2011 májusi babavárók!!! (beszélgetés)
Sziasztok!
Én is eszem a mézet, tavaly nyáron beraktároztunk belőle, de már nem sok van. Megy a teába, sütibe, és én is szoktam nyalakodni menni. :) Szerencsére nem okozott még semmi gondot.
Sziasztok!
Somnat, főnökkel ne törődj! Nyugi, úgyis van 2 szabad éved! Vagy már 3? Passz.
Mellesleg most nézem a kismamának áll a világ c. filmet. Nagyon jó! :D Csajt ki akarják rúgni, és benyögi, hogy terhes. :) Aztán jönnek a bonyodalmak!
Sziasztok!
Állítólag a front miatt mocorognak most kevesebbet a babák.Tegnap az enyém is csak késő este indult be,akkor viszont nagyon.Általában beválik,ha tök hanyatt fekszem,szerintem utálja,na de ha nem mocorog akkor muszáj ehhez folyamodnom,hogy megnyugtassam magam :)
Én magneb6-ot szedek,nekem jó,igaz még egy keményedésem sem volt.Majd ha lesz akkor váltok erősebbre,de szerintem annak akinek nincsenek keményedései,vagy hasonló problémái,felesleges rögtön az erősebbel kezdeni,de ez csak az én véleményem.Nyílván ha 6-ot vagy 8-at kellene bevennem belőle egy nap,akkor én is váltanék,mert igencsak megterhelő lenne anyagilag.
Hát akkor az én leányom tényleg igazán lusta :)
Mi lesz ha még ennél is kevesebbet mozog? Eleve a napi rendes első megmoccanása 10 előtt nem szokott előfordulni. De az kb olyan, mintha épp átfordulna a másik oldalára aludni. Aztán délután 2-3 óra körül van egy pár perces aktívkodása. Este hozza a maxot, mikor vízszintesbe kerülök akkor talán egy jó félórán keresztül is egész aktív, meg ezen kívül is vannak háromrúgásos mozgásai 10-20 percenként még lefekvés előtt... De hát ő ilyen :)
Sziasztok!
Akkor te már ki is találtad a koncepciót? Milyen rucikban leszel? Megpróbálok ötletet meríteni a sajátomhoz. :) Igaz egyelőre megfelelő fehérneműt sem találtam.
Juhéé,jövő héten megyek pocakos fotókat csináltatni. :)
Remélem apának tetszik majd a meglepi!:)
persze ez változó, ne ijedje meg...nekem múltkor 2 napig semmi, de abszolut semmi mozgás nem volt, na akkor már kicsit nyugtalankodtam, de aztán behozta
mostanában nekem nagyon sokat mozog, túrja ki két oldalt magát, vagy egyik oldalon kipúposítja valamilyét :D olyankor elég érdekesen néz ki a hasam:D tegnap este nem akart lenyugodni vagy 1.5 órán keresztül jött-ment-futott-uszott:D és aztán mikor lefeküdtem se hagyta abba, pedig együtt szoktunk aludni:D
szóval függ sok mindentől, az időjárást is megérzik már ezek a kis cseppek
nekem vannak napok amikor kevesebbet mozog, de aztán másnap bahozza. amúgy már tényleg van egy kialakult ritmusa, tényleg nagyjából mindig ugyanakkor van ébren.
aztán a vége felé a nem tudom hanyadik héttől azt írják a szakkönyvek, hogy egyre kevesebbet fognak mozogni, szóval akkor sem kell majd megijedni. amúgy van is akinek a dokija, majd kérni fogja hogy számolgassa a mozgást, nekem nem kellett, de szerintem ezt is orvosa válogatja.
az biztos, hogy a lányom anno nem olvasta ezt a könyvet, mert ő még a legvégén is egész nap kalapált, kíváncsi vagyok most hogy lesz. :D
Sziasztok!Nektek mindennap egyformán aktív a kis picur? Olvastam, hogy ilyenkor már van alvási-ébrenléti fázisuk. Hát az enyém ma nagyon kis lustácska. Mintha több lenne ma az alvás... Amúgy nincs semmi panaszom vagy ilyesmi, meg mozgolódott is párat, de a ma reggeli ágyban ébresztésem elmaradt tőle...:-(
Valakinek hasonló?
Nekem 2009-ben szegeztek hasonló kérdést,amikor az előző babánkat elveszítettük,s én még a kórházban voltam,várva a műtétre.
Mondhatom,marha jól esett.
De kedves!Ha már azt akarja,hogy dolgozz otthonról,akkor ne azt mondja,hogy vegyél egy gépet,hisz megfordulhatna a fejében a jóembernek, hogy ilyenkor azért elég sok kiadás van.Mondta volna azt,hogy ők vesznek neked egyet.
De akkor is pofátlanság.
Természetesen most 2011. év szeptemberében!!!
Ja, és ugye dolgozom április végéig???
Persze, itt nálunk mondent én csinálok, ők csak a pénzt teszik el. Ugyhogy nem csoda, hgy be vannak f...va. De hát már több hónapja tudják, hogy baba lesz. De most a nagy hasam láttán tudatosult bennük.
Az idén mág tuti nem jövök vissza!!!
MOndták, hogy dolgozzak otthonról, mondtam, hogy OK, csak 1 gond van: a számítógépünk elromlott.
Erre mit mondott: ha van szándékomban, vegyek újat.
Mondtam, hogy a szándék a legkevesebb, az meg van....
Ildi hát az tényleg durva:D
én is csak 1 hónapig tudtam szoptatni mindkettőt, remélem most megadja a sors, hogy legalább 3 hónapig tudjam, mondjuk már most tudom, hogy kell tápi kiegészítés, mert nem sűrű a tejem, hanem tök vizes, bármit csináltam, azt mondta a gyerekdoki, hogy van ilyen, nem tudok mit tenni ellenne, de a lényeg, hogy van:D
somnat de ugye nem mész vissza olyan hamar?
na mentem főzöcskézni:D meg tornázni:D
én is ezt a 2,8-as biotejet adom neki.
anyunak sem volt sokáig teje, és én meg nem voltam hajlandó meginni semmi tápszert ezért feles, meg háromnegyedes tehéntejet kaptam, igaz kisgyereknek laktózérzékeny is lettem, de csak nagyon enyhén, és pár év alatt ki is nőttem. na most lehet találgatni, hogy mitől, az is lehet ha végig anyatejes lettem volna akkor is kijött volna rajtam. :)
én is egy éves korig tudtam a méztilalmat, én olyan 14-15 hónaposan adtam neki először.
a mi dokink szigorúan tiltja a tehéntejet, a védőnővel együtt, azt mondták 3 éves korig csak junior ital. ez azrét már durva szerintem. hát én tehéntejet is adok neki 15 hónapos kora óta, persze nem több litert egy nap, reggel is és este is egy-egy decit, ezzel a junior itallal keverve, és semmi baja tőle. és szép lassan növelem a tejet és csökkentem a tejport. amúgy meg ezen kívül is rengeteg tejterméket eszik, joghurt, krémtúró, kefír, imádja, ezt is meg kell szokniuk.
tényleg rég volt Kátya, a naplójába írta hogy elesett, de szerencsére minden ok, biztos lazulnak, vagy pont nagy melóba vannak. :)