2011 márciusi csodák (beszélgetés)
Nekem műtéteim voltak, én is 100%-ra tudtam, hogy +, de mégsem! :) Remélem, nem benézték a mostani vizsgálatot...Csak nem!
Én is dettó, felül senkit, Dr. Tóth Ferenc volt, amikor mentünk, magyarázta a dolgokat, mutatta, de a felénél kapott egy telót, és utána sietett, de a lényeget megnézte.
Talán 10 perc volt...nem tudom, de azt hiszem, 15 percenként adnak időpontot, tehát max 15 perces, de szerintem inkább feleannyi.
Bejöhet Apa, és külön szék van neki a sarokban, ahonnan lehet kukkolni a falon, szemben lévő monitort, pont az ággyal van szemben, amin fekszel.
kiváncsi leszek.) én az alagsoriakat ismerem már jól:) felül senkit:) azért megkérdezem:) sőt mindent megkérdezek:) hány perc amugy? ja és te voltál már, apa bejöhet a 12 hetes gen. uh-ra?
már ha párom itthonlesz:S
tökjó hogy megjött az eredményed.
én a sajátom tudom mégis meg kell csináltatni, 0rh+ vagyok. ez millio %
abbol tudom hogy rendszeres véradó voltam és van kiskönyvem amiben benne van:)
na most derült ki, meglett a laborom, rh nega vagyok, pedig én nyakam tettem volna rá, hogy +
ugye olyan nincs, hogy összecserélik a mintákat...?
az oldal: a keresőbe írjátok be, hogy fiú vagy lány? 34 vicces módszer
mert linket írni ugye nem igazán lehet :)
ott tündérek az uh-sok, vagyis az alagsoriakat ismerem jól, ott van pl. Pongó Katalin, szonográfus, nem fog egyáltalán csúnyán nézni :)
a 12 hetesnél nem tudom, ott szerintem változó, melyik doki lesz, nem ismerem, ott ugyebár csak 1x voltam eddig
Laurával sokat hánytam és lány lett, na meg az elején mondtam nekem lányom lesz így is lett.
Most kevesebbet hányok.Az van bennem, hogy fiam lesz.
Párom szerint lány.Erre kíváncsi leszek:D
értettem:)
hát majd kiderül az uh-n nektek is:)
az normális hogy fáj a hasam? olyan mensisen??? msot nagyon belejött, görcsöl és szúr! nagyon fáj!
ez sztem nem feltétlen igaz mert bnőm a fiánál sokkal betegebb volt mint a kislánynál. néha volt csak hányingere.:) jo lenne egy olyan hogy ha fiu akkor a bal könyököd lilul be, ha lány akkor a jobb:D:D:D
csak sajna nem igy megy.)
Ezt pont most olvastam :D
Ha falun élsz és rád néz a javasasszony akkor fiad lesz, ha a kocsmáros, akkor lányod.
Amúgy én is kíváncsi lennék arra az oldalra :)
sziasztok!
én is abszolult lányt szeretnék! nagyon nagyonnagyon! viszont biztos vagyok benne hogy fiu lesz:))) egészséges legyen :)
de azért kiváncsi lennék arra amit irtál hogy melyiknél mik a jelek:D lécci lécci hol ven ez?