2011 májusi babavárók!!! (beszélgetés)
Sziasztok!
Én rötön elmondtam a 6 hetes UH után a fiamnál de én rá 1 hétre már hánytam a klotón úgyhogy nem is tudtam volna titkolni.Szerintem nem is kell mert nem tudom milyen a munkahelyed az enyém elég stresszes volt és sok túlóra és nem néztek csúnyán hogy kihúztam magam alóla.
Nálunk a védőnő akkor ad könyvet amikor megyk, perswze vinni kell egy papírt hogy terhes vagyok (UH lelet)
Olvastam sokan örülnek a tüneteknek meg várják..Hát én is igy voltam a fiamnál de most annyira jól ellennék nélküle el sem tudom mondani:))
köszi szépen!
Drukkolásból nincs hiányom! :)
sziasztok lányok!
Én is búcsúzni jöttem! :(
Mára rendesen megjött a mensim,így ez az inszem nem sikerült! :(
De majd a köv. hónapban! :)
Mindnekinek jó kismamaságot,erőt és egészséget kívánok! Jah és sok-sok boldogságot! :)
puszi
Amióta 2 csíkos lett a tesztem, rögtön mentem a dokihoz, uh, vérvétel(HCG)eredménye ok volt, így gyakorlatilag azóta táppénzen vagyok, muszáj is, de nem is bánom. Akkor én is utánanéztem a dolgoknak és védett vagy a melóhelyen amint terhes leszel. Megyek aludni, mert nagyon elfáradtam ebben a nagy izgalomban, meg a doki utáni vásárlásban...:)))
Sziasztok!
Sziasztok!
Minden rendben volt a délutáni 8 hetes uh-on, hál' Istennek:D
14 mm-es a babánk CRL-je és szépen vert a kicsi szíve.
Csak maradjon is így. Már nem akart a doki csak a 12 hetesre visszahívni, de mondtam, hogy 2 hét múlva újra megyek, mert úgy nyugodtabb leszek, ha látom, hogy minden rendben. Meg szerintem az én előzményeimmel nem is bízok inkább semmit a véletlenre...
Sziasztok! Mi is voltunk doki bácsinál. 25mm-es petezsák, 4mm-es szikhólyag, amiben pulzáció megfigyelhető. Körülötte tiszta terület, vérzés nem látható sehol. kb. 5-6 hetesek vagyunk.
Annyira boldog vagyok! Minden jól alakul, és remélem az is marad! 2 hét múlva újra tali, ha akkora már lesz szívhang, akkor utána kiskönyv és mehetünk a védőnénihez.
De jó. :) Akkor megérte várni. :)
A ciszta miatt ne aggódj, a lányommal nekem is volt és a 12. hétre felszívódott.
Megjöttem:D
Kp.telt hólyag alatti uterusban szabályos petezsák,7mm átmérőjű,benne embrió még nem látható,csak szikhólyag.Grav.sept.:5-6.
Ut. mellett j.o.-on 23*36mm-es echoszegény terület,ami ovariális cystának megfelel.
Szedem továbbra is a duphastont,4 hét múlva uh.,de ezzel a papírral majd mehetek a védőnőhöz:D
Örülök,hogy nem fáj már a pocid.Nem szedsz rá magneb6-ot?
Tényleg?Én elvileg május 24.-re leszek kiírva.
Danika2010!Írj feltétlenül mi volt :)
Szia danika2010! :) Kitartás, mindjárt bemehetsz a dokihoz és csupa jó hírt mond majd. Kiváncsi vagyok, hogy mit mondott, majd mesélj. Mi is 1 nap híján egyidősek vagyunk:
Cippora, én guluke*, danika2010 három egymásutáni napra vagyunk kiírva, nem semmi! :):):)