2012 áprilisában születendő babák (beszélgetés)
istenkém, de szeretik egymást:-))) a sok puszi mindig, minden mennyiségben jól jön...:-)
jó nektek, nekem most sem alszik, a nővérkéje felpörgette a sok puszijával.. :) Legalább este aludni fog.. :)
apának nem jött be..ezzel csak az a baj, hogy amikor ezt főzöm, neki főzhetek mást :)rizses dolgokat amúgy sem csipázza)--Patriknak ízlik:))
jelentem vettem DM-ben kefét(egy fésű is járt hozzá)..fehér , 2 tulipán van rajta..de olyan durvának tűnik..ami Patinak volt az pihe-puha :) -890 volt..de dilemmáztam, mert a tescoban volt csörgő végű micimackós rózsaszín-ugyanannyiért-..viszont az műanyag sörte..ez meg nem...így ezt választottam..úgyis ritkán fésülöm, minek arra csörgő..majd adok a kezébe egyet közben:))
nálunk is dettó. egész nap csak szenvedtünk, szerencsére sikerült szundizni két órácskát :-)
szió!
nagyon nyűgösen a meleg miatt.. most tettem le szunyálni, eddig nem nagyon aludt..
tyűűű, nyami! aztarohadt de éhes lettem! mond, most miért csinálod ezt?!:-))))
amúgy télleg az a legjob ezekben a diétás kajákban-persze ha jó a recept, és sztem a nosalty az egyik legtutibb onlájn recepttár:-) h, finomakat főzöl/eszel mégsem hízol.
hát sajna nem...de remekül porosodik magától ebben a száraz-sivatagi időjárásban:-P:-):-D
diétázok..olyan recepteket vadászok neten...ma csináltam isteni curry-s csirkét(most vettem még csak wok-ot) nagyon fini lett, itt a recept--- [link]
citromfüvet nem kaptam az kimaradt..és én kiló húsból csináltam(pulyka comb)így mindent megháromszoroztam kb.-ra!!hűűű..fincsi:))jók ezek a diétás kaják...én szeretem az ilyeneket!:)
csodaszép..de gondolom 2300-ért egyedül fésüli a babát..és énekel is közben! :)
bejött igen, annyira, hogy 70%-ban cumi nélkül...teljesen önállóan alszik el(sokszor nem is sír..imádom nagyon ügyes), 20%-ban cicin(éjjel) és 10% cumi..de az is kiesős formában:))
2300-ért kefét?megőrültél? :))) ahh...akkor inkább gyártok én egyet!! :)))a brendonban olcsót venni? mit? levegőt? :))))
zupa, bejött nektek a cumi dolog? mármint ugyi nem csak azzal alszik el?...
én próbálkozom-próbálkozom, vagy 5 félét kipróbáltunk, de köpi kifele, öklendezik,- és a grimaszoló fej hozzá..ááááá semmi eredmény...persze ha nem hát nem, legalább nem kell majd leszoktatni róla:-)
nekünk ilyen van: [link]
és rózsaszín:-))))))
elhiszem, h nem akartad a régit használni - én sem kefélgettem...hehe :-P volna vele - a dm- ben nem tudom, de elképzelhető mert ott is sok a babás cucc. mi kaptuk a kefét ajcsiba a nagyitől- mert én sem vásárolok drágán mindent- brendonból való, chicco márka ehheeehhe még jó, h írtad, te sem veszel drágát:-):-P:-D 2300,-, DE láttam 900-ért is! néha azért ki lehet fogni egy két óccsó jó cuccot. mondom NÉHA :-p:-D
Sziasztok, elég türhető napunk van, ma nem dolgozik a férjem, úgyhogy kicsit kevésbé leszek idegbeteg ha sír :)) Az éjjel 1/2 4-kor felsírt Medi, nemtom mióta nem volt ilyen, asszem szomjas volt vagy melege volt...cici 10 perc, majd vissza a kiságyba, s a szokásos időben ébredt. Ma volt reggeli séta is, de aztán megvolt a kakicirkusz is.. utána meg elaludt, most gondolom tud aludni nyugisan, nem kínozza a hasi. Mindegy, hogy mikor evett utoljára. 28 fok a lakásban :( megdöglök :(
nem feltétlen, Rebeka szokott 4 órákat is aludni..és nem kel se többet se kevesebbet..alszik szépen, max. gyakran szopik pár percet! :)
köszi, aranyos vagy....nekem 100 FT-os gyógyitári kevertet adtak..állítólag nagyon jó :)nem szoktam venni márkás dolgokat..nestlé, babé..avent..stb. csak nagyon indokoltan, nagyon jót(pl. cumi, üveg), mert általában csak menő névbe bújtatott akármilyen bármilyen, mint a többi:)) elhiszem, hogy jó..mert attól még lehetnek jók is, hogy drágák :))
igen..köszi--ügyik voltunk!
koszmó passz..szinte minden babának van..anno olajozni kellett a babák fejét-még 11 éve-minden fürdéskor..szóval mondtam is a dokinénikek..11 éve még annyi szart kentünk rájuk..most meg semmit--kivéve, ha koszmó van-.ja babakefe..nem sikerült még vennem, a Patriké megvan, de olyan csúnya ..nem akartam használni pedig el tudnám fertőtleníteni, de olyan régiesen sárga..és zöld a nyele, én meg rózsaszínt akartam..de addig jó lett volna én hülye..DM-ben van? bár állítólag akkor is kialakulhat ha kefélgeted.--haha..ez de hülye szó:))krémet írtak fel ...jobb, mint az olaj,..bár védőnéni mondta az étolaj is jó..na mondom neki persze..aztán dög büdös lesz a csajszim feje :P pffff
Basszus,félek megszívom este...Anna aludt reggel 7-11-ig,utána meg 12-14.30-ig...Nem tudom mikor aludt ennyit utoljára.Megint kezd beoffolni...Mitől van ma így kiütve???Félek,nehogy éjjel ne aludjon:(
Zupa,na de jó hogy túlvagytok rajta:) Koszmó ellen nagyon bejött nekünk a Babé koszmó elleni samponja.Igaz drága,de megéri,sokáig elég.Fésülgetni se kell,semmi.
nah, milyen ügyes a csajszikád!:-) és te is, h ilyen hősiesen bírtad:-)
koszmó? olyanotok van? lehet kapni puha sörtés babafésűt, és ha minden nap többször fésülgeted a fejecskéjét az nagyon sokat segít, persze főleg a megelőzésben, de ha már így lett, akkor krémecske és fésű:-)
ma voltam 13:30-kor dokinál...490 grammot hízott, 4 cm-t nőtt, most 4570 gramm és 56 cm :) csajosan hízik, de dokinéni elégedett,..azért Patrik dupla ennyit evett...és dupla ennyiket hízott! :) ő csajosan eszik :) a szurit megkönnyeztem, csajszim elsőnél éppen csak jajgatott, másodiknál..az gondolom izomba ment-nagyon sírt, de mikor felvettem megnyugodott..már a gyógyszertárban szemben alig 10 méter után aludt a babakocsiban, azaz gyermekülésben, mert combo....és most is alszik már itthon, nem ébresztem, pedig régen evett, valamikor 10-11 között :) koszmóra kaptunk krémet--de persze csináltatós, majd mehetek vissza érte :PP az a gyógyitár, ahol minden csinálós van készen, az meg a belváros közepén van, parkoló egy szál se, 37 fok..pfff..inkább visszamegyek emide :) kérdezték mi a csípőszűrés eredménye..mondom melyiké, amin nem voltunk? mert nekem nem adtak se beutalót..se nem mondták menjek..de mindegy..6 hetes kor után kell..nem vagyunk elkésve..(úgyis rendben lesz érzem :)))
ja ..és megtudtam, nekünk azért nem kell UH, mert a kórházakban megcsinálják, de van, akinek kérnek kontrollt! szóval ez van :))
Racinger,Gabes,Kuttus,Lili.molnar,Askim,hogy vagytok???
Dorci,a te babád is nagy édes,tényleg olyan kis arányos,formás:) A többi képed is nagyon tetszik:) Örülök,hogy van tejcid:) Sajnos mi nagyon elbuktuk a szoptatást,pedig nagyon szerettem volna legalább egy évig:( Na,majd talán ha egyszer lesz kistesó,akkor ügyesebbek leszünk:)
Jajj Vopi,legalább túlvagytok rajta!A kúp nem volt rossz ötlet.
Zupa,ti mikor mentek?
Sziasztok!
Mi túl vagyunk a kétoltáson. Szegényem, annyira sírt, a másodiknál ráadásul meg is feszítette a kis lábát, ezért az szerintem még jobban fájt neki.
11-kor evett egy nagyott és most alszik :)
Nekem azt tanácsolta a dokinő, hogy adjak be egy fél lázcsillapítót , hogy ne menjen fel nagyon a láza és attól majd nyugodtabb is lesz. Be is adtam neki a 11-es kaja előtt, biztos ami biztos.
ó köszike, már előre sajnálom, anno Patrik belázasodott..viszont nem ütötte ki annyira, hogy ne keljen fel éjjel szopni, kivi vagyok a lányka majd hogy viseli.. a nők keményebbek :)))
állítólag az is lehet a gond, hogy gyakran eszik..és ezt nem viseli jól a gyomra, mert ráeszik az előzőre..de ez szerintem babafüggő!
Szopik között kb 2-2,5 órát alszik. Éjjel 9-től 5-ig. Én most arra gondolok (remélek), hogy fejlődik az emésztése. Szóval kitartás mindenkinek!
További ajánlott fórumok: