Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » 2012 áprilisában születendő babák fórum

2012 áprilisában születendő babák (beszélgetés)

13711. Racinger (válaszként erre: 13700. - Zupa)
2012. aug. 9. 17:45

Na szegény fejetek, Medi is szokott álmában szipogni amikor nagyon kiordítja magát, vagy ébren is a vállamon, sőt, még nagyon halk nyávogó hangot is van, hogy ad ki mellé, az is olyan vigasztalódós nyávogás, szegény, olyan édes olyankor, na nem mintha élvezet lenne bőgetni, de édes amikor vigasztalódik. Az utóbbi napokban nekem is sikerült vagy 2x a fejbekólintás, de Medi meg sem lőtte hálistennek.

Hát én a szőrtelenítést mindenhol géppel végzem itthon, és Medi még hallgat is, mert jó a a zúgása :DDD

A multkor odapakoltam a hintájában a fürdőszoba elé, persze nem volt türelme, kezdett brünnyögni, de nem volt vészes, láttam rajta, hogy fáradt, gondoltam azért sem szállok ki a kádból, aztán addig burrogott a gép, hogy bealudt :D

13710. Szilvana (válaszként erre: 13709. - Kiszkisz)
2012. aug. 9. 17:35
Meleg volt, de nem annyira mint nalatok. Itt max.34 fok volt. En szeretem a meleget.. :) az en kicsi fiam, nincs el nagyon sokaig a jatekokkal..ti hogy alltok ezzel?
13709. Kiszkisz (válaszként erre: 13708. - Szilvana)
2012. aug. 9. 17:21

nem tudom, milyen nálatok a mostani nyár, de nálunk az idén soxor volt tikkasztó meleg.

tegnap és ma már nálunk sem volt olyan hőség.

én valahogy nem bánnám, ha ez így is maradna...

13708. Szilvana (válaszként erre: 13704. - Kiszkisz)
2012. aug. 9. 16:44
igen am! hazi meggyes lepeny :) en is ugy voltam, hogy ezt nem hagyhatom ki..volt is eredmenye. Hat nalunk bekoszontott az osz :( esik az eso, es nem hiszem hogy lesz mar kanikula.
13707. Kiszkisz (válaszként erre: 13702. - Lili.molnar)
2012. aug. 9. 16:38

jó, de azt nem mutatom meg neki, nehogy az üvöltést is utánozza. azt ő tudja magától is:-P:-D

nekünk meg még mindig bukik a drága. pedig büfiztetem, meg utána "ültetem" picit, de még igy is van h, csurog ki a száján a tejci. van, h a már félig megemésztett is.

13706. Kiszkisz (válaszként erre: 13701. - Zupa)
2012. aug. 9. 16:33

nah tessék, még jól meg is fejelted. lehet anyudnál ez is ezsébe jutott. hát milyen anya az ilyen?!:-P:-D

nekem is volt, hogy a csajszival nekimentük az ajtófélfának. én jobban meg voltam ijedve mint ő:-)

13705. Kiszkisz (válaszként erre: 13700. - Zupa)
2012. aug. 9. 16:30

tyű, szegényke:-( azért, nem lehetett semmi, ahogy még messziről is hallottad:-( én, lehet ott se tudtam volna hagyni, de igazad van szoknia kell, h nem csak anyából áll az élet...persze a legtöbb része az igen!:-)

én az ilyen gyanta gondokra -h hamar megnő a szőr beszerváltam egy epillátort. emléxem, bazi akciós volt a madaras áruházban. huszonezrekért tuti nem vettem volna meg de így nem bírtam otthagyni:-)

13704. Kiszkisz (válaszként erre: 13699. - Szilvana)
2012. aug. 9. 16:27

meggyes lepény? házi? jöhet!:-) én már egy jó ideje lesz@rom, mi az amit ehetek. persze azért nem iszok alkoholt meg nem eszek nagyon fűszereseket sem. mindent csak mértékkel.

jut eszembe, van is egy meggyes lepényem. igaz bóti, de egy kis tejcivel lehet, betolom:-) pffff. megint ez a tolás:-P:-D

a kaki nálunk is szokott sárgásbarna lenni. mostanában leginkább színre és állagra is leginkább a srgaborsófőihez hasonlít. jááájjj, megint kajáról nevezem a sz@rt:-P:-D

13703. lili.molnar (válaszként erre: 13695. - Racinger)
2012. aug. 9. 14:53
most jól megfogtatok:-) fényben "töltődik", utána meg világít a sötétben:-)
13702. lili.molnar (válaszként erre: 13689. - Kiszkisz)
2012. aug. 9. 14:50

:-)

legközelebb majd azt is felvesszük, ahogy az ordítás átmegy durmolásba:-)

megvan a diagnózis: micrognathia, illetve pharyngealis stridor, vagyis kicsi az állkapocs és sípoló légvétel. erre kellett várni két órát, szerencsére végigaludta az egészet, csak egy peluscserére volt szükség. a véleményhez meg latinul írta azt is, hogy figyeljük Lizát. de legalább megnyugodhatunk:-) már csak öklendezésre kellene egy választ találni:-)

13701. zupa
2012. aug. 9. 14:47
ja..és mindennek a tetejében ..még előtte mikor vittem, , vettem ki a hordozót a kocsiból és könyökkel fejbe kólintottam..pedig éppen vigyorgott..és beszélt a teknősnek, ami ott lóg neki...annyira megsajnáltam , majd megszakadt a szívem, pedig alig fájt neki, de azért mégis..:(( kis ártatlan én meg "megütöm" :(((
13700. zupa
2012. aug. 9. 14:43
hűűű..na ezt a sokat éjjel kell visszaolvasnom, mert rohanok :(( BAKKER!! ma gyantáztatni voltam/lettem volna! de anyukámnál Rebeka valamiért éktelen ordításba kezdett--sose csinált ilyet..többször vigyázott már rá--de lehet az volt a baj, hogy én mondtam vigye be a szobába a babakocsiból..majd ha elunja ott altassa ágyon...na ahogy kivette és bementek..onnantól úgy ordított, hogy a város másik végében hallottam-se cumi, se cumisüveg, se babakocsi nem kellett--, így mikor sorra kerültem volna, már hívott..én meg mondtam a kozmetikusnak, hogy na akkor ciao...ezt nem hagyom, hogy így sírjon!! :)szóval szívtam, mert minél nagyobb a szőr, annál jobban fáj! ez most tolódik! holnap viszont délben mozizunk Patrikkal-Merida a bátor 3D- be kell kockáztatnom, hogy megint viszem anyához..hiszen meg kell szoknia, hogy megmaradjon máshol nélkülem :(( szegényke..annyira sajnáltam, még egy óra múlva is szipogott alvás közben is!
13699. Szilvana
2012. aug. 9. 14:34
Sziasztok! Nalunk meg nem megy a fordulas, de a kezen tamaszkodas nagyon regota :) Mikor felebred a kisbetyar, egesz felemeli magat, es nezelodik. hason alszik es igy mar regota megy neki. Hu csajok, tegnap eleg nyugos napunk volt...ugyanis meggyes lepenyt ettem, amit imadok...a kicsi szegeny fofott am, es fajt a hasija neki..hat tenyleg alig ehetek valamit, pedig nem fogyok :D. kepzejetek a kakija valtozott, mostmar sargasbarna, amiota teljesen kivontam az etrendembol a tejtermeket. A doki nem mondott semmit ra...de ti ajanlottatok es bevalt! Laktoz erzekeny. Bocsi hogy ritkan irok, de itt 6 oraval levagyok maradva, es olyan furcsa, mar mikor ideulok, ti mentek aludni ::) de azert olvaslak benneteket!
13698. Kiszkisz
2012. aug. 9. 14:31

ti már hallottatok pocifix párnáról? nekem a párom anyuja említette, h milyen jó az a babának. télleg?

nekem szopipárnám van csak, annak a közepére tennémm a babát, és így még körbe védve is van.

de nem árt ez a kis gerincének amúgy?

13697. Racinger (válaszként erre: 13682. - Kiszkisz)
2012. aug. 9. 14:23

Még nem, csak nézelődöm s nem foglaltam semmit mert az emberem vacilál, hogy nem-e megyünk túl messze :P most mit csináljak? Ha kezdem győzködni, rábeszélem s elmegyünk, tuti valami baj lesz, aztán ehetem magam :S

Persze nem így akarok nekiindulni, de amikor a társad nem olyan biztos a dologban mint te akkor meggondolod.

Pffff, nem akarok az országban nyaralni.

13696. Racinger (válaszként erre: 13677. - Zupa)
2012. aug. 9. 14:16
Igyekszem, általában bírja a zajokat, autóban is meg minden, csak vannak periódusai amikor minden baja van, aztán meg amikor akár robbanthatnánk is mellette. Sokszor amikor hárman utazunk az autóban s én vagyok hátul mellette, papolok előre a férjemnek mint az állat, nem vagyok valami csendes beszélő :DDDD aztán azt veszem észre, hogy Medi bealudt mint az állat :DDD
13695. Racinger (válaszként erre: 13674. - Zupa)
2012. aug. 9. 14:11

A fluoreszkáló csak rávilágításkor :P de lehet úgy is venni, hogy arra az időtartamra benyeli a fényt :P de csak a foszforeszkáló tartós :D

Hova rohansz?

13694. Racinger
2012. aug. 9. 14:10
Hehe, 10-1/2 15-ig aludt a kis mormota, felvisított, cici szájba, aztán majdnem megint belealudt :DDDDDD de aztán elkezdett fingodozni, most tekereg jobbra balra az ágyon :DDD
13693. Kiszkisz (válaszként erre: 13691. - Timcsyyyy)
2012. aug. 9. 13:34
ááááááááááááááá:-)
13692. Kiszkisz (válaszként erre: 13690. - VZsófi)
2012. aug. 9. 13:34

de drága vagy!:-) én is mindig nagyon örülök, ha kapok! csak van h pár nap is eltelik, mikre észreveszem...:-)))

igazából ez egy gesztus, nincs jelentősége sztem, csak bódogságosság van:-)

a csokiért meg külön köszönet. most nyeltem is egy nagyot:-)))

13691. Timcsyyyy
2012. aug. 9. 13:26
Vajdasagbol irok :D Aspirator- gozelxivo. :)
13690. VZsófi
2012. aug. 9. 13:24
Lányok, köszi a jeleket! Fogalmam sincs, hogy mire valók, vagy hogy kell küldeni. Kedvesek vagytok. És akkor én meg küldök nektek - persze külön-külön mindenkinek - egy hatalmas szelet virtuális csupacsoki tortát, a fogyókúrázóknak meg gyümölcssalit :-)
13689. Kiszkisz (válaszként erre: 13664. - Lili.molnar)
2012. aug. 9. 13:20

mi az abszolút egyértelmű?

hajszárítós videó nézése közben a csajom bevágja a szunyát:-P:-D

13688. VZsófi (válaszként erre: 13687. - Kiszkisz)
2012. aug. 9. 13:11
Nálunk Rékának és Zalánnak is megy a hasról hátra fordulás, de fordítva még nem. Réka egyszer fordult meg a hátáról a hasára, amikor én mellette ültem, és lejtett az ágy. Hátranézett (na, mondjuk azt a nyaktekerést érdemes lett volna látni :-)), és aztán vitte a lendület.
13687. Kiszkisz (válaszként erre: 13685. - VZsófi)
2012. aug. 9. 13:07
ehhe, az ágyikó pont lejt egy picit amerre fordult. lehet, ezért sikerült neki. megvolt a löket:-)
13686. Kiszkisz (válaszként erre: 13670. - Racinger)
2012. aug. 9. 13:05

már én sem erőltetem. van néha még egy két próbálkozás, de hiába. jaja, bezzeg, de jó lett volna egy két szituba de most már minek?!

jah, és zsír a hajad:-):-D

13685. VZsófi (válaszként erre: 13684. - Kiszkisz)
2012. aug. 9. 13:05
Szerintem ha vízszintes a hely - mármint ha az ágy épp nem lejtett arra amerre fordult - akkor mindegy. Hiszen a keményebb talajon könnyebben lehet fordulni, mint a puhább ágyon.
13684. Kiszkisz
2012. aug. 9. 13:02

fordulni mi sem fordulunk még rendszeresen. eccer kéccer fordult már meg az ágyunkon hasról hátra, úgy h. fejecskéjével meg a kezecskéjével nyúlt hátra, és utána ment a popó és a lábai is:-)

télleg, az számít szerintetek, h hol fordul meg? mármint az ágyunk puhább és ott sikerült, de a jácószőnyegen ami egy járókába van betéve ott még nem...

13683. Kiszkisz (válaszként erre: 13675. - Zupa)
2012. aug. 9. 12:59
az éjjel én is hülyeséget álmodtam. valami olyasmit, hogy...áááá már nem is emléxem, csak arra, hogy sz@r volt:-P
13682. Kiszkisz
2012. aug. 9. 12:58

Réka, én még nem voltam sajna Bulgáriában, de nagyon szeretnéééék!

találtál már valami frankó kis szállást/helyet?

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook