2011 májusi babavárók!!! (beszélgetés)
Nyugi. Én sem csináltam még semmit. Nem tudom mikor lesz gyerek szobánk.
Szia! :)
Én is nehezen veszem rá magam egy nagytakarításra viszont, ha rám jön 1 nap alatt akarom megváltani az egész világot! A végeredmény mindenért kárpótol!!!
ÓÓÓ, remélem csak átmeneti a gond és elmúlik hamar. Pihenj sokat! Jobbulást!!!!
Ti itt nagyban költöztök, én meg még egy nagytakarításra sem tom rávenni magam... 'pirul'
Üdv Era!
Igazából teljesen ismeretlen vagyok a környékkel kapcsolatban tavaly augusztus közepe óta vagyok Somogy megyei azelőtt Hajdú-bihari voltam. Nincs itt senki a közelben 400km-es körzeten belül. Se a szüleim se a barátnőm! Kicsit rossz, hogy nem tudok senkivel beszélgetni! A párom szakács 2 napot dolgozik 2-t itthon van.
a húgomék a Sasváriban laknak a Bory várhoz közel
Sziasztok! Szép estét mindenkinek! Nekem van egy 6 éves nagylányom és jelenleg 26 hetes kismama vagyok.
A lányom 1 nappal hamarabb jött világra császárral, mert farfekvéses volt. Nem tudom, hogy tesó hogy jön világra, bár azt mondják, ha az első császár volt a második is az lesz. A nemét még nem tudjuk, csütörtökön megyünk 4D-sre.
Nincs esetleg valaki Kaposvárról?
Párom Olaszban van éppen. Elképzelem amint hazajön, és felvenne engem spiccesen a kórházból. :)
Az én lányom 8 nappal jött hamarabb, igaz kettősfront volt és telihold :)
Sajna én is bűnözök néha, mondjuk hetente 1szer eszek valami édességet.
Én csak saját sütésű tejeskiörlésű kenyeret eszem másmilyet nem.
Már 10 kilónál járok majdnem.
Öreghegyre, a Nagyszombati útról nyitottak egy új utcát, oda építkeznénk.
semennyire szerintem:D
nekem 2 nappal előbb jött a lányom:D
a fiam 11 nappal
most is reménykedek egy 10 napban:DDD
jaj ezek a tágulatok ma:(
minél előbb gyógyulj meg, nem lesz semmi, drukk!!!
értem:) és merre költöztök majd?
a húgom dec.24-re volt kiirva, de csak jan.4-n született meg Luca baba
Az én lányom a kiírtnál 2nappal született előbb, és a fiam is.:)
Lányos anyák, mennyire igaz az, hogy a lányok a kiírt idő előtt születnek meg általában? Az ismerősi körömben ez igaz, 2-3 héttel hamarabb megszülettek.
Én ugyanígy jártam, csak nekem a fájdalom hatására már szabályos méh összehúzódásaim is voltak, kaptam intravénásan 3 üveg alkoholt + 3 nap kórház, csak úgy engedtek haza. Te jobban jártál:)
Megyek elmosogatok,olyan nyomi voltam ma egész nap,állandóan álmos vagyok.Furi ez a 3. terhesség az első kettővel szinte végig friss voltam,üde meg fiatalos.:) Lehet öregszem.:) No meg a vasam se sok,biztosan az is közrejátszik:)
Sziza!Nem tudom,hogy ott van e.Nem hallottam.Amúgy rendes az Éva.De úgy tűnik a véres vizelet miatt nem kell aggódni,már nem elösször volt ilyen.Többször is volt,aztán 16 hetesen a vér is elöntött és az ügyeletes doki megkérdezte minek mentem a kórházba...no comment.
nem titok. :) Szörényi u., Maroshegy.
slambucot csináltál! :) Azt én annyira nem szeretem. Nem tudom vegyíteni a krumplit a tésztával... nekem az fura.
[link]
itt meg tudod nézni mi illik hozzá
:) Én most vittem könyvet, úgyhogy vigyél olvasnivalót! :)
Sziasztok!
Megjöttem a kórházból. Fél 12-től 3-ig ültem ott. Kiderült van egy tágulat a jobb vesémben, ezért fáj. Írtak fel Augenmentint, kúpot, nospat- doki mondta most nem fektet be, de ha keményedik a hasam, akkor be fog.. :( Úgyhogy nem azért fájt mert nő a méhem. Rosszul diagnosztizáltam magam.
Mi is most kezdjük majd a költözködést, panelből kertes házba. Már nagyon várom, csak addig még rengeteg pakolni való és takarítani való van. De lezavarjuk terveim szerint 1-1.5 hét alatt...márciusban már onnan írok! :D
További ajánlott fórumok: