2011 tavaszra tervezett babaprojekt (beszélgetés)
Nem tudom, miért lehet ez a poci szurkálás... de még mindig érzem... Remélem holnapra elmúlik! Neked mennyi ideig tartott, amikor pár napja érezted?
Egyébként igen, április 4 vagy 5 mensi és utána szabad az út!!! :-) De jó lesz!!!!! :-)
Dóri, ha már úgyis végeztél a takarítással, jöhetnél hozzánk is.. :-)
Van erre lehetőség, az 1. babó után majd jönnek az ikrek és már meg is lesz a 3 :-)
Nálunk sem gáz a vezetéknév, mert Kis a férjem vezetékneve, csak valahogy az "s"-el "zs"-vel kezdődő neveket nem olyan jó kimondani, nekünk meg az tetszik., de majd kitaláljuk. :-)
Timi!
Kitartás a melóhoz, én most végeztem. Siess haza Te is! :-)
Pociszurkálásom nekem is volt pár napja, most meg majd leszakad a derekam. Olyan mintha meg akarna jönni, pedig még csak a 20. napon vagyok. Nem tudom, hogy mi lehet ez.
Nem akarlak ijesztgetni, de a barátnőm a mensi után 2 nappal volt együtt a férjével és múlt héten volt 3 éves a "végeredmény" :-), aki egy kis tünemény, szőke, copfos, dumás csajszi! :-)
Nálad ápr. eleje mensi, és utána hajrá? :-)
Sziasztok!
Én ép most fejeztem be a porszívózást meg a fürdőszoba ki suvickolását úgyhogy most már csillog villog!!!:-))
Nekem egy húgom van a bátyuskám sajnos nem születhetett meg....:-((
Én imádtam hogy lány testvérem van de néha elképzeltem milyen lenne ha bátyám is lenne!!Én 3gyerkőcöt szeretnék "vegyesen" remélem sikerül is mert a párom csak kettőt!Egy ilyen egy olyan...de a lényeg hogy egészséges legyen én kiegyezem abban is ha mind fiú vagy mind lány!!!
Nálunk a fiúnevek a Benedek és a Dávid a kislány nevek pedig Emma és Alíz!De az biztos hogy ha lesz lányunk az Emma 100% és második névnek a Júliát kapja!:-))
Nekünk nagy szerencsénk van mert a párom vezetékneve Tóth és így szinte bármi jól megy hozzá!Ezért a kislányoknak két neve lesz mert eléggé rövid mind a kettő!
Most megyek főzni mert odáig még nem jutottam el!:-))
Pumi, itt is esik... :-( Én még bent vagyok a melóhelyen, 10-re jöttem. De nemsoká megyek haza, mert már éhes vagyok... :-) Egyébként a cégnél csak én dolgozom ma, úgyhogy zenét hallgatok közben, meg elmentem jegyirodába, mert este a barátnőmmel megyünk a Pannon Filharmonikusok koncertjére. Még soha nem voltam ilyen jellegű koncerten, de barátosném rábeszélt mert énekel benne pár ismerőse. Így 19:30-tól megyünk. Kíváncsi vagyok milyen lesz! :-) Majd holnap beszámolok!!! :-)
Nekem egyébként ma szurkál a pocim, a méhem környékén... Nem tudom mi lehet ez... remélem nem vmi gyulladás... bár az is igaz, hogy hétfőn és kedden védekezés nélkül voltunk együtt a Szivecskémmel, mert úgy voltam vele, hogy nemrég lett vége a mensinek, még úgysincs megérett petécske. :-) Mert még csak most hétfőn vagy kedden lesz ovum, akkor vagyok középidőben... Ha babácska lenne, kinyír a nődokim... :-) Bár végülis már volt 3 mensim műtét óta... :-) De szerintem nem bébi... Az majd jövő hónapban... :-))))
Sziasztok Csajok!
Én ma is dolgozok! :-(
Írisz, jól teszed, hogy fekszel, fogadj is szót! :-) Én is sokat gondolok Rád, drukkolok Nektek, és tudom, hogy minden rendben lesz!
Szreki, nálunk a lénynevek, Luca, Lili, Kata, Sára,
fiún nagyon nem is gondolkoztunk:-), de a Zsombor nagyon tetszik, bár az a vezetéknévhez nem túl jó, úgyhogy ha fiunk születik, ezt még nagyon ki kell találni :-)
Tavasz, nekem is van bátyám, de ő nem olyan volt mint a Te bátyóid! :-) A 2 hugicám viszont tündér, és olyan igazok "csajok", bár ha lát minket valaki azt hiszi, hogy én vagyok a hugica, mindketten 2 fejjel magasabbak, mint én, bár engem nem nehéz felülmúlni, nekem csak 153 cm jutott.... :-)
Hogy vagytok ezen a csúnya esős napon?
Jó reggelt Csajszik!!
Szreki, én eddig azért szerettem volna fiúcskát, mert nekem 2 bátyám van és imádom Őket. Második babának meg kislányt és a bátyó majd kényeztetné a kiscsajt! :-) Mert ezt én is nagyon szerettem. :-) Meg amikor már idősebb voltam, mehettem a "nagyokkal" bulizni, mert vigyáztak rám. És soha nem volt gondom azzal sem, ha szóba kellett állnom egy fiúval, mert mindig tele volt a ház a tesómék haverjaival és teljesen megszoktam az idősebb fiúkkal dumcsizást :-)
De most kicsi Zsófi magával ragadott!!! Olyan édesen csacsogott és olyan aranyos fantáziája van a lányoknak, tündériek!!!! :-) Így meg most azt képzelem, hogy lányunk lesz elsőre és majd ő vigyáz az öcsijére, segít neki majd a suliban, stb... :-)
Aztán persze lehet hogy két azonos nemű gyerkőcünk lesz majd!!! :-)
Nekem lány nevekből a Noémi, a Vivien, Adrienn és Alexandra tetszik. A második neve biztos hogy Hédi lesz. Ezt már megbeszéltünk Férjecskémmel. Csak az első nem biztos még. Fiú nevekből pedig a Bence, Ádám, Dominik, Levente. :-)
Sziasztok!
Most jut eszembe az írásotokról,hogy nem is nagyon boncolgattuk,hogy fiút vagy lányt szeretnétek inkább. Én mindig kislányt képzeltem, a coffok, csattok,kis lakkos cipők és a szoknyák amik eszembe jutottak. Nálunk már generációk óta csak lányok születtek,de az unokanővérem ezt a hagyományt másfél éve megtörte. Amúgy teljesen mindegy ,ha fiú akkor kertésznadrág. :) Nevek azért mindenkinek jutottak eszébe, ügye? Nekem a favorit a Nóra, Hanna, Nati. Fiúkból pedig a Nimród, Nándor és Zalán. Nektek?
Nekünk is mocorgós napunk volt!Voltunk vásárolni meg csavarogtunk egy kicsit mert itt nálunk nem esett az eső!Sütögetett a napocska!!!:-))
Így igaz!!!
Mindegy mi csak egészséges legyen....de mi majdnem 100%-biztosak vagyunk benne hogy hamarosan (ha minden igaz és az égiek úgy akarják)egy pici kis Herceg költözik a pocimba!!!Beni baba!!!
Jajj már alig várom...még 3hét és minden kiderül!!!
Írisz remélem jól vagytok!!!!!
Szijjaaa,
Nekem pörgős napom volt, és megint arra jöttem rá, hogy útálom az esőt!!!! :-(
Irisz soraitól annyira elérzékenyültem, felerősödtek az emlékek, hogy milyen érzés volt amikor, a doki azt mondta, hogy tényleg babát várok, és az amikor hallottam a pici szivét.... jaj de várom, már hogy újra átélhessem ezeket a boldog pillanatokat! :-)
Ezzel én is így vagyok, bár mindketten kislány pártiak vagyunk, teljesen mindegy hogy fiú lesz vagy lány imádni fogjuk, csak gyorsan jöjjön és egészséges legyen!!!
Sziasztok Csajok!!
Hogy vagytok? Remélem mindenkinek jó napja volt!! Én dolgoztam, délután meg elmentünk venni apósomnak ajándékot, mert nemsoká 60 éves lesz. Egy nagyon szép pénztárcát kapott. Át is adtuk neki, mert olyan vacak állapotban van a jelenlegi, hogy féltünk gondol egyet és vesz magának egyet. De szerencsére megelőztük. :-) Nagyon tetszett neki amit kapott tőlünk. :-)
Képzeljétek, ugye írtam hogy hétvégén nagyon sokat játszottam Bátyámék 3 éves kislányával. Még mindig annyira Zsófi hatása alatt vagyok, hogy most úgy érzem azt szeretném ha kislány lenne az első babánk! :-) Pedig én eddig kisfiút szerettem volna. :-) Nagyon érdekes! Lehet egy hónap múlva megint változik a véleményem! :-) De mint tudjuk, úgyis az egészség a legfontosabb!!!! :-)
Írisz, remélem pihentek a babácskáddal!!! :-)
Sziasztok!
Jaj Írisz! Én is megijedtem amikor olvastam a soraidat! Biztos nehéz lehetett. Pihenj és ne idegeskedj kérlek. Erős leszel és nem lesz semmi baj. Remélem most is fekszel.
Barbie: Milyen nyuszid van? Nekem kasmír törpe. Mostanában rosszalkodik. Azért dob fel ,mert mindig úgy képzeltem,hogy mire megszületik majd a babám már lesz egy ilyen kutyám aki már másfél éves. Akkorra vége a kölyök kornak és komolyak. Nagyon ajánlják gyerek mellé. Mesélték,hogy ha a kutya látja,hogy billen a gyerek oda megy kapaszkodónak. Regélni tudnék,de elég ha csak itthon nyúzom vele a párom. Azért is álmodozom ilyenről mert könnyebb lenne a várakozás vele. Nekem a szomszédaim a legnagyobb félelmem. Szerintem féltenék a lányukat tőle és ebből problémám lehetne. Holnap elmegyek egy kennelbe,mert nagyon szeretnék már megsimogatni egy ilyet. Nekem most ez a gyógyír. Amikor régebben sokat voltam itthon egyedül,mert állást kerestem 3 hónap alatt bediliztem és depis lettem. Nem akartam már felkelni és enni,most ezzel védem magam. Csak sajna ma a kocsi elvitt egy százast és így,hogy nem keresek drága egy ilyen kutyus. Meg spórolni kell ha gyereket szeretnénk,mert már a szülés sem megy ingyen.
Nem is köszöntem...:-)
Sziasztok Csajok!
Puszi mindenkinek!
Nem is tudok most írni, mert elkapott a sírás! Óriási gratula! A boldogságtól sírok! :-)
És így hogy veszélyeztetett vagy, milyen gyakran kell uh.-ra járni?
Szívből kívánom,hogy minden rendben legyen!
Minden rendben lesz, csak legyél "jókislány"!
Majd este jövök még!
Tényleg naon cuki a kutyus!Ha most téged ez dob fel és lelkesít akkor foglalkozz most ezzel egy kicsit eltereli a gondolataidat.Ha erre van szükséged nem kell itt szabadkoznod hogy ideillő téma vagy sem...én minden állatot szeretek igazi "állat fun" vagyok.Bár a cicusok közelebb állnak a szívemhez de minden más kis "jószág"ot imádok.Nekem nyuszikám van
Leila aki egy rosszcsont kislány de mindennap fellvidít:))
Kicsit megijedtem mikor elkezdtem olvasni amit írtál...:S de mikor a közepére értem fellélegeztem!Örülök hogy nincs baj és nagyon-nagyon-nagyon vigyázz magadra és a pocaklakódra!
Pihenj ha azt mondta a doki semmi buzgólkodás:))de tudod te ezt és nem fogsz izegni-mozogni ugye?
Húúú!
Nagyon megijesztettél minket!!!
Tényleg pihenj és nagyon tartsd be a doktorbácsi utasításait!Semmi fickándozás!!!!!
Jajjj Írisz!!!! Már annyira izgultam Érted, hogy miért nem jelentkeztél... Nem semmi két napod volt ezek szerint!!! De NAGYON ÖRÜLÖK, hogy jól van a Kicsikéd!!!!!! Nagyon vigyázz Rá és akkor tényleg FEKÜDNI, FEKÜDNI, FEKÜDNI!!! :-)
Remélem, már megnyugodtál kicsit!!!! Minden rendben lesz!!!! Csak pihenj!!!!! :-)
Teszt mostanában...hát a jövőhéten hétvégén lesz a peteérésem (már a kalkulátor és az eddigi megfigyeléseim alapján)de ettől eltekintve ha lehet minden nap összebújunk!Nem csak a baba miatt hanem mert van mit bepótolni (az egy hónap az egy hónap)!
Amint letelt a feltételezett beágyazódást követő 10-12nap már csinálom is a tesztet!!!
Tehát április. 8-9 körül már hozhatom a remélhetőleg pozitív híreket és elhappolom Timitől a 2.+-jelet!
Persze csak ha Barbi meg nem előz!!!Akkor csak a 3.lehetek de ha egy baba az ára nem bánom hogy az enyém lesz az utolsó!:-))))
Szreki jó látni a pozitív hozzá állásodat a dolgokhoz de ha nem bánod én a babához drukkolok jobban!:-))
Mindenkinek köszi,hogy megnéztétek. Nekem eszembe sem jutott,hogy valaki rákeres,de Ti nagyon melegszívű társaság vagytok. Én kicsit együtt érzek Zsuzsival,(mert valami nagy gond lehet ha nem menstruálok) és szerintem még jó ideig kezelésekre fogok járni,így nem akarom magam álomban ringatni.
Köszi Tavasz, Te is mindig melegséget hozol a lelkembe egy egy jó szóval.
Én a cicásokat megértem,habár én allergiás vagyok rájuk. De minden cica egy egyéniség.
Pumi még semmit nem mondott a dokim,de nem tervezek előre. Ha állás jön annak is örülök ha baba akkor pedig annak. Minden nehézség ellenére örülni fogok. Elfogom mondani (írni) amit a doki közöl majd. Neked viszont gratula a menzeszhez!!!
Barbie nagyon várom már,hogy tesztelj. :) Szorítok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nem foglalkozok állatokkal, pedig a férjem mindig mondja,hogy jó tenyésztő lennék. Egyszerűen imádom az állatokat és a növényeket meg nem szeretem. Anyukám meg pont fordítva. Képzelhetitek a gyermekkorom :) Ha lenne helyem és tőkém tuti tenyészettel foglalkoznék. Persze csak önképzés után.
Írisz hogy vagy? Küldök egy hatalmas ölelést!! Cserébe várom a híreket :)
jaj kit hagytam ki?
Dóri teszt? Mostanság?
Sziasztok!
Szreki tényleg nagyon cuki a kutyus!Olyan mint egy nagy maci!A legszívesebben megölelgetném mert olyan hívogatóan ölelgetni való a bundája!!!
Én inkább cicás vagyok de ha lehetne akkor york shire-terriert vennék!Olyan cukik!!!
Én is rettenetesen kíváncsi vagyok a vérvételem eredményére!!!Remélem minden "betegség" pozitív lesz rajta most az lenne a jó!
Én április 11.-ére nem várom de az még tényleg nagyon messze van főleg hogy a peteérésemig is van még egy teljes hét!!!!Ráadásul a párom megy dolgozni a jövőhéten így még lassabban fog telni az idő hogy egyedül leszek!!!
Zsuzska, Neked kell eldöntened mit érzel a babaprojekttel kapcsolatban. Mit jelent az, hogy megkérted a Párod hogy most hagyjátok abba? Mostantól védekeztek amíg van gyógyszered? Vagy azt, hogy nem csinálgatsz tesztet? Egyébként én ebben az elmúlt 3 védekezős hónapban feltöltődtem! Visszaemlékeztem sokszor, milyen volt amikor nyáron alig vártam hogy múljanak a napok és lehessen tesztet csinálni. Most, amikor tudom hogy biztos nincs baba, nyugodt vagyok és csak úgy repülnek a hetek! Mind a két időszaknak megvannak a szépségei! A nyugalom sem rossz, de közben nagyon várom azt is, hogy izgulhassak hogy vajon most sikerült e. :-)
Szreki, megnéztem a kutyust!! :-) Nagyon szép!!! Nekem nem az ugortt be, hogy veszélyes, hanem hogy milyen nagy gombóc és milyen aranyos!!! :-)
Nagyon büszke vagyok Rád, hogy nyugodtan várod a vérvételed eredményét! Tudod, az nagyon igaz amit írtál régebben, hogy örülni kell a mának is!!! :-)
Barbie, 24-e már csak egy hét!! Szorítok ám, hogy a megérzésed azzal kapcsolatban hogy nem sikerült, ne legyen igaz!! Nagyon örülnék, ha "elkelne" a második + jel! Remélem hamarosan át kell írnom a nevemet Tavasz ++++++++-ra, hogy mindenkinek jusson!! :-)
Pumi, remélem jól telik a napod és nem vagy nagyon elhavazva melóval!! :-)
Dóri, Te mikorra nem várod a következő mensit? Szorítounk!!!
Sziasztok!
Zsuzska, Örülök, hogy jelentkeztél, már hiányoltalak!!
Remélem,hogy most rendesen 28 napra várhatom és utána meg apuka ügyesen fog célozni! :-)
Még mindig nincs valami tuti recept a puffadásodra??
Lehetetlen márpedig nincs, de ha Te most úgy érzed, hogy inkább pihentetnéd a dolgod, akkor pihenj kicsit. Jön majd az a baba hozzátok is! :-)
Köszi, hogy izgulsz addig is értünk, és természetes, hogy mi is izgulunk majd Érted! Rám számíthatsz, akkor is írok majd ha nem lesz időm, nekem olyan ez a fórum Veletek, mint másnak a cigi, a vagy drog!! :-) Ezt a pár napot is nehezen viseltem....
Réka, várjuk mi is az eredményt, majd írjál!
Kutyus? az tök jó! :-) Remélem, hogy hamarosan sikerül valami tuti melót találjál!
Az eredménytől függ a további teendő, vagy esetleg már mondott valamit a doki?
Sziasztok!
Remélem mindenki kipihente magát.Én ma megyek dolgozni szombat óta...még szívesen maradnék itthon:(
Én még várok a teszteléssel 12dikén volt az utcsó napom.De érzem hogy megint eredménytelen lesz a próbálkozásunk:(
24dikére várom a menszimet de már most érzem a hangulatingadozást a deréfájást és a folyást:S ami ilyenkor lenni szokott...
De azért a +jelre én is pályázom de örülni fogok annak is ha másé lesz.Legalább erőt fog adni a továbbiakhoz.Vasárnap leszek valószínűleg de addig majd igyekszem követni az eseményeket!
Szreki te állatokkal foglalkozol?
Sziasztok!
Vissza olvastam mindent,de nehezebb már követni utólag. Remélem mindenki jól van és hamarosan elfogynak a ++ jelek. Kedden tudok majd eredményt az orvosi laborra,de nem izgulok,mert most egy másik szenvedélyemnek hódolok. Sajna megint elkezdtem a rajongásomat egy kutyafajta iránt. Már 8 éve elbűvöl a leonbergi. Jött a tavasz és ezt hozta ki belőlem. Folyamatosan járok állásinterjúkra és tegnap 2x is elismerő szavakat kaptam. Most nem gondolok a babásprojektre,mert gyógyszer nélkül megint nem jött meg, majd az orvos segít.
Kíváncsi vagyok a hírekre!!
Sziasztok!
Nahát, milyen jó, hogy többen a tesztelésre vártok... Mindenkiért szorítok!!!
Írisz, azonnal írj, hogy mi volt a dokinál!!!
Amira, sajnálom, hogy nincs fejlemény veled kapcsolatban, de ne keseredj el, nézesd meg magad másik dokival, azzal nem veszíthetsz. Akit Timi ajánlott, ő nő, istenem, mit nem adnék, ha nőnemű nőgyógyászhoz járhatnék, sajna nálunk nincs a közelben sehol! Próbáld meg esetleg!
Pumi! Hát, el sem hiszem, hogy már jönni fog a 2. mensi, nemrég izgultunk az elsőért!;) Utána mindent bele, végre eltelik ez az idő is!!!
Timi, tök jó, hogy van picúr a családban, olyan édesek!!! Én is olyan jól elvagyok a barátnőm kisfiával, másfél éves és csak úgy adja a cuppanós puszikat, ez mindent megér! És május végén jön a kishúga, csodálatos! Náluk kiélem magam, ha már nekem nem lehet (még)!:) Én most megkértem a párom, hogy hagyjuk abba a babaprojektet, annyira szarul érzem magam a bőrömben, hasam mint egy lufi, azért rám is rám jött pár kiló a hormonoknak köszönhetően, pedig sportolok, étkezésre odafigyelek. Úgyis lehetetlen, hogy a gyógyszer mellett állapotos legyek, elegem van a havonta elvégzett tesztekből! Amióta nincs mensim időzavarban vagyok, nem tudok mihez viszonyítani! Úgy érzem, most kicsit belefáradtam! Hagyom a fenébe, nem matekolok rajta, október végéig szednem kell a gyógyszert úgyis, nem hitegetem magam tovább, hogy hátha összejön a baba!
Addig pedig Értetek izgulok majd, télen meg Ti izgultok értem, amikor a 3. trimeszterben lesztek és ráértek fórumozni!:) :) Úgy legyen!!!
Mindenkinek megy a drukk, akik várják, h tesztelhessenek! Kapkodjátok el Timi neve mellől a + jeleket! Hajrá!