolom az összeset:-) a gössernek van alk.mentes citromos, meg holstenből találtam epres, áfonyás, citromos ízűt. mondjuk nem sok köze volt a sörhöz.
a sima alkoholmenteset én se szeretem.
ma este egyedül vagyok itthon Lizával, apa elment kötelező céges borkóstolásra. el is maradt a fürdetés. egyedül nem merek belevágni. fél órája tettem le aludni a kisasszonyt, a köv. etetést még megvárom ébren.
Mivel utálom az alkoholmentes sört, viszont !mindent a tejért! így 2-3 naponként iszom 1 2,5%-os citromos sört, mert azt imádom. Szerintem baja nem lesz biztos, max kicsit szédít, de kis mennyiségben nyugi nem lesz semmi baj.
bakker csajok azt hiszem holnap bablevest főzök, ha már itt inzultáltok vele :D
ên a kakis ruhát be szoktam àztatni, van ilyen folteltávolitó lötyi, ariel vagy vanish így általában kijön!!
egy pohár bortól meg nem hiszem hogy baj lenne ;)
még egy kérdés,a kakit basszus mivel szeditek ki a szines ruhàbol????én persilt hasznàlok de mindig ott marad a folt.
fehérekhez tökéletes a clorox.de szinesekhez????
csilla jo ujra hallani rolad :-)örülök hogy jol vagytok vàrom a képeket.
hu huzos napom volt nagytakaritottam ,csokitortàt sütöttem, bevàsàroltam kocsiba szoptattam,kész...éjjel érkeznek a vendégek,nagyon nem vàrom.
ugy innék egy pohär vörösbort.szerintetek?
szerintem anyósod is van olyan tapasztalt háziasszony hogy tudja, ha babot főz , akkor az első rottyanás után öntse le a levét és aztán kezdje újra...! sajnos úgy érzem pont olyan bablevest főzött, amit imádok, amit én szoktam..szóval ömlik a nyálam a klavira :PPP
én már sokszor ettem, semmi gond, mondom, hogy csak a magja allergizál..az meg nem jön ki a bimbódon :DDD te ehetsz, majd mikor hozzátáplálod neki ne adj 2 éves korig kb. :)))
ehhhh, leöntöm én...legközelebb:-) ugyanis anyóspajti bablevese annyit tesz: meglátni és nekiesni:-P:-D ráadásul abból a mindent bele-jó kis fejtett babci, füstült husi, telis tele zöccséges a javából-való.
eddig még minden ok. csak én szellentek:-P:-D
További ajánlott fórumok: