2012 áprilisában születendő babák (beszélgetés)
Szia:)
Nálunk holnap lesz délután a fülátfúrás.
Én is kicsit izgulok, hogy viseli, remélem jól.
Mondjuk annyiból örülök, hogy egyből az aranyat rakják be neki.
sziasztok, ma még nem is tudtam bejelentkezni, annyira nyügi volt a kisasszony. Délben végre megvolt a fülbelövés (a szomszéd házban van a kozmetikusom, így legalább nem kellett messzire menni) Hát szegényem nagyon sírt.:( igazából az nem tetszett neki, hogy lefogtuk a fejét, a belövést szerintem meg sem érezte. Aztán meg nem volt hajlandó szopni, csak a cumisüveg kellett neki. Most végre elaludt egy kicsit.
Zsóka ne add fel fog ez változni majd a párod is felfedezi, hogy az ő pici lánya és még kérni is fogja hogy most ő had játszon vele.
Halihóó,hogy telik a napotok?Anna délelőtt aludt egy nagyot,addig főztem,délután meglátogattunk egy ismerőst,postára mentünk,sétáltunk,aludt egyet a babakocsiban is,ma nagyon jó kislány:)
Zupa,örülök a tojglinak:)
Köszi az együttérző szavakat csajok!
KAKIIIIIIIIIIIIILT!! :))) nem kell kínozni jihháá
annyira örülök! képzeljétek..tuti fájt neki, mert álmában tojt,..felordított, mint akit nyúznak..annyira sírt 2 percig... szeme körül piros..mint aki éppen nyomott ..de csak most jöttem rá, hogy az volt az :))..cumival alig tudtam megnyugtatni..és vissza is aludt..most meg ébredt..kicsit rászáradt kakival:)))
igen, de tudod..nálunk Rebeka egy angyal..szóval meg sem érdemlem annyira jó kislány..így én még egyszer sem voltam kibukva idegileg se hisztitől, sem hasfájástól:))egyszerűen sosem volt rá okom...
JAJJJJJ :((
tegnap szegénykém, már 5. napja nem kakilt megint (előtte 2szer is magától, mióta vasat szedünk, de jó pár nap kihagyással) na de most megint 5 napja nem..és este akartam kakiltatni, de feladtam..halljátok..így még nem ordított soha, azt hittem megfullad a végén, felkaptam öleltem, én is elkezdtem bőgni, pedig nem fájt neki, de valamiért sírt nagyon(lehet bent a cucc már fájt, amikor betoltam a lázmérőt szinte összeszorította a lyukát , lehet annyira "kemény" neki, hogy nem tudja/meri kinyomni(?)) szóval ma még várok, de holnap újra próba aztán ha nem megy, szerzek kúpot! :(( már aggódom :( ..és tegnap már du. annyira hülyén szopott, rángatózott meg ilyenek, mintha zavarná a hasát valami, de érdekes módon éjjel és azóta reggel és délelőtt meg nem! :PPP gondolom este megint majd :P
zsóka, nagyon szépek vagytok:-)
a férjeddel kapcsolatban meg nyugi, fog ez változni! nálunk apa hajnaltól késő estig dolgozik - szellemi munkát - és van olyan nap, h. annyira elfárad és kivan a töke mindennel, h. semmi másra sem vágyik csak a pihire meg egy kis itthoni nyugira. ilyenkor ez teljesen érthető, és én sem traktálom őt h ugyan foglalkozzon már a lányával...de!- ahogy a csajok is írták - olyan nincs h. egy percre sem hagyhatod rá a csajszit! szal próbáld meg a tudtára adni valahogy, - mert pasiból van és nem mindig értenek a nők nyelvén:-P - h. neked is jár néha egy kis kikapcs:-)
nahát, mi meg május 2-án születtünk:-) pont egy hónap van a két kölök között:-)))
figyi, olyan kanálból próbálj meg neki enni adni ami hajlított nyelű és tömör gumiból van. ez nálunk nagyon bevált! igaz, eddig csak vizet meg a D viti cseppet kap belőle, de mindig élvezettel nyalogatja le róla a cuccost:-)
Szóról szóra egyetértek veled, Zsóka csodálom a türelmed, tényleg, ez biztos a korral jár :DDDD
Amúgy én van, hogy kiakadok, mert már nincs türelmem, amikor meg hazajön a férjem "hozzávágom" Medit, csináljon amit akar vele :DDDD Mert ha én sík ideg vagyok, nem sok hasznára válok...úgyhogy jön a türelmes apuci és mindig megoldja. Általában a hűtőben mindig van 90-100 lefejve azzal meg teával és sok sok játékkal kibekkelik amíg magamhoz térek a kikelt képemből :DD
zsóka néztem a képeket, nagyon szépek vagytok!
a férjed..hmmm...) nem alkotok véleményt, mert annyira nem szép! de remélhetőleg tényleg megváltozik, ha a baba már jár..vagy jobban lehet vele kommunikálni! de.... elég szomorú..., hogy vannak ilyenek, de tuti nem vagytok egyedül..egy családterapeuta hosszan mesélhetne az efféle apukákról!! hatalmas türelmed van, mert azért én már csúnyán elküldtem volna a picsába a férjem, ha bakker egy pillanatra nem foglalkozna a gyermekeinkkel(vagyis éppen a babával) még, hogy fürdened sem lehet, csak ha alszik???????????? ..és ha ébren van , de megy a hasad, akkor beviszed a wc-re??? komolyan úgy fel vagyok háborodva, mintha velem tennék ezt! én most úgy tudnék kiabálni az uraddal, hogy nem csak magadnak szültél..és még a sok programja is rátesz 10 lapáttal :PPP :)))az én uram nem papucs, nem is egy kezesbárány..egyforma erős személyiségek vagyunk, nem is tipikus mintaapuka, aki napi 20 órát a gyerekeivel foglalkozik, de én sem vagyok mintaanya tuti, hibáink vannak, halandóak vagyunk, de azért ő ha tudja dolgom van , akkor bevállalja..még ha nyűgi és sírós is..az igaz, hogy ha elmegyek órákra, akkor még nem meri, de érthető..hiszen szopis babáról van szó ...de ha éppen alszik simán marad vele..és volt, hogy felébredt és csak egy óra múlva értem..és???? nála is életben marad az a gyerek!! ugyanannyira felelős foglalkozni vele apuka, mint anyuka! nálatok ez necces :PP ami szakértők szerint a baba korszak után általában rendbe jön! úgy legyen!!
na igen valószínűleg kanálfóbia, vagy csak éppen ez a kanál nem jön be neki:))
én is 2 hét múlva kezdem az almát , barackot,, addig míg van friss barack :)
Racinger,irigyellek,rám is rámférne már a fodrász:) Igazad van,majd valamit kitalálok;)
Anna holnap lesz 16 hetes,ő mostmár szépen akaratlagosan megfogja a dolgokat:) Két hete még ő is fejbe vágta magát,meg csak katatott,most viszont tekereg mindenfelé,nyúl minden után,megfogja ami tetszik,szájába veszi,mindent megkóstol,cincál:D Olyan édes hogy már ezt csinálja:D TEgnap a szomszéd hozott át avonos katalógust,ott ült az ölemben,írtam fel mi kell,mire odanéztem,már gyűrte össze a kis nyálas kezével:D Szóval nektek is rövidesen elkezdődik ez:) Jó szépülést:)
Olyan édesen el tud lenni a csörgőjével, csak még nem tudja, hogy az ő fogja, s nem tudja koordinálni a mozgásait :D De még nem vágta fejbe magát vele :DDDD
Ti, hogy álltok a fogással? Mi még csak inkább akkor amikor a kezébe adok valamit. A cumisüveget kimondottan fogni akarja csak még nemigazán megy neki, inkább csak megtartja, a játékokat meg egyelőre úgy tudatlanul fogdossa :D 14. hét, húha :))
Hehehe, Medirendszeresen belesarkal a szaros pelusba :DDD akárhogy próbálom megakadályozni, szinte mindig sikerül neki :D
Orsi, a cicizésnél szinte mindig nekünk is ez van, kivéve éjszaka, mert akkor alszik miközben hűségesen szív és nyel :DDD Nemtudom az éjjel mi volt, azthiszem a poci kínozta, de keltünk 3/4 2-kor, 4-kor s 6-kor pffffff sosem csinált ilyent. Már a korház óta éjjeli max 1 ébredés volt. Mnah, de túléltük, így 10-ig aludtunk, azóta meg 3 kaka :D szóval az volt a baj éjjel. Kicsit nyűgöske.