2011 márciusi csodák (beszélgetés)
:DD Igen ez érdekes mert utolsó mensesed alapján,jun 13 án volt,nekem meg 10 én,te mégis hamarább vagy ki irva.Nagy csajszid lesz:))
most nézem a táblázatot! a kislányok eddig előnyben vannak:) 2az 1ellen:)
Hát ez már sokadik időpont, mensi szerint márc.20, aztán mivel tüszőrepivel fogant, ezért márc.23 lett, most hétfőn még 20-ra voltam kiírva, behozta a lemaradást, de tegnapra 1 hetet nőtt (1,5cm-t) :-) És 66gramm a drága :-) már majdnem annyi, mint amennyi felvágottat szoktam venni :-D
Lehet hülyeségnek hangzik,de azt mondják aki hány a vitaminoktól ,annak a szervezetében,van elég vitamin.:) A védönöm mondta:))Néztem a táblázatot,március 15 re vagy ki irva ,akkor el lehet mondani hogy ünnepi babaóca lesz,ha nem hamarabb jön.Én 17 re vagyok.:)
az nem számít hány hetes vagy, nem a terhessgtől hánysz, hanem a sok vitamintól, ami szokatlan a gyomornak egyszerre, a férjem is kihányja, pedig ő igazán nem terhes :-D
Gravidától Én is hányok, ha nem ebéd után veszem be, de ha kaja után, akkor semmi bajom tőle. Ez a titka, hogy nagy kajálás után kell bevenni, mert pl. volt olyan nekem is h csak levest ettem, úgy éreztem tele vagyok, bevettem a gravidát, és jött is ki minden :-D nem volt elég a leves... :-S
Én per pill sima erovitot szedek,azt mondta a védönöm ,ez is tökéletesen jó,mellette a folsavat.
éni is gravidát szedtem. de most csak sima rosszmanos 400ftos multivitamint kapok be reggelente egy szemet:)
:D:D:D ez jó:) meg van Dzsémi Oliver és a többiek:D
Nem hinném hogy ártana a terhesvitamin,én sajna nem tudtam szedni,(gravida),mert hánytam töle,de még most is néha probálok be venni,de fél óra és ki minden,pedig 13 hetes vagyok.
Mamszli,gratula a kislányodhoz nagyon édes.
Ez hülyeség, attól nőnek nagyra a babák, hogy a nők most már több dologhoz hozzájutnak, sokkal többet esznek, mint régen. Régen volt a zsíroskenyér hagymával meg a kolbász paprikával, és annyi :-D ma meg csülök pékné módra sült krumplival...van különbség :-)
igen, én is mondtam hogy inkább a bevevőst irja fel pont ezért:)
amúgy ezektől a terhesvitaminoktól nem tartotok? tudjátok azt mndják hogy ezektől lesznek olyan nagyon a babák! ebben mondjuk énnem vagyok biztos:)
nekem meg meg sem említette a doki h használjam a szájon át vehetőt :D
én épp ezért a kúpot meg sem próbáltam, csak szájon át
nem tudom, a doki azt mondta, szedjem nyugodtan, majd lesz a terheléses cukorvizsgálat, azután mondják meg, hogy szedhetem-e tovább, vagy ilyesmi, még nem tudom
hát a kúp se egy leányálom, elhiheted :D folyik, nyúlik, tisztasági betétet többet használok, mint menstruálós koromban :-D
Én még mindig szedem a gravidát, nem tudom még meddig, ameddig el nem fogy, aztán majd nem tudom mi lesz...bár lehet h szoptatás alatt is szedni fogom...passz...
nekem most is szurkál, sőt minden nap szúr.. de akkorákat!
nekem szájon át bevevős utro-m van. de már remélem nemsokáig:)
és meddig fogod szedni? végig?
én is kínlódtam tőle, de hát muszáj volt :S
magnéziumot egy időben pezsgőtabiban ittam, néha picit görcsölgettem, de amúgy nem
Elevitezek
Sziasztok! Nekem egészen lent szokott szúrni, attól féltem, hogy a méhszáj nyílik ki, mert kb.ott szúrt, de mikor tettem fel az utrogestant, megvizsgáltam, és normális volt. :) Nekem mától van 1x1, aztán szerdán hagyom majd el, Nekem a vetélések miatt kell később abbahagynom. Amúgy ha van méhlepény, akkor már baj nem lehet a progeszterontól, csak azért kell fokozatosan, hogy ne vérezz, mert állítólag ha hirtelen hagyják abba, akkor vérzést okozhat, de az se ártalmas.
ok:)
már várom hogy elhagyhassam. túl sok ez a bogyó nekem. :)
és amugy most szedtek valamit? mármint magneb6 folsav vagy valami vitamin?
sziasztok
nekem a 11. hétig kellett 3x2, a 12. hétben pedig 2 napig 2x1, 5 napig 1x1.
egészen biztosan minden rendben lesz! ha eddig nem történt semmi ezután sem fog!!! szép egészséges babád lesz!):)
azaz minden rendben lesz-e
azért félek, hogy minden lesz e így is picurnál
de jó neked! nekem még jövő hét végéig biztos hogy a 3x2 kell szednem, aztán a doki meg majd megmondja hogy elhagyhatom e vagy nem.. meg hogy milyen ütemben.
hálistennek te hamar megszabadultál töle! örülök hogy jólvagytok:)
Szia! A 10.hétig 2x2-vel, aztán a doki azt mondta, hogy elég 2x1, most hétfőn meg azt mondta, hogy vasárnapig építsem le napi 1 szemre és hétfőtől vége.
További ajánlott fórumok: