2011 márciusi csodák (beszélgetés)
A sütőtök legalább egészséges, nem úgy mint a csupa cukor kalács......
Remélem egy ideig nem kívánok meg ilyesmit megint:)
Sziasztok!
Én is kb 1,5 kg-t híztam, de az előző kiskönyvemet végignézve Rékával is így kezdtem aztán 20 kg lett a vége :(
Remélem most jobban vissza tudom tartani magam a habzsolástól.
Sziasztok! Eddig én sem híztam, viszont most az elmúlt két hétben annyit ettem igazi jó kajcsikat...hogy 1,5 kiló rámjött. Igaz ezzel egyidőben az emésztésem meg belassult, de remélem ezt a gyors ütemet nem gondoltam komolyan...:)
Tettem a naplómba képet a pocimról, ma vagyunk 20 hetesek!
Nem baj, jössz amikor tudsz!
Hízás? Szerencsére még nem komoly kb. 10 deka. :)
sziasztok csajszik! ki hogy van? mindenről lemaradok állandóan, csak futva jövök fel általában.
Mona sajnálom h még mindig hánysz, Én már szerencsére csak ritkán, max.heti 1-2x, viszont 1,5kg-t híztam már...nem örülök neki, vissza is veszek az állandó zabálásból, mert melóhelyen is csak ülök, és zabálok :-D
Ti hogy álltok a hízással?
Köszi a biztatást lányok!
Mon:, kitartás! Megéri az a csöpp leány ezeket a kellemetlen hónapokat. Egy év múlva ilyenkor, már nem is fogsz emlékezni a kellemetlen dolgokra.
Amália: örülök, hogy végre hozzájutottál a kürtőskalácshoz:))) Én most a sütőtökkel vagyok hasonló viszonyban...
Sziasztok!
Férjecskémtől ma kaptam kürtőskalácsot amit egy ültő helyemben befaltam. Nagyon jól esett.
Sajna ma itt már elég rossz idő volt igaz kb 10 percekre kisütött a nap, de most már esik is:(
Fejem is fáj, lehet erre a hidegfrontra, de most az antibiotikum mellé végképp nem merek más gyógyszert bevenni:(
Ne aggódj, biztos minden rendben lesz!! Én is várom a csütörtököt, akkor megyünk genetikai uh-ra, aztán utána héten kedden Czifrához. Remélem minden rendben lesz.
Jajj csajok, most 2 napja megint hányós napunk van..:( pedig a hét már egész tűrhető volt...
Jó reggelt!
Mi megyünk nemsoká egy kicsit szüretelni. Az idő egyenlőre nem túl szép, de reméljük hamarosan kiderül. :)
Szép és kellemes hétvégét mindenkinek! ;)
Kész a perec, kér valaki?
Válogatós kislányom 2-őt is bevágott, én meg végre nem érzem hogy "úgy ennék valamit".
Sziasztok kismamik!
Hogy vagytok? Volt ma nálam a védőnő, meghozta a laboreredményeimet. Szerencsére minden jó. Azt mondta, hogy sokan megirigyelnék tőlem. Jó az afp is, negatív a toxoplazma. Most már bejelentkezhetek UH-ra.
Szép napot mindenkinek!
Szia!
A teljes hossza 20cm,és azt mondta hogy a 18-19 héttől, hetente kb 10 dkg hizik:-)