2011 márciusi csodák (beszélgetés)
Én szeretnék rendelni, de nincs miből, még nem számolták el a múlt havi táppénzt, és ki tudja mikor fogják, s mennyi lesz.....
Szerencsére Rékának már megvannak a karácsonyi ajándékok:)
Férjemnek is megvan, szüleim, és öcsém pedig jelképes ajándékkal is beérik(barkácsnaptárat készítek Réka fotóiból)
Én már a héten várom az árut.most már semmire sem licitálok.
A nagy csajomnak még ajándék sincs.:)Most már ideje lesz be vásárolni neki.:)
Valaki keresett csajos pihenöszéket,ezt most találtam és jo az ára,csak nem tudom a végét.
Látom mindenkinek megvan a baja,de hiszen már olyan nagy babyk:)
Remélem 3 hó és vidáman be számolunk ki hogy nöl:)
Nekem a szeméremcsontomat szokta nyomni, de elmúlik aztán...hát súlyosodnak a bébik, mostmár érezzük rendesen azt hiszem. :-D
Nekem kijut minden "jóból"... :-P
Az én nem hivatalos eredményem 6,1 de ismételni kell a rossz fiolák miatt.:(
Igaz nálam még a vas is rosz.:)
Ne is idegeskedj a vércukrot az ideg is felviszi,nem hiába mondják"na most jol felment a cukrom:)"
Sziasztok!
Nah szerencsére a vérvételes eredményem jobb lett. 6,8 a terhelt. A védőnőm is kiakadt, hogy térhet el ennyire mikor egy időben mérik. Szerencsére csak oda kell figyelnem kicsit az étrendre, meg a 30. hét után 2 hetente menni kell ellenőrzésre. Meg ha van alkalmam mérjem magamnak is. Úgyis megyek mindig a táppénzért a háziorvoshoz, majd ő méri. De legalább megnyugodtam.
Most megyek dokibácsimhoz vizsgálatra, holnap meg 4D. :)))
Sziasztok.
Sorry de sz@ar a gépem.:)
Ki hogy van?
Az én pocim rendesen keményedik,de csak felöl a hasamon érzem.
Én nem csatlakoznék,eddig még sikerült elkerülni.:)
Sziasztok csajok! :-D
Na, tegye fel a kezét, aki csatlakozik az aranyeresek klubjába? :-DDD
Mi jön méééég???????
sorlyke, az Én heti menetrendem így van: hétfő doki, kedd cukor, péntek védőnő :-DDD
háát mi van otthon
én most jöttem a zöldségestől egy csomó szépséget szereztem és brokkolis-tejszínes pennét fogok készíteni, de még vacillálok, hogy mégis inkább brokkolis-kelbimbós-tejszínes penne legyen-e :-))
Nekem sikerült mindkétszer eltalálni, de valamit nagyon elcseszhettek, mert az első a szúrás után fájt nagyon, a második meg a szúráskor fájt, de baromira, aztán annyira nem... :-S
Pedig Én igazán keménylegény vagyok már szúrás ügyben :-D
Nahát, ez már csak a megszokás :))
Sajnálom a kezedet, brr én is tartok a holnapi szúrástól, örülni szoktunk ha egy vénát sikerül találniuk...
Sziasztok csajok!
Hát az este nem úgy alakult, ahogy terveztem, 9-kor ledőltem aludni. :-D
Ma meg terheléses cukron voltam, de Nekem reggelizős már szerencsére, meg 2 helyett 1 óra a várakozás. De rohadtul elszúrták a szúrást mindkétszer, ráadásul mindkét kezemet, szóval most ilyen nyomi vagyok...délutánra, legkésőbb holnap reggelre lesz is eredmény. Remélem jó lesz.
Én amikor beteg voltam a 18.héten (taknyom-nyálam egybefolyt), akkor Propolkit szopogattam, Physiomert fújtam az orromba és citromos fekete teát ittam, tök jól lettem pár nap alatt, pedig igen szarul voltam.