2011 májusi babavárók!!! (beszélgetés)
Szisz:)
Kitartás!
Tegnap délután megint nagyon rémes volt nálunk is a helyzet, és éjszaka sem volt valami jó. Annyira kiszámíthatatlan mostanság. Már látom a fogacskáját az inye alatt, de én már csak akkor fogom rá, ha kibujt:))
Szisztok!
SB ma éjjel naghyon rosszul aludt és napközben is állandóan sírva ébred, nem tudom mi a baj.
Mindenki mást mond. Én pont ma adtam. Gyorsan utána is néztem, nagyon sok benne a vas, és csak hetente egyszer ajánlják.
Hát én csináltam 4 adagnyi kaját, és abba elosztottam egy darab tojás sárgáját. Hogy ettől vagy sem, de úgy pörgött mint egy búgócsiga:D
Ebben a hónapban már 8 hónaposak, és elvileg már lehet. Te döntésed:)
Jóég! Jobbulást mindannyiotoknak.
Neked meg ajánlok citrom fokhagyma kombót korlátlan mennyiségben. Nekem segített!m
Sziasztok!
Nekünk jó hétvégénk volt, azt leszámítva hogy apa vasárnap dolgozott. Náluk végre teljesen helyre állt az éjszakai és nappali alvás, éjszaka egyszer sem ébred, napközben is szépen szinte hang nélkül elalszik. Most már csak délelőtt egyszer és délután egyszer alszik. a délutáni a hosszabb van hogy 1,5 - 2 óra.
Gratula a mászáshoz!
Vilmus egyre szebben forog, mi ma megyünk masszázsra.
Sajnálom a nyűglődős hétvégét! Hozzánk szerencsére nem ért el.
Mi tegnap kimerészkedtünk sétálni, de tényleg hideg volt, pedig én egyáltalán nem vagyok fázós.
Nálunk nagyon felerősödött a szeparációs szorongás, ha másnál van és meglát azonnal át akar jönni, ha ketten vagyunk és kimegyek a szobából megy a nyöszi, ha bent vagyok jól elvan.
Szintén homeopátiás bogyókkal kúrálom magam, ha szükséges, nekem a lentieken kívül még az oscillococcinum nagyon jó szokott lenni. Ha már náthás vagy akkor napi 2-3, megelőzésképp pedig heti 1.
Jobbulást Nektek! Szegény törpék, akkor már 5 napja szenvedtek!
jobbulást!
Én is ezt mondanám illetve torokfájás homeogen9, köhögés stodal vagy lándzsás útifű szirup.én az első terhesség óta csak ezeket szedem.
Sziasztok!
Remélem mindenki jobban van, mint mi!
Szerda délután óta lázasak a lányok, folyik az orruk, köhögnek és már a fülükre is ráment. Az egyikük kis teste teli van kiütésekkel, szerencsére nem viszket, semmi baj nincs vele, csak rosszul néz ki. Arra adom neki a kalciumot. Kapnak sok-sok gyógyszert, már javulnak. Most én este bele, alig élek. Mit lehet szedni náthára szoptatás mellett?
Sziasztok! Nálunk is elég nyűgös hétvége volt.igaz szombaton Atti a nagymamánál volt de Gergő végig nyüszögte.az elmúlt éjszakákon rengeteget kelt.remélem a fronttal elmúlik ez is:( ma SOS viszem Attit fogászatra először buszozok a kettővel Kíváncsi vagyok ki hogy viseli. Holnap meg a klinikára megyünk Gergővel élete első metróútja lesz.
A jó hír pénteki dévény óta gyönyörűen mászik pedig előtte max négykézláb állt pár mp-ig. :)
Nahát! Jól eltünt mindenki. Sziasztok!
Igen szenvedős hétvégén vagyunk túl. A szombat még úgy ahogy, de a tegnap...
Viszont már annyira nagyon szerethető, egyetlen mosolyával levesz a lábunkról:)
Ebben a szuper időben sétálni sem tudtunk, szombat délelőtt voltunk lent fél órát kb, no elég is volt.
Remélem ma jobb lesz, szeretnék egy nagyobbat sétálni napsütésben.
Hogy vagytok?
Baccák meg!
Azért ez is olyan furcsa, hogy pest és pest között, kerületenként is mennyire változó sok(k) minden!