2011 márciusi csodák (beszélgetés)
Sziasztok Lányok! Csak beugrottam, h szép hétvégét kívánjak Mindenkinek!
Nem tudom írtam-e, 24-én az uh-on azt mondta a doki, h jó két héttel nagyobbak az értékeink!!! 2 hét múlva újra doki, megbeszéljük a császárt...császárral szülünk. Ha valaki szült már császárral, írna nekem privibe, h mire számíthatok, mert a neten sok a rémisztgetős hozzászólás ezzel kapcsolatban. Előre is köszike :)
És hát nem önszántamból lesz császár, sajnos alapbetegségem miatt muszáj, meg Nadus is nagy lesz.
Igen a jegyzőnél is kell tenni egy nyilatkozatot,hogy hivatalosan is élettársak vagytok.
Én ugy voltam vele akkor már megyünk az anyakönyvezetöhöz.:)
Igen, mert az apa a fogantatás pillanatától ismeri el a gyereket, ezért kell hozzá az orvosi igazolás.
Viszont most állítólag kell mellé vmi másik papír is, hogy az anya nem szerepel a bejegyzett éllettársi kapcsolatok jegyzékében, amit közjegyzőnél lehet kérni. Fogalmam sincs, hogy ez tényleg így van-e, a mi nyilatkozatunkon (anyakönyvi hivatalban tettük) én aláírtam, hogy nem szerepelek, de nem tudom, elég-e.
Sziasztok!
Meg tudnátok mondani, hogy az apasági nyilatkozat meddig érvényes?
Jó reggelt Mindenkinek!
Felkeltem fél ötkor pisilni, Imi 3/4 5-kor kelt, és már nem tudtam visszaaludni. A tegnapi sétám a dokihoz-Lili valahogy úgy mozoghatta be magát a csontjaim közé, hogy azóta úgy megyek, mintha bepisiltem volna. Egy kicsit olyan is, mintha izomlázam is lenne. Szóval, most egy kicsit nehéz (mondjuk én csak maradjak csendbe). :)
sziasztok pár napig nem jelentkezem mert a gépünknek annyi
addig is vigyázzatok magatokra
Mamszli!
Köszi a linket!
Most megyek a háziorvoshoz a táppénzes papírért. Semmi kedvem...remélem nem lesznek sokan...
Lili ma csendes... néha-néha rugdos. Most megsétáltatom a kis picsáját :D
Pedig a terhességi tesztet is középsugarassal kell csinálni :-) (de rég is volt mikor csináltam:-))
Hát a védőnőm konkrétan semmit nem szokott elmondani, ezt a vizeletvizsgálatot is Én mondtam, hogy ugyan nézzünk már, ő magától nem mondta volna.
www.mcosz.hu
itt elvileg vannak receptek, meg a canderel.hu-n is vannak, itt inkább sütik
Szia!
Nem kell első vizeletet vinni, sőt! Előtte meg kell mosakodni mindig és csak a középsugarasat lehet vinni, vagyis az eleje és a vége nem is kerülhet a kis tartályba, amiben viszed.
Engem a kórházban kicsit le is toltak, hogy eddig nem így vittem, azt mondta a szülésznő meg az orvos, hogy csomó minden belekerülhet a pisibe, amitől fals értékeket kapnak. Igazából, azokon a paramétereken, amiket néznek, se a kaja, se az ivás nem változtat, nyugodtan vihetsz bármikor.
Nem akartam okoskodni, csak sajnos én megjártam ezzel a múltkor, mert totál rossz értékeket kapott így a védőnőm és kórházba kellett mennem tulajdonképpen a semmiért :(
Sziasztok!
Tudtok ajánlani valami oldalt, ahol cukor és szénhidrátmentes receptek vannak? Vagy van valami ötletetek hogy mit érdemes enni? Még jó hogy télen kerül minden zöldség és gyümölcs egy vagyonba...
A keddi cukoreredményem miatt eltiltottak a cukortól. Írnom kell mit eszek és hetente 2-3 alkalommal nézetnem kell a cukorszintet. :( 2 hét múlva kontroll a diabetológián.
én nem szoktam az elsőt vinni. HA csak nem kell a hcg teszt miatt. Ott csak a fehérjét nézi a védőnő meg az üledéket.
mást nem.