2011 májusi babavárók!!! (beszélgetés)
szuper:)). Nagyon örülök:)). Most már minden jó irányba halad.
AZ EREDMÉNYEM 360 -AS lett:))) Szóval 3 nap alatt megtriplázta magát:)). Most már a Doki is azt mondta ott van az poronty. Jövőhét végén megyek uh-ra. Addig semmi értelme.
Én szinte azonnal tudtam, hogy Vele letudnám élni az életet, és tényleg jó házasságom lett. Remek férj, és Apa lett belőle:)). Neked is hasonló jókat kívánok!!,
sziasztok!
Az esély meg van,hogy közétek tartozzak hamarosan! :) Részletek a naplómban!
Ha lesz időm visszaolvaslak majd benneteket! Hogy áll a táblázat!
gratula !!! Minden rendben lesz.
Sziasztok.
Egy 6mm-es petezsákom van, egyenlőre nincs szívhang. 2 hét múlva kell újra mennem. Felirattam véralvadásgátló inyekciót és bejelntleztem a hemofilia ambulanciára jövőhét csütörtökre.
Arnika01, mi ugyan ebben a cipőben vagyunk...még elég friss a kapcsolat egy ekkora felelősség bevállalásához és itt csak a (remélhetőleg) jó emberismeretben lehet bízni.
Nagyon helyes a kis család és csak abban bízom, hogy nekünk is működhet. Én akarom és dolgozni fogok rajta.
Egyelőre csak annyi lenne részemről a táblázatba,hogy 3.gyermek,és a kórház neve,ha az elég...hogy ne legyél egyedül:)
Norbika Nekem a 6. héten lett csak pozitív:). Mondjuk akkor még én nem akartam, és örültem, hogy mindíg neg a teszt a férjem meg kiderült végig azon drukkolt legyen poz. Persze mi akkor még csak 3 hónapja ismertük egymást:)
ne is add fel, valami oka biztosan van a késésnek és reméljük hogy egy később fogant baba lesz az. :)
3 után kell telefonálnom. 1 percel 3 után fogok:))
Igen, én is így gondolom, hogy ez nem befolyásolhatja. Na de majd lesz valahogy, már előre foglaltam időpontot okt. 6.-ára a dokimnál, ha addig sem lesz semmi akkor majd Ő mond valamit. Azért még bízok.
hány órakor lesz eredmény?
Én remélem melletted leszek:))
Sziasztok! Tegnap voltam újra vérvételen, és én nem is tesztelgetek, mert azaz igazság, hogy az elmúlt 10 hónap alatt legalább 30 tesztet használtam el, és nem egy volt köztük enyhe csík, de aztán mégse lett semmi. Ma délután biztosan megmondják, hogy a péntekihez képest van.e emelkedés.
akkor egyedül fogok árválkodni a táblázatban? :(
akkor nem tudom, mert az meg ugye nem befolyásolja a hormonokat, csak a beágyazódást akadályozza meg.
Sziasztok!Én csak október elején megyek orvoshoz (kb.8.hét),utána szívesen csatlakozom a táblázathoz is.Szép napot és jó egészséget mindenkinek!
Sziasztok!
Lehet hogy azért késik, mert most vették le a spirálodat. Hormonmentes vagy hormonos spirálod volt?
Előfordulhat. A gyomorégés nekem az első naptól van. Szóval akármi lehet
Hát bizonytalan vagyok. A fiammal sem volt semmi bajom, csak a lábam vizesedett nagyon korán, meg később gyomorégés. Most van enyhe gyomorégésem, de hogy attól-e? Nagyon hamar volna, mert még csak most vetettem le a spirált /augusztusban/. Az is lehet, hogy az kavar be?
Úgy érzed, hogy baba van a dologban?
Köszi!
Akkor még reménykedem.
További ajánlott fórumok: