2011 májusi babavárók!!! (beszélgetés)
Szerintem azért van ma annyit szó a természetes szülésről, mert az elmúlt 30-40 évben úgy szültek a nők, ahogy az orvosok akarták, és most kezd újra éledni, hogy úgy szüljünk, ahogy mi szeretnénk.
De a sok infó között valóban el lehet veszni.
Én a barátnőim körében úgy látom, hogy mindenkinek más a jó, pl. többen örültek az oxitocinnak, én meg nagyon igyekeztem elkerülni.
A lényeg, hogy a babák már itt rosszalkodnak mellettünk:)
Én pont fordítva, nem szeretném, ha profin sportolna, csak ha nagyon akar.
Bár amennyire látom inkább azokból lesz profi sportoló, akiknek a szülei már korán hordják őket edzésekre.
Szia!
Vilma is május 29. este 18:36:) nálunk is hasonlóak a méretek, a 68-as ruhák most pont jók, meg 1-2 kisebb 74-es:)
És mekkora a nagyobbik?
Ügyes vagy, hogy tudsz mellettük dolgozni, én most úgy érzem csak akkor tudnék, ha nagyon muszáj lenne.
Boldog Szülinapot neki.
A legtöbb naci és poló még jó a 80as, mert ugye ott nem olyan fontos a pontos méret, de a rugik már kicsik.
Hűha!
Már megint csak azt tudom mondani, hogy a lányom 3 éves (pont ma!) és 92/98-as ruhákat hord :-)
akkor nem. Úszni lehet hobby szinten is edzés szerűen vizilabdázni csak kis korban.
Én szeretném ha esetleg profin sportolna, persze csak ha ő is akar.
Ha szabad ilyet mondanom manapság túl van misztifikálva a természetes szülés. Én nem éltem meg szörnyűnek, és sok ismerősöm is túlélte, persze fáj, de hát:D
Én rettegtem a szüléstől, nem is mertem elmenni ilyen szülésfelkészítőre, meg nem is olvastam történeteket. Utólag kiderült, tök feleslegesen, és nagyon jó lenne, ha a leendő anyukákba nem ezt a rettegést táplálnánk. Kicsit buzdítóra sikeredett, bocsi:D
Tavasszal egy évesek lesznek, olyan furcsa:)
Még az előzőre válaszolva, én azt szeretném, ha lovagolna, meg teniszezne, de ha az izomzata megkívánja a vizilabdát. Volt egy vizilabdás osztálytársam középsuliba, hát....izé:) Persze Vilmának nem való sajna, de szerintem akármilyen úyzás nagyon jó. Amit te választottál is izgalmas, amúgy meg lesz saját akaratuk is:)
Lányok! Hihetetlen dolog történt...kialudtam magam:D
Dani átaludta az éjszakát, kivételesen én is csak egyszer keltem, aztán negyed 6-kor jelentkezett, evett, kapott tiszta pelust, és még mindig alszik!!!! Nem is hiszem el, na és most kényelmesen elolvasom amit írtatok.
Sziasztok!
SZóval annó nekem a haemostasis osztályon véralvadásgátlót írak fel, hogy az kell emiatt nem szülhettem, mert elvérezhettem volna, ma voltam ott de ma a fődokinál kivizsgáláson kiderült hogy a hülye orvosnp azt írta fel, hogy nekem leiden mutációm van aminél valóban kell a véralvadásgátló, de nekem papírom van róla, hogy nincs leiden mutációm tehát tök feleslegesen szuratta velem és kellett császároni a fő doki is teljesen le volt döbbenve mert ott volt a karonomba apapír, hogy nincs leidenem.
Ja-ja elemző.
Szép jövőképeid vannak:) fiúnak jó is a vízilabda, meg az úszás, mi majd vmi művészi tornában gondolkodunk, aztán meglátjuk, hogy mit szeretne:)
Vilmus meg kb. 7,2 kg:)
SB elég nagy baba, ja jut eszembe lábméret: 10 cm a nagylábujj hegyéig bezárólag:)
Mostanság sok a "felesleges" császár, de szerintem az a fontos, hogy egészséges legyen baba mama, nem?
Persze ettől még kiakasztó, ha nem úgy megy, ahogy akarod, plána ha banális.
Elmondod mit tudtál meg?