2011 márciusi csodák (beszélgetés)
Sziasztok kismamik!
Képzeljétek ma vagyunk 14 hetesek, ráadásul ma kaptam meg a down-kóros sms-t. Jó lett az eredmény.
Hát csajok nem vagyok jobban, hányingerem van megint, meg a derekam is fáj... :-S
Manocicuka, sajnos az SZTK-ban ilyen a helyzet :-S nem lesz jobb...
Sziasztok Lányok! Most értem haza az AFP-s vérvételről....most nagyon unszimpik voltak, a terhesgondozóban és a vérvételen is. Nagyon megvárattak, meg mindenkit jól lecsesztek....engem is, h nem vittem vizeletet. A nő, mint aki egy kis taknyoshoz beszél, rámförmedt, h hát a 12.hetin mondta NEKEM....mondtam, ha mondta volna, akkor talán meg is jegyzem...hülye nem vagyok. Na mindegy. Terhesgondozóban meg a 18.heti uh miatt csesztek le, h miért nem kértem még időpontot, mondom talán azért, mert mennem kellett mintavételre, mert tarkóredő gond volt és hát előre had ne kérjek már, ha nem tudtam eddig az eredményt. Válasz: "Jaaaa????...." Mondtam, hogy talán a számítógépbe bele kéne nézni, vagy a kiskönyvembe és akkor talán......
Mindegy, most itthon, spagettit csinálok, azt kívántam meg :) Reggel óta olyan furi a pocim, mintha "könnyebb" lenne v. nem is tudom. Lehet most jó? Eddig keménykedett :) Meg kis alhasi fura érzés, derékfájás...lehet a nem várt jelez....Remélem nincs gond odabent :)
Kicsit hosszúra sikeredtem, puszi Mindenkinek, további szép napot! :)
Hát Moncsi, elszóltam magam, felálltam a géptől, és hánytam Én is egyet :-DDD
Én amúgy bankban dolgozom.
Én is jól elvagyok itthon. Jó hogy pihenhetek, meg nem kell hallgatnom az idióta kollégáimat. Elég hogy minden nap felhívnak mindenféle problémával. De majdcsak beletanulnak.
Amúgy én sem hiszek ebben a vírus dologban. Sógornőm védőoltás nélkül átvészelte a terhességet. Egyik haverom viszont elkapta, kórházban volt két hétig infúzió stb, de rendbejött.
Amúgy milyen területen dolgoztok?
Azt nem mondta, de gondolom igen.
Meg azt is mondta, hogy az egész egy nagy kamu volt, csak reklámfogás, nem is volt járvány, mert egy csomó minta negatív lett és pozitívnak nyilvánítottak :-S
Ja, beírod, hogy János kórház? :-)))
Enyém azt mondta, tavaly végig lett oltva a klinika, az összes dolgozó, frissen szültek, szülés előtt állók, és semmi gond nem lett.
Az első 12 hétben vetélt el? Talán akkor veszélyes, nem?
Nekem ez kicsit bonyi, de inkább itthon vagyok, néha melózok.
Nekem jó itthon :D
Ja ééértem, Én tegnap voltam cukorterhelésen, jövő szerdán meg AFP-re megyek, pedig gyerekem már 16 hetes, mondjuk a doki nem tulajdonított túl nagy jelentőséget az AFP-nek, ezért is szarta le, hogy 17 hetes lesz, bár elvileg 18.hétig lehet csinálni, nem?
Én nagyon örülök, hogy nem híztam még. Terhesség előtt lefogytam 6kg-t, nem akarom h egyből vissza is jöjjön :-DDD
És te melózol? vagy táppénzen vagy?
Én most akarok visszamenni melózni, mert agyf@szt kapok már itthon. :-D
Most néztek mindent. AFP, hepatitis, vércsoport (amit már kb 5x néztek életemben) ellenanyag, cukor, vas, Toxoplasma.
Tegnap már kezdtem megkönnyebbülni, mert egész nap jól voltam. Bármit ettem, semmitől sem fordult fel a gyomrom. Amúgy 16 hetes vagyok. De szerintem most csak az okozta a bajt, hogy férjem mikor reggel felkelt vele együtt ébredtem, azaz 5kor és 7:30 ig semmi sem ettem. Máskor felkelés után azonnal enni szoktam. Hátha jobb lesz nemsokára. Eddig sajnos még csak fogytam, nem mintha hiányozna, de rámférne legalább az a pár kiló amit leadtam.
Jáj
Én is vesz. vagyok a papírokon a barnázás miatt az elején.
Váááá, szegény, nem irigyellek. :(
Milyen vérvétel volt? mit néznek?
Hány hetes vagy, hogy még mindig ennyire hányingered van???
Sziasztok! Hazaértem vérvételről. Szerencsére minden rendben ment. Hazafelé vettem friss zsemlét, úgy megkívántam, de persze mire elkészítettem felfordult a gyomrom. Majdnem visszajött az a szerencsétlen rudi amit vérvétel után ettem. Most kezdődik megint a kekszezés... :((
Szép napot, puszi!!
Szia! :)
Nem, nem nézte most meg, csak leellenőrizte, hogy kéz, láb, ujjak megvannak-e, koponyacsont, gerinc rendben van-e, szívet hallgattunk, magzatvizet, méhlepényt nézte és a köldökzsinórt. Majd 1,5 hét múlva megyünk 4D-re, ott majd remélem megbizonyosodik, hogy kiscsaj, de ha nem, az se baj. :-D
Azért kicsit ijesztő volt, mert azt mondta, hogy még ne gondoljak rá úgy, mint gyerekre, mert csak a 24.héttől számít annak...hát ez kicsit lesokkolt, de aztán egyből hozzátette, hogy de ne aggódjon, lesz magának gyereke :-)
Azt mondta még, hogy a vetélések miatt veszélyeztetett vagyok, de mivel semmi panaszom nincs, ezért ő nem vesz veszélyeztetettnek, mert az első trimeszterben voltak a vetélések.