2011 májusi babavárók!!! (beszélgetés)
a lányom augusztus 6-án született abban az éveben nyáron voltak azok a 40 fokok szinte végig. én még élveztem is. :D tény hogy meleg- és napimádó vagyok. én a hidegtől és a téltől depizem be de nagyon, ma már el is kezdődött. :S
de a tavasz tényleg szép hónap a szüléshez. :)
Megy a drukk.
Érdekes én pont arra gondoltam, hogy a májusi gyerek a legjobb. Télen még nincs olyan nagyhasa az embernek és nyáron a 40fokban sem kell szenveedni.
hasonlóan rosszul éreztem ma én is magam lelkileg. :(
Szorítok holnap! :)
Bcicus: yuppééé. ezek azért jó hírek már csak cérnával kell bírnod :)
Én holnap megyek dokihoz. Korai de aggódom mert eléggé fájdogál a hasam (igaz még mensiznék ha nem estem vna teherbe) ezért felhívtam ma és azt mondta menjek, ő már érezni fogja.
Szóval háromnegyed 4-kor szorítsatok!
rekag: rajtam ma olyan depressziós hangulat vett erőt... Kifejezetten szorongtam. Nyilván a hormonok de semmi nem volt jó, már azon is agyalás volt, hogy télen terhesnek nem jó lenni mert milyen ruhát vesz fel az ember és a nagy kabát alá még be is izzad + a sok rétegbe bugyolálva meg sem lehet moccanni...
Sziasztok!
Köszi a gratut. Én még mindig nem hiszem el, majd ha lesz szívhang, tudom, hogy ilyenkor még nem szokott lenni, de akkor is jó lett volna. Nem tudom van e értelme jövőhéten elmenni valahova uh-ra vagy várjam ki a 2 hetet, ami alatt tuti begolyózok.
Most keltem, mert 2 körül elaludtam.
Egyébként meg az egyetlen tehres tünetem, hogy annyit pisilek, hogy az embertelen. Hazafelé a dokitól az autópályán, minden pihenőnél meg kellet állnunk oisilni és még Bp-n belül is.
bocs, vacsi, bili, meg fürdés volt a manónak. :)
Egyébként jól vagyok, rendbe jött a derekam is és ma nem volt háyingerem sem. :)
Ma nagyon csendesek voltunk.
Nekem speciel ettől a gány időtől nagyon rossz kedvem volt/van. :S Utálom az őszt és a telet is és előre depis vagyok attól, hogy közeleg a rossz idő és a korai sötétség. Blöáááá
Ami feldob, hogy 2 nap múlva uh! :))
Szia
Szorítok, a naplód elolvastam, de nem szabad nekem ilyeneket olvasni, mert olyan sírós vagyok.
most meg pláne. Szóval minden ok lesz, és akkor a kettőért szorítok. Én is iker vagyok, és az az élettől egy ajándék. Nagyon szeretek iker lenni
szülési dátum
kórház
doki
hányadik baba
esetleg nevek