2011 májusi babavárók!!! (beszélgetés)
Ja jut eszembe én is megcsináltam tegnap Sziza sütés nélküli almássütijét és mondhatom nagy sikere volt!!!
Sziasztok Kismamák!én új vagyok ezen a fórumon és remélem befogadtok:-)Látom hízásról beszélgettek,hát én is már 9 kg-t híztam és most vagyok 24 hetes.Egy kicsit elkeserít a dolog.Ti mennyit híztatok eddig?
ma voltam a terheléses cukor eredményért, minden rendben, jók lettek az eredmények, kivéve azt hogy kissé vérszegény vagyok, de sztem ez általános. mindenesetre szedem a vasat, ennyit tudok tenni. megnéztem uh-n Ádámot, nagyon bulizott odabent a drágám :-)
ma nem volt vmi jó napom, így összedobtam egy kis gyümisalit, az mindig jól jön :-) tettem bele banánt, almát, kiwit, barackot, mandarint és sárgadinnyét, amit még a nyáron fagyasztottam le felkockázva, gondolván arra milyen jól jön ez majd télen, hát most jól is jött.
aztán, arra gondoltam sütök vmit siza repertoárjából, de az csak holnapra marad majd, mert elmentünk nézelődni egy bababoltba, meg vásárolni.
szóval most böngészem a receptestárat :-)
nekem már ngyon vizes a lábam. ha sokat ülök, majd 1 centis lukat tudok nyomni a lábamba. Sajna a melóhelyen sokat ülök.
én már szerintem vizesedhetek bár még nem látványos, mert pl. tegnap estéről ma reggelre 2 kg-val kevesebb voltam....mondjuk örültem neki:)
Nem a mostani hízás miatt vagyok kövér, már terhesség elején is kövér voltam, hiába fogytam elötte, még lett volna miből. Ezért kellett volna vigyáznom, hogy nem hízzak terhesség alatt. Mondjuk most abban bízom, hogyha rendesen betartom a diétát meg most pihizk 2 hete akkor a víz lemegy a lábamról és az is 1-2 kiló minusz lesz.
hát ...... dokid mit mondott?
dehogy vagy kövér, még én se mondom magam annak, pedig én híztam rendesen már:)
Ez a ritkább, én akárkivel beszéltem eddig császárossal nagyon szenvedtek még hetek múlva is....
sziasztok! 21 hetes terhes vagyok es tegnap elott megmondtak hogy kisfiu es nagyon egeszseges:D viszont az a baj hogy a mehlepenyem a mehszjamnal van amitol a mehszajam egy kicsit kinyillot. ez nagy baj lehet?
Ne is mond. Ma este akartam menni, de nem volt idő így inkább holnapra halasztottam, erre jövünk haza aputól és letört egy darab az egyszem rossz fogamból ami miatt mennemm kellett volna.
De azóta jött még jó pár, mert sajna nem tartom rendesen a diétát.
Fogytam elötte de még így is kövér vok.
Én császáros voltam. Abszolút nem volt vészes, a műtét napján és másnap még fájt a sebem, de harmadik napon már csak húzódott. Mire hazaengedtek már semmi bajom sem volt. Biztos függ sok mindentől, nekem mindenesetre gyors volt a felépülés. Az érzéstelenítést abszolút nem éreztem meg, és a műtét alatt sem volt semmi gond.
Nálunk a férjem igényli meg, mert a táppénz és a gyed alatt tényleg neccesebb.
Hát de a lábával nem is rugdal?Mert felül nem nagyon szoktam érezni.Vagy ki tudja milyen pozicióban van...:)
Azért van keze is a kicsinek, nem feltétlen a lábával rugdos, néha boxol is szerintem! :)))
Az enyém most éppen a köldökömet üti/rúgja. :DD
Sziasztok!
Én még mindig csak lent érzem a kislányomat,holott elvileg lent van a feje,de ki tudja,lehet azóta megfordult? :O Mi is haladunk a cuccok vásárlásával,illetve kaptunk jónéhány kisruhát is,nagyon édesek.A nagyobb dolgokat (ágy,babakocsi) majd február-március körül kerülnek megvételre.
Csajok!
Én hétfőtől az adókedvezmény miatt nyomozok, de sem az apeh, sem a tb, a munkahelyem meg még úgysem tud normális felvilágosítást adni.
A formanyomtatványt letöltöttem, viszont egyik helyen azt mondják, h táppénz alatt nem tudom igényelni, másik helyen, hogy tudom...
Ki vagyok akadva ettől a sok hülyétől.
plusz ha nem olyan magas a bruttóm, nem üti egymást az adójóváírással????
csajok van köztünk aki már szült császárral? milyen volt? mennyit gyógyultál utána?
kicsit ráparáztam ma a dologra, bár megbeszéltük a dokival, hogyha minden engedi (babák nagysága, elhelyezkedése) akkor lehet szó szülésről, de sajna inkább a császárra kell készülnöm :(
nem tudtok valami jó kis webáruházat ahol kismama rucikat, legfőképp kis elegáns felsőket lehet venni normális áron?
Lehet, hogy nem mindenhol ugyanúgy van, de nekem kiküldték a papírt a munkahelyről, és nekünk az volt írva, hogy az orvosi igazolást nem kell mellékelni, csak legyen meg, meg kell őrizni, hogyha egyszer az adóhatóság kéri, be lehessen mutatni. De nekem már annyi papírom van az orvosnál tett látogatásaimról ahol mindig oda van írva hányadik hétben vagyok, hogy külön nem fogok kérni.
úúú :( nagyon sajnálom
hát csak kívánni tudom, hogy sikerüljön mégis...
Nagyon köszi! Aranyos vagy! Nekem is nagyon tetszik tényleg, olyan kis modern járgány, de azért mégis hagyományos...a színe meg kiakaszt mennyire jó! :) Aztán azt még nem tudom, hogy használatkor is így dicsérem-e, de bízom benne, hogy igen! Annyit görcsöltem, hogy milyet vegyünk, hogy most már megérdemelném, hogy beváljon! :D
Sajnálom Ildi, hogy nem sikerültek, de ne add fel, biztosan átmész legközelebb! Nekem sem sikerült a hétfői vizsgám, mérges is voltam rendesen, de nincs mit tenni. A remény hal meg utoljára ilyenkor vizsgaidőszakban! :) Én holnap is megyek, de nem tudom mi lesz?! Viszont a magabiztos fellépés sokat jelent, nálam már volt, hogy bejött! Nem tudom velem is mi lesz, még van pár évem a diplomáig...gyerkőc mellett nehéz lesz, de csak sikerül! Fel a fejjel Ildi és hajrá!
Dóri! nagyon tuti a babakocsi, amit vettetek, megnéztem a neten.
Már én is jóval a köldököm felett is érzem a mocorgást, meg is lepődtem eleinte, hogy már ennyire fent van a méh. :)
Sziasztok!
A családi adókedvezményhez nőgyógyász igazolása kell, hogy betöltöttük a terhességünk 91. napját és azt bevinni a munkahelyre meg utána ott aláírogatni papíroknak, hogy te veszed igénybe vagy a párod, meghogy élettársi kapcsolatban vagy házasságban élsz, meg hogy hány magzat van a pociban. Egyszer valaki kérdezte, és én épp ma csináltattam, ezért írtam le.
Sziasztok!
Engem mindkét vizsgán meghúztak, úgyhogy szombaton irány a pótvizgsa, meg a könyörgés, hogy a másikból vizsgázhassak hamarabb, mert különben még államvizsgázni sem mehetek. ÚÚÚÚtálom, gyűlölöm a sulit, csak ezen legyek túl és soha az életbe nem akarok még egyszer vizsgára készülni. ilyen kicsi gyerek mellett amúgy is képtelenség, napközben alszik egy órát, mire eszem pár falatot és leülnék tanulni már fent is van, hát így aztán sokra nem haladok, estére meg olyan fáradt vagyok hogy nem bírok tanulni, hozzá meg reggel kelni kell, nincs apelláta.
csak tudnám valahogy lefizetni, már a pénz sem érdekelne, csak nem tudom kit meg hogy kérdezzem meg, attól félek, ha rossz emberhez fordulok, még nagyobb galibát csinálok magamnak.
Jahj köszi a sok kedves szót a babakocsira lányok, csak most olvastam vissza. Kátya, szerintem egy kicsit komor a fekete, de gondolj bele, hogy úgyis teszel bele takarót, meg raksz fel neki valami színes játékot, amivel elfoglalja magát, szóval máris színesebb! Szerintem emiatt ne aggódj! A nevekkel iszonyatosan hadilábon állunk, egyelőre az is bizonytalan, hogy megegyezünk-e májusig!? Pont ugyan az van, mint nálatok Kátya, hogy naponta felvetek egy variációt és csak nevet...néha már kiakaszt! Semmi sem tetszik neki, már az egész család velem együtt tudja melyik név lenne a legjobb, ő ellenkezik. De ötletet nem ad, csak puffog! :) Férfi...
További ajánlott fórumok: