2011 novemberi babavárók (beszélgetés)
Sziasztok!
Tegnap már nem bírtam írni este.Minden rendben volt a dokinál!6 hetes voltam tegnap.Már látszott a kis szive ahogy mozgott.
A barnázásra adott Utrot de azt mondta csak a megnyugtatásom miatt mert nem szükséges.
Mondta sokat pihenjek!
Jó reggelt kismamik!
Remélem jól vagytok,vigyázzatok magatokra és ne idegeskedjetek!
Aki UH-ra megy annak sok sikert!:)))
Sziasztok!
Orsy27
Ne aggódj, biztos minden rendben van!!!
Tobea82
Megy a drukk az uh-ra, várjuk a beszámolót!!!
Kerekes.zsanett81
Szerintem is menj el máshova nőgyógyászati magánrendelésre. Ha agyon idegeskeded magad az a babónak sem jó!
Írisz123
Ne keseredj el, minden rendben lesz. Csak vigyázz magadra nagyon!!!
sziasztok!Az uh-s dologhoz lenne hozzáfűznivalóm.A hüvelyire üres hólyaggal kell menni,viszont a hasi uh-t sokkal könnyebben tudják megcsinálni ha telt a húgyhólyag.
NA!nekm meg volt egy minimál barnázásom,de a doki azt mondta olyankor ürül a hematóma....mindenesetre kicsit elkettyentem
mindenképp elmegyek asszem. utánanézek hogy hogy lehet. köszi
Figyi!nálam nem ismerősnek volt missed ab-ja,hanem NEKEM.És most úgy állok hozzá,hogy nem lehet baj,ne aggódj te se.Én azt mondom megér 20 perc utazást és 5ezer forintot a nyugalmad.
megnéztem,szekszárdon,van egy medi centrum nőgyógyászati magánrendeléssel,mit gondolsz?
csak tudod egy ismerősöm megijesztett rettenetesen, hogy neki nemrég volt egy 9 hetes missed ab-ja mert felszívodott az embrió. most meg magamra veszem...tudom én vagyok a hülye, nemhogy örülnék hogy itt van amire vártam évek óta, jön életem értelme...ah el vok keseredve nagyon....
még jövő héten visszamegyek ide, de nem kedden ahogy mondta, hanem csütörtökön akkor leszek 8+1. akkor asszem nem ez a nő lesz, hanem egy normális doki. Aztán ha akkor sem látnak semmit, akkor irány Pécs.
meg nem mindig a gép számít,hanem mennyire tapasztalt az ultrahangot végző doki
hát csak van egy maszek doki,akinek nem ugyanolyan a gépe,nem?
az a baj, hogy ugyanezzel a géppel csinálják azt is, szóval magyarul megmondva kakit sem ér az egész...
Nem írta rá szikhólyagot?És mi lenne ha elmennél egy maszekhoz,hogy megnyugodj?
Hát csajok, amiért elmentem dokihoz (hüvelyviszketés kívül) azt megoldottam. Tusfürdő (baba) helyett vettem intimlemosót és semmi bajom. Na nagyokos nem tudott mit mondani...:( Viszont lenne hozzátok egy kérdésem ugye hétfőn voltam ultrahangon. Meséltem nektek mennyire bunkó volt, semmit nem mondott el, nem mutatta meg a képernyőt. Akkor voltam 6+5, de a papírra sem írta rá, hogy látott szikhólyagot, csak annyit, hogy 22mm-es éles szélű petezsák (duplájára nőtt két héttel ezelőtti uh-hoz képest). Gondoljátok, hogy gáz van? Vagy nem szokás ráírni? Mondta volna ha baj lenne, nem? Sógornőm azt mondta hogy neki ezzel az uh-gal 7 hetesen nem látták még a picit... ÁÁÁÁÁÁÁÁá én idegre teszem magam(jó első baba és minden hülyeséget képzelek már...)
Szia!
Nekem is mondta a doki h szedjek magne b6-ot azóta nekem sincs hányingerem. Szerintem nem számít a csík intenzitása, én 3 tesztet csináltam abból egy halvány volt, kettő erős és most vagyok 6+6. Ja és hányingerem az ötödik héten jelentkezett.
jelentkezz majd a hírekkel. drukkolunk!
megy a drukk!Majd számolj be!
Szorítok nagyon! Én holnap megyek!!!! Izgulok már nagyon! A táblázatba is csak ez után tudok adatokat mondani, mert pontos dátumot én még nem tudok....
és ez szerintem így is marad, amíg meg nem mozdul a baby :)
a kislányommal is így volt....
én már a beágyazódás környékén is éreztem, de az az igazi utálatos elviselhetetlen hányinger tegnap indult be 5 hét +4 napos vagyok ma.
Csütörtökön van a nagy nap:)
Drukkoljatok hogy minden rendben legyen!Ma megyünk ultrahangra este.
Kicsit barnáztam ma is de remélem valami gyógyszert ad rá!
Sziasztok!
Lányok!Akik jelentkeztek azokat beírtam.
Akik még nem olvasták és szeretnének a TÁBLÁZATBA bekerülni írjanak üzit nekem.
miért ne lenne?ne aggódj!hány hetes vagy?
Lányok, nekem minden tünetem elmúlt. Nincs hányingerem, nem szédülök, talán csak a melleim érzékenyek egy picit. Remélem, minden rendben van!
Jól elkiabáltam az émelygést és a hányingert. A reggeli után fél órával olyan iszonyatos gyomorfájásom és hányingerem lett. Rázott a hideg, vacogtam. Gondoltam lefekszek mert ülni alig bírtam. Már majdnem elaludtam mikor elment az áram és az utcában lévő összes riasztó elkezdett visítani. Csak feküdtem és hallgattam a vinnyogást. Párnát szorítottam a fülemhez de azon is áthallatszott. Gondoltam akkor elmegyek a boltba, levegőzők hátha jobb lesz és azt a szörnyű zajt sem hallom. Odafele nem is volt semmi, visszafele félúton megint rákezdett a gyomrom, a saroktól már szorítottam a számat nehogy valakit telibe kapjon, de megúszta mindenki.
Remélem nektek nem volt ilyen kalandos a délelőtt?
Sziasztok!
Hát nagyon jól vagyok!
Túl jól még mindig aggodom és számolom vissza a napokat.Az alvás egyre nehezbb a melleim miatt....
További ajánlott fórumok: