2012 áprilisában születendő babák (beszélgetés)
Na szegény fejetek, Medi is szokott álmában szipogni amikor nagyon kiordítja magát, vagy ébren is a vállamon, sőt, még nagyon halk nyávogó hangot is van, hogy ad ki mellé, az is olyan vigasztalódós nyávogás, szegény, olyan édes olyankor, na nem mintha élvezet lenne bőgetni, de édes amikor vigasztalódik. Az utóbbi napokban nekem is sikerült vagy 2x a fejbekólintás, de Medi meg sem lőtte hálistennek.
Hát én a szőrtelenítést mindenhol géppel végzem itthon, és Medi még hallgat is, mert jó a a zúgása :DDD
A multkor odapakoltam a hintájában a fürdőszoba elé, persze nem volt türelme, kezdett brünnyögni, de nem volt vészes, láttam rajta, hogy fáradt, gondoltam azért sem szállok ki a kádból, aztán addig burrogott a gép, hogy bealudt :D
nem tudom, milyen nálatok a mostani nyár, de nálunk az idén soxor volt tikkasztó meleg.
tegnap és ma már nálunk sem volt olyan hőség.
én valahogy nem bánnám, ha ez így is maradna...
jó, de azt nem mutatom meg neki, nehogy az üvöltést is utánozza. azt ő tudja magától is:-P:-D
nekünk meg még mindig bukik a drága. pedig büfiztetem, meg utána "ültetem" picit, de még igy is van h, csurog ki a száján a tejci. van, h a már félig megemésztett is.
nah tessék, még jól meg is fejelted. lehet anyudnál ez is ezsébe jutott. hát milyen anya az ilyen?!:-P:-D
nekem is volt, hogy a csajszival nekimentük az ajtófélfának. én jobban meg voltam ijedve mint ő:-)
tyű, szegényke:-( azért, nem lehetett semmi, ahogy még messziről is hallottad:-( én, lehet ott se tudtam volna hagyni, de igazad van szoknia kell, h nem csak anyából áll az élet...persze a legtöbb része az igen!:-)
én az ilyen gyanta gondokra -h hamar megnő a szőr beszerváltam egy epillátort. emléxem, bazi akciós volt a madaras áruházban. huszonezrekért tuti nem vettem volna meg de így nem bírtam otthagyni:-)
meggyes lepény? házi? jöhet!:-) én már egy jó ideje lesz@rom, mi az amit ehetek. persze azért nem iszok alkoholt meg nem eszek nagyon fűszereseket sem. mindent csak mértékkel.
jut eszembe, van is egy meggyes lepényem. igaz bóti, de egy kis tejcivel lehet, betolom:-) pffff. megint ez a tolás:-P:-D
a kaki nálunk is szokott sárgásbarna lenni. mostanában leginkább színre és állagra is leginkább a srgaborsófőihez hasonlít. jááájjj, megint kajáról nevezem a sz@rt:-P:-D
:-)
legközelebb majd azt is felvesszük, ahogy az ordítás átmegy durmolásba:-)
megvan a diagnózis: micrognathia, illetve pharyngealis stridor, vagyis kicsi az állkapocs és sípoló légvétel. erre kellett várni két órát, szerencsére végigaludta az egészet, csak egy peluscserére volt szükség. a véleményhez meg latinul írta azt is, hogy figyeljük Lizát. de legalább megnyugodhatunk:-) már csak öklendezésre kellene egy választ találni:-)
ti már hallottatok pocifix párnáról? nekem a párom anyuja említette, h milyen jó az a babának. télleg?
nekem szopipárnám van csak, annak a közepére tennémm a babát, és így még körbe védve is van.
de nem árt ez a kis gerincének amúgy?
Még nem, csak nézelődöm s nem foglaltam semmit mert az emberem vacilál, hogy nem-e megyünk túl messze :P most mit csináljak? Ha kezdem győzködni, rábeszélem s elmegyünk, tuti valami baj lesz, aztán ehetem magam :S
Persze nem így akarok nekiindulni, de amikor a társad nem olyan biztos a dologban mint te akkor meggondolod.
Pffff, nem akarok az országban nyaralni.
A fluoreszkáló csak rávilágításkor :P de lehet úgy is venni, hogy arra az időtartamra benyeli a fényt :P de csak a foszforeszkáló tartós :D
Hova rohansz?
de drága vagy!:-) én is mindig nagyon örülök, ha kapok! csak van h pár nap is eltelik, mikre észreveszem...:-)))
igazából ez egy gesztus, nincs jelentősége sztem, csak bódogságosság van:-)
a csokiért meg külön köszönet. most nyeltem is egy nagyot:-)))
mi az abszolút egyértelmű?
hajszárítós videó nézése közben a csajom bevágja a szunyát:-P:-D
már én sem erőltetem. van néha még egy két próbálkozás, de hiába. jaja, bezzeg, de jó lett volna egy két szituba de most már minek?!
jah, és zsír a hajad:-):-D
fordulni mi sem fordulunk még rendszeresen. eccer kéccer fordult már meg az ágyunkon hasról hátra, úgy h. fejecskéjével meg a kezecskéjével nyúlt hátra, és utána ment a popó és a lábai is:-)
télleg, az számít szerintetek, h hol fordul meg? mármint az ágyunk puhább és ott sikerült, de a jácószőnyegen ami egy járókába van betéve ott még nem...
Réka, én még nem voltam sajna Bulgáriában, de nagyon szeretnéééék!
találtál már valami frankó kis szállást/helyet?