2011 májusi babavárók!!! (beszélgetés)
igen ilyenkor már a köldökön túl ér a méh:)
én csak lent érzem még mindig:) így, hogy popóval van:) néha-néha érzem feljebb kicsit:)
Na én 1 körül eldőltem aludni. A fiam hajnali egyig rettenetesen rugdosott és korán kellett kellnem a cukor vizsgálat miatt.
Én éjjel nem pisilek, de mikor reggel ébredek rohanás van, igazán én éjjel csak 5 órákat szoktam aludni. Bevásárlásokkor én is állandóan pisilek.
Megvettem a port a terheléseshez, kemény 95 ft volt :) szeretem ezt a gyógyszertárat ami az sztk-ban van, ott volt az uh-zselé is párszáz forint. Hát jó nagy adag por nem mondom (75 g), azt feloldani 3dl gyümölcsteában, hát jó édes lesz tényleg. De kibírom.
Képzeljétek nem akartam elhinni, az előbb egészen fent a köldökömtől jóval feljebb, tehát magyarul a gyomromnál rúgott vagy mozgott a baba. Már ilyenkor ennyire terjeszkedik? Anyu mondta, hogy én egészen a hónaljánál matattam annak idején na persze nyilván már a terhesség végefelé...
Sziasztok!:)
Nos,a nevekkel még mi is hadilábon állunk.Volt 7 lány, meg 6 fiú nevünk.Ez szerencsére már lecsökkent a 6 fiú névre,de azok közül viszont még nem tudtunk választani.Gondoltuk,segítségül hívjuk a számmisztikát is,hátha le tudjuk csökkenteni,de csak egy esett ki.Ráadásul
találtunk helyette egy másikat.Így ugyanott vagyunk.:) Sabaj,majd megkérdezzük a lurkót,neki melyik jön be.Egy rugás tetszik,kettő,ha nem.:)
Na, ezt bedobom este. Ha ez se jó. Lesz Józsika:-)
vagy TökéletesTamáska:-)
Különben nem panaszkodni akarok, de minden nap rájövök, hogy a férjem egy tulok.
Szerinte semmi név nem jó, amit feldobok, csak amit ő mond.
Kedves akartam lenni ezzel a névvel, mondván vadászik, hát örüljön. Erre kiröhögött.
ahhoz nem illik semmi:-)
Kosztolánszki ----
Én utólag szoktam gondolkodni:-)
De ha valami isteni csoda folytán, lesz kistestvére, ami lány lesz akkor nem kell másikat venni.:-)
JA, kitaláltam egy új nevet a bébinek. Kíváncsi vagyok a véleményetekre. A férjemnek annyi volt rá a válasza, hogy összetépi az utónévkönyvet:-))
Nos: NIMRÓD
:D
én is:)
Szerintem a 26. hét környékén jó menni, de ezt nem tudod kiszámolni, az arác bármikor eltakarhatja. :)
A gyerek úgyis színes lesz benne. :) én inkább azért nem vettem volna feketét, mert az nyáron szívja a meleget. persze nem fogod kirakni a gyereket nyáron a tűző napra, de azért én sokat sétáltam vele du, amikor már nem tűzött annyira a nap, de csak süt még akkor is. de ezen szerintem már feleslegesen gondolkozol, már megvettétek ugye? :)))
Végig "szemétkedett" velem. :-)
Na, nekiugrunk majd ennek a projektnek még 1x.