Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » 2011 márciusi csodák fórum

2011 márciusi csodák (beszélgetés)

2010. jún. 23. 16:34
sziasztok,miujság?
61. Henyke
2010. jún. 23. 14:29

Húú Lányok, nem győzlek Titeket olvasni:-) Örülök, hogy így beindultunk.:-)

Én szerintem szombaton vagy vasárnap tesztelek, akkorra nem várnám a mensim. Mindenkinek drukkolok!!!

60. Zoé00
2010. jún. 23. 10:33
Nagyon szívesen, köszi és nektek is sok sikert, majd írj a fejleményekről!!!!
2010. jún. 23. 10:27
köszönöm az infót! Akkor beszerzem! Sok sikert Nektek a babához! :)
58. Zoé00
2010. jún. 23. 10:24

Igen-igen, Femibion 800 a pontos neve.

Mivel nekünk már 1 éve nem jön a baba, elmentünk egy nagyon neves orvoshoz, és ő ajánlotta, szerinte nagyon jó.Én hiszek neki.És a neten is rengeteg jót hallottam, olvastam róla.Ez kimondottan gyermekvállalást tervező nőknek, és kismamáknak készült!!

2010. jún. 23. 10:15
Köszönöm, és azt recept nélkül is lehet kapni?
56. Zoé00 (válaszként erre: 55. - Jázmin1978)
2010. jún. 23. 10:12
Terhesvitamin szedése javasolt már a tervezés idején mert felkészíti a szervezetet a kis babó érkezésére, és sok sok hasznos vitamin található meg benne.Ha őszre tervezitek, szerintem nyugodtan elkezdheted szedni, bajod nem hiszem hogy származna, sőt...már én is szedem, pedig még nincs bent senki, én a femibiont javasolnám, nagyon jó, én rosszul sem voltam tőle, és azt nem csak kismamáknak javasolják, hanem babát tervezőknek is!!
2010. jún. 23. 09:59

Sziasztok!

Tudnátok abban segíteni, hogy terhesség előtt mennyi idővel kell elkezdeni a terhes vitamint szedni, és mi az ami hasznos? Ősszel terveznénk a kis csodának megalkotását. :)

2010. jún. 23. 09:01
Elfelejtettem még beleírni, de érdekelne az is, hogy mikor kellene, hogy terhességi tünetek jelenjenek meg fogantatást követően, de még teszt előtt? Vagy majd csak teszt után kezd működésbe lépni a testünk? Hogy van ez?
2010. jún. 23. 08:53
Ti éreztetek valami szokásostól eltérő változást, miután együtt voltatok a "jó" pillanatban, de még nem tudtátok, hogy sikerült-e vagy sem? Gondolok itt olyan tünetekre, amelyek azelőtt, mikor még nem próbálkoztatok, akkor nem voltak meg pl. szédülés, fejfájás, hasszúrkálás ... Vagy azt egy nő megérzi, hogy sikerült-e vagy sem, még ezelőtt, mielőtt tesztelne? (Ezzel persze nem azt mondom, hogy legyenek tünetei és figyelje magát, csak azt,hogy ne élje bele nagyon magát az ember lánya, csak egy egészséges szinten, mert akkor nagyot fog csalódni, ha mégis elkerülnék a gólyák és a tünetek, amelyeket produkált csak azért vannak, mert belemagyarázza és nem azért mert tényleg babát vár.)
52. csajos83 (válaszként erre: 51. - Solmyr)
2010. jún. 23. 08:45
Nem vezetem. Első baba, első próbálkozás, első ovu tesztelés. Ha esetleg nem jönne össze, akkor majd bevetem a hőmérőzést is. Hőmérőzést úgy tudom, hosszabb ideig kell vezetni, hogy biztosan tudja az ember, hogy mire készül a teste. Nem elég ha csak rövid ideig méri valaki. Hosszabb távon lehet csak biztosabbat mondani. Két hét múlva úgyis kiderül, addig meg élvezzük a férjemmel egymás társaságát. Nekem inkább csak az a feltűnő, hogy ilyen sokáig pozitív. Én azt hittem, hogy csak 2-3 napig lesz az, nem pedig már lassan egy hétig :) De lehet csak én vagyok tudatlan ebben a témában.
51. solmyr (válaszként erre: 49. - Csajos83)
2010. jún. 23. 07:47

Drukkolunk!

Nem vezeted a reggeli hődet?

Abból biztosabban megállapítható, hogy mikor volt PÉ-d.

50. solmyr (válaszként erre: 47. - Susika2009)
2010. jún. 23. 07:46

Ja értem!

Akkor itt nem működik a szokásos séma.

Az UH alapján fogják megmondani?

Szerintem az elején az is becsapós szokott lenni, de lehet, hogy csak dokija válogatja.

Mi most a 2. babával próbálkozunk.

Mikor az elsővel voltam várandós, akkor volt olyan, hogy az egyik UH-n azt mondták, hogy ennyi és ennyi idős terhes vagyok, majd eltelt x hét és a következő UH-n egy másik doki szerint csak annyi idős voltam mint az előző alkalommal. :))

Az a jó, ha ugyanaz végzi a vizsgálatot.

2010. jún. 23. 07:30
Örülök neki, hogy mindenki ilyen bizakodó. Meg ha elsőre nem is sikerül, akkor majd összejön másodikra. Én is vettem már terhességi teszteket, nem is egyfélét :D Nekem már jún. 17 óta egyfolytában pozitív az ovutesztem, de szerintem a jún 19-20-i volt a legerősebb, és most kezd egyre gyengülni. Még kb. két hét és megtudom, tényleg akkor volt-e? Tegnap fájt a fejem, meg kicsit émelyegtem is. Estére fürdés után pedig feltűnt, hogy sokkal feszesebbnek látom a mellbimbóimat, mint korábban. Remélem ezek már mind ilyen "láthatatlan előjelek". Amint van valami, jövök és beszámolok róla, addig is mindenkinek kellemes együttléteket a párjával és nem rágörcsölni a dolgokra, mert az nem vezet semmi jóra.
2010. jún. 22. 22:16

Húha mindenkinek gratula akinek már pozitív az eredmény :)

csajos83-hoz hasonlóan nekem juni 10- én jött meg. És mi hétfőn voltunk együtt. Hozzáteszem, nekünk van egy lányunk és ezúttal szeretnénk egy fiút. Így igyekeztünk az ovulációhoz legközelebbi időpontot elcsípni. Én is ovulációs tesztet használtam. Remélem összejön :)

47. Susika2009 (válaszként erre: 46. - Solmyr)
2010. jún. 22. 20:56
az a baj hogy az nekem t9bb mint 8 hete volt,de a picur kn 3 hetes :-)
46. solmyr
2010. jún. 22. 20:06

Sziasztok!

Én jövő héten szerdára nem várom.

Majd meglátjuk, bizakodunk...

Susika: Az utolsó mensid első napja alapján mondják meg a szülés várható időpontját. Ha megmondod a dátumot megírom mikorra várható a picur.

45. Susika2009 (válaszként erre: 44. - Petra523)
2010. jún. 22. 17:40
drukkolok,kitartás:-)
2010. jún. 22. 17:33
Nekem még csaknem 3 hetet kell várni, hogy kiderüljön, mi a helyzet. Alig várom, de próbálom nem nagyon beleélni magam abba, hogy elsőre sikerül, nem akarok csalódni. (ez persze nem sikerül, már vettem tesztet is, biztos ami biztos:-)))
43. Susika2009 (válaszként erre: 39. - Henyke)
2010. jún. 22. 14:42

sziasztok!3 hetes picurka van az ultrahang szerint a pocimban,szoval megvan a lehetőség a márciusi babának:-)már van ultrahangos képünk is:-)

hétfön talán megtudom mikorra várhatjuk:-)

2010. jún. 22. 12:49

Mi is reménykedünk a poz. tesztben, leghamarabb két hét múlva tesztelek.

Kislányunk 2008 szeptemberi és elérkezettnek láttuk az időt a kistesóhoz. :)

2010. jún. 22. 11:45
Sziasztok lányok! Szeretnék csatlakozni a fórumhoz. Már régóta olvasgatlak titeket, de csak nemrégen regisztráltam az oldalra. Férjemmel idén júliusban leszünk 2 éve házasok. Eddig nem igazán akartunk belevágni a családalapításba, úgy gondoltuk, hogy legyen biztos munkahely, egy szép kis kertes ház, kicsit legyünk még csak kettesben. De most elérkezettnek láttuk az időt, hogy mi is dolgozzunk kicsit, nem akartunk mindent a gólyára bízni. AZ utolsó mensim június 8-án jött meg. Jún 17-étől csinálok minden nap ovu tesztet és csütörtök óta mindegyik pozitív, az intenzitása folyamatosan erősödik. Elvileg vasárnap és hétfő körül lehetett a pé-m, de én úgy érzem, hogy ma reggel körül. Nem bíztuk a véletlenre és minden nap együtt voltunk csütörtök óta, reméljük meg lesz az eredménye. Mivel a terhességet az utolsó mensi első napjától számolják, ezért esélyesek vagyunk mi is márciusi "csodacsapat" létszámának növelésére. Mivel júliusban van a szülinapom is, nemsokkal előtte már ki fog derülni, hogy sikerült-e, vagy sem. Olyan szép szülinapi ajándék lenne, és egyben már házassági évfordulóra is lenne egy kis gyönyörűségünk, hiszen akkor tájt lesz esedékes lassan nőgyógyászhoz bejelentkezni is, hogy megnézzük, minden rendben van-e és nem csak a szemünk káprázik és azért látunk két csíkot. Remélem ezen vágyaim nem hiábavalóak. Drukkolok nektek is, hogy mihamarabb összejöjjön a baba és annak meg gratulálok, akinek már össze is jött. Kívánom, hogy maradjon is meg bennetek 9 hónapig :D Elfelejtettem írni, de ez első babácska lenne nekünk :) De még nem szeretném magam beleélni nagyon. Már május eleje óta szedem az elevitet, szóval már megszokta a szervezetem is a vitamint, azt hiszem semmi akadálya annak, hogy végre mi is szülők legyünk.
2010. jún. 21. 22:15

Nekünk még minimum 2 hét kell a pozitív tesztig :)

És Te Henyke hogy álltok? :)

39. Henyke
2010. jún. 21. 13:54

Sziasztok Lányok!

Na mi a helyzet? Hol vannak azok a pozitív tesztek?:-) Susika hogy vagy?

2010. jún. 20. 13:50

sziasztok,2 napja jött meg a laboros erdmény,babát várok:-)

DE lehet nem márciusban születik:-(de azért nyommal követlek benneteket:-)

37. Henyke (válaszként erre: 36. - E92cab9e45)
2010. jún. 20. 05:44
Szió! Sok sikert, drukkolok, hogy sikerüljön mihamarabb a kistesó!:-)
2010. jún. 19. 22:46

Sziasztok lányok!

Mindenkinek sok sikert. Habár én eddig nem csatlakoztam sehova se, de most megteszem. :)

Kislányom 2009 áprilisi, és úgy döntöttünk a párommal, hogy itt az ideje a kistesónak is :)

35. petra523 (válaszként erre: 34. - Agnes89)
2010. jún. 18. 22:10
Sajnálom nagyon! Remélem, minél hamarabb újra csatlakozol!!
34. agnes89 (válaszként erre: 30. - Zoé00)
2010. jún. 18. 21:53

Holnap reggelre nem vártam, de ma este beköszöntött:(. De mivel 25 naposak a ciklusaim, így még esélyes a március:). Szóval asszem egy időre búcsúzok, de remélem, hogy hamarosan törzstag leszek:)

Kedves többiek, értetek nagyon drukkolok, sok szerencsét és mielőbbi babásodást kívánok!

33. petra523 (válaszként erre: 27. - Agnes89)
2010. jún. 18. 21:34
Köszi! Mindent megteszünk, ami tőlünk telik:))) A lányunk nagyon gyorsan összejött, remélem, most is így lesz. Én is szorítok Nektek, meg persze mindenki másnak, aki babát szeretne!!!

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook