2011 márciusi csodák (beszélgetés)
És tényleg, mi van, ha nem marad benned a cukros lötty? Ráadásul két órán keresztül utána se enni, se inni nem szabad...ÁHHJ, nekem csak a 26. héten lesz terhelés, de előre félek tőle.
Képzeljétek harmadik napja (esténként) akkorákat rúgkapál a bébi, hogy még szabadszemmel is látni! Kicsit korainak tartom ezt az intenzitást, most elkezdtem filózni mi van ha ketten vannak, csak nem látták...?? Szerintetek manapság van még ilyen eset?
Sziasztok csajok!
Én megint azt hittem elmúlt a hányinger, aztán aha...ma reggel ittam 2 korty vizet és jött is ki belőlem egyből...mondjuk azóta jól vagyok. :-)
Szerdán meg terheléses cukor...lehet ki fogom hányni a löttyöt... :-S
Sziasztok!
Kitartás lányok, reméljük hamar elmúlik a hányinger/hányás korszak:)
További szép napot mindenkinek!
Sziasztok Lányok! Kitartás azoknak, akik szenvednek a hányingertől/hányástól! Úgy sajnállak Benneteket! Remélem már nem dokáig kínoz Benneteket! Én szerencsés vagyok, nem volt vészes az első időszak, nem hánytam, reggel néha émelygés....de hála vége :)
Kitartás!!! Szép napot Mindenkinek! :)
Gyönyörű a reggel! Ma még nem hánytam :) Remélem az ebéd is benn marad, bár amikor oda tettem főni a tyúkhúslevest, a nyers hús szagtól azért kínlódtam...Mindjárt itt van anyum,kicsit segítek neki a papírmunkában. Mindenkinek szép napot!! itt még süt a nap :)
A dédalont próbáltam, eddig nem segített az se, a B6 sem. remélem egy kicsit jobb lesz mostmár..
sziasztok lányok:) látom zajlik az élet, vásárlás, hányás, vitaminok:)
itthon is..
majd mesélem..
sajna még mindig nem tudok jönni beszélgetni csak néha igy beugrani... de már nemsoká 3-a:)
1én meg uh-) nagyon várom!
puszi nektek!!!!
Sziasztok!
Én pedig epét hánytam ma. :( Ez már a harmadik a várandósság alatt.
Sziasztok!
Végre én is megkaptam a vérvétel eredményét, azt mondta a doki, hogy nagyon jó lett, minden rendben van. Nálunk nem küldenek sms-t, meg e-mailt, be kellett menni érte, ráadásul olyan eldugott helyen van a kórházban, hogy alig találtam oda...
A pocakom nekem most kb akkora, mint Mírával 5 hónaposan volt, mikor megkérdezik, milyen idős vagyok, és megmondom, sokszor a következő kérdés, hogy ikrek?:))) Ráadásul hiába az előző terhesség, vennem kellett két nacit, mert a régiek nyáriak, az egyetlen, ami farmer, pedig bő lett rám fenékben és lábon. Fölsőm szerencsére van egy csomó, mivel eddig is derékra, úszógumira híztam, olyanokat vettem, ált. kínaiban, amik ott lazábbak. Remélem, jók lesznek végig...
Sziasztok Kismamák:)
Nekem is két napja fáj a fejem, a hidegfrontot érezzük meg.
Kinek mekkora már a pocakja? Én most vagyok 16 hetes, de nem érzem olyan nagynak, inkább úgy nézek ki mint egy jó lakott óvodás, vagy aki lenyelt egy cseresznyemagot :-D A régi nadrágokat azért nem tudom hordani, mert én fenékre és combra hízok:(
Mostanában nem görcsölget a pocim, remélem szépen fejlődik a pocaklakóm:)
Szép estét Nektek!
Sziasztok kismamik.Kicsit elvesztem.:) Ugy látom nem csak én vagyok oda a savanyú káposztáért,"mást nagyon nem is ehetek".A vecsési isteni:))))
Én si nézelödtem már turiban is,meg kinaiban is de 5600 ft egy kismama naci,de vékony.Anyósom varrónö,de fel nem ajánlaná hogy varr egyet.:)mikor még azt sem kérdezi meg hogy hgy vagyunk:))
Én is elég nagy fenekű vagyok,a bandázs alatt ne csuszik le a naci:)