2011 márciusi csodák (beszélgetés)
Nem baj ha nincs külön szobája,most még el lesz veletek.
Én sem akarom külön rakni,igaz itt van 4 szoba,de teljesen egyedül nem szeretném ha érezné magát,de lehet csak ez nálam van igy.
A lányomhoz nem akarom be rakni,tudjon pihenni,lehet majd az én párom fog költözni külön szobába.:))
De jó, hogy olyan sokáig tudtad szoptatni. Nekem Réka sajnos nem volt hajlandó szopizni, amíg tudtam fejtem ez kb 2,5 hónap volt, aztán csak tápszer. Bár lehett közbejátszott hogy 20 naposan gyomorműtéten esett keresztül, és előtte 4 napig semmit nem evett:(
Mi 1 szobában voltunk mindíg, de a saját kiságyában aludt. Most Hédi is velünk lesz, hát kiváncsi leszek ki nem fog kitől aludni. Sajna külön szobára nincs lehetőségünk, így a háló 2 babasarokból és a mi francia ágyunkból áll.
Egyszerüen nem tudom,az volt megint a papirra irv alvadékos minta,ismétlés.
Másnak mind jó volt,lehet velem van a baj?:)
A cukor és a süllyedés az rajta volt,de az nagyon magas 100 as,ezt nem értem.
Hétfön ismét megyek,ha nem jó be megyek kecskemétre nagyobb laborba.
Sziasztok!
Mona én is örülök, hogy sikerült pihenned!!
Zsana, hogy hogy már megint nem jó a vérvétel?? Milyen labor ez basszus, mások is járnak így vagy csak veled kínlódnak már ennyit?
Sziasztok
Mona örülök hogy jol aludtál,rád is fér már egy kis nyugalom.
Manocicuka,nálam megint ismételni kell,már 2* le vették a vért,de mindig az jön vissza hogy alvadékos minta,t...m már tele,jövőhéten mehetek ujra.
Lehet hogy nem is jó a vérem:))))
Örülök, hogy jót tudtál vágre pihenni :) A lelkednek is jót tett :)Csak így tovább!!!! ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Legyen nagyon szép, nyugodt napod!!!!
üdv mindenkinek! Megfogadtam az uh dr.nő tanácsát, este vacsihoz boroztunk, képzeljétek! Hajnal 4ig úgy aludtam, mint akit fejbe kólintottak. Szerintem ilyen az elmúlt 6,5hónap alatt nem volt, hogy egyhuzamban aludjak 7 órát. Ki vagyok cserélve :) már nagyon hiányzott az alvás.remélem ma jó napunk lesz! Picur nem túl aktív, de azt mondták, hogy a szuri miatt 1 hétig is lehet ilyen nyugis.
Szép napot mindenkinek!
Szép reggelt Lányok!
Tegnap megvolt a cukorterheléses, JÓÓÓ lett :)Most már ezen is túl vagyok, igaz 1 hét késéssel. Jövőhéten még újra kellene vérvételre mennem, mert "rh-"-os vagyok, ismételni kell védőnénim szerint, de a dokim meg a terhesgondozós sem tud róla (mármint, h ismételni kell)...valaki hasonló ciőben nem jár?
Mona! Reméelm minden rendben Veletek ma is! +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Sorlyke! Nagyon szép lett a fal :) Aranyosak a pillangók és a micimaci :)
Lilipeti! Az ajtó díszed nagyon cukki...én is gondolkodom Nadinak valamin, adtál egy ötletet :)
Szép napot Mindenkinek!
A lányom anno velünk aludt,nagyon hasfájós volt,és ott nyugodott meg,+ tudtam maszirozni a kis pociját.
Én sajna 2 hó-ig tudtam szoptatni,nem volt tejem,remélem most lesz.
:)
Köszönöm szépen! Igyekszem....
Örülök, hogy tetszik az ajtó nektek. A férjem még nem látta, mert melózik, de már nagyon kíváncsi vagyok az arcára.
Nagyon szupi szerintem is!
Meglestem a pocis képedet, aranyos pocakod van,és Lili is nagyon édes:)
Nagyon aranyos a kis dekor:)
Nálunk a mi szobánkban lesz a picur,nem mintha nem volna hely,de én igy nyugodtabb leszek,"nem biztos":)
Újat én is vettem,Amiben haza akarom hozni,de többnyire használt.
Én sem költöttem sokat,de ma lányos cuccaim nem adhatom rá:)))
Én egy időre befejeztem a tesz-veszt és a vaterát.
4 szokny és 2 ruha 1 hét alatt elég volt. Ráadásul anyukám is telefonált, hogy ő is vett pár ruhát és szoknyát Rékának:)))
Úgyhogy most már el van átva vele.
Hédinek pedig lassan átnézem mi maradt Rékáról, de úgy tűnik sok minden jó állapotban van, és nem nagyon kell pici dolgokat veni, csak átmosni vasalni. 1-2 új dolgot azért fog kapni:)
Nagyon sokat gondolok rátok Mona!
Kitartás, itt mindenki ezerrel drukkol nektek!
++++++++++++++++++++++++++++
Sziasztok kismamik!
Én ma eléggé el vagyok kenődve:(
Réka megint sírt, amikor otthagytam az oviban. Most már én is:(((
Nem gondoltam, hogy ez ennyire nehéz lesz.
Az ovónéni "megbíztatott" hogy az ünnepek után is ez lesz, számítsak rá januárban, hogy újra olyan lesz mintha akkor szokatnánk a gyereket.
Most már kezdek kételkedni jó döntés volt e oviba vinni. Bár az ovónénik azt mondják ezen minden gyerek keresztül megy.
Hédire a pocimban alig tudok figyelni, most még Réka a legfontosabb.