2011 májusi babavárók!!! (beszélgetés)
Szia!
Nekem két napja görcsöl a hasam,de annyira hogy ma elmentünk vásárolni a kocsihoz alig tudtam a bolttól elvánszorogni,egyszer már volt ilyen prolémám a dokim megnézte nem e nyílik a méhszáj minden rendben volt ,azt mondta mg b6(napi 6)fekvés sok folyadék,de most nekem sem akar múlni kicsit félek remélem nem lesz baj.
Sziasztok!
Bátyámék Londonban élnek, náluk is az a szokás, hogy ha délelőtt születik a baba, akkor délután már mehetnek haza. Csak akkor kell egy éjszakát bent tölteni, ha délután születik a kicsi. Úgy tudom az USA-ban is hazaengednek pár óra kontroll után.
Tesóm most még kocsival jött, de már minden baja van, hogy motorozzon ő is:D
nekem görcsölni nem szokott, de most rászokott Zora baba hogy nem alszik el velem, hanem még 1-2 órát forog de úgy olyan szinten, hogy majd kiszakad a hasam.....szerintem forog..
a görcsölést azért dokinak kéne emlitened
Sziasztok!
Nálunk továbbra is darabokban minden. minden szanaszét, minden koszos, de folyik a munka. a gázos már kész, a festő még itt, a kőműves jön holnap, és az asztalos is, a risztós szerdán.
De! így legalább holnapra kész a babaszoba. :DDD
A hálónk még nem tudom mikorra lesz kész, de radiátor már van benne. :D
már egyszer színre van kenve, várjuk hogy száradjon, aztán jön a második réteg, utána a tapéta, holnap az asztalos csinálja a szekrényt, és kész is. lehet belakni. :)
Sziasztok!
Itt a tavasz! Megjött az első gólya! Kibújtak a motorosok! Párom hála az égnek még pihenteti az övét a garázsban. :D
Cili, keress valami normális orvost. Elküldtek a bőrgyógyászatról? Milyen emberek vannak!!!! Apát fogd be takarítani. Vagy inkább legyen egy kis rendetlenség, de egészséges baba és anyuka!
Nektek nem szokott mellesleg görcsölni a hasatok? Alig aludtam este valamit, meg nyilalt is. Bevettem 2 mg b6-ot, de nem akar elmúlni. :(
Köszönöm szépen,hogy szorítotok nekem,nagyon aranyosak vagytok.
Nálunk pörkölt lesz,nokedlivel,ubisalival.Apa azt kívánta meg.Igyekszem pihenni,Gergő Papánál.Lili enged pihizni hála égnek,pedig annyi dolgom lenne,szalad a lakás.Kicsi pocaklakónak mosni,vasalni kéne,ki kéne a hűtőt is takarítsam végre.De ami késik nem múlik,mindent szépen lassan megcsinálok. Hogy apa segítsen,Sziza!? haha Nem olyan családból származik,bár kiporszívozott a minap,és elnézi,hogy kicsit nagyobb a kupi,mint a megszokott.Még jövök,pihizek,mert ez a gyógyszer! Remélem megszokom és nem leszek olyan,mint aki beivott. Jót sétáltunk Lilussal, de elkezdett szaladní,így jól befulladt hát jöhettünk is haza pipázni:( "majd kinövi" Na majd még jövök,pusz
Sziasztok!
Nálunk gulyásleves+túróssüti a mai menü,gyönyörűen süt a nap,szép kiránduló idő van!
Cili!próbálj meg sokat pihenni a hosszú hétvégén nagyon szoritok, hogy minden rendben legyen!Vigyázz magadra!
Egyébként mindenkinek nagyon kellemes 7végét!
Irány a természet,a friss levegő.
No,de majd vasalás után. :)
Olvastátok ezt a cikket?
"Otthon egy pár órás babával"
A csaj Svédországban lakik,6 órával a szülés után hazaküldik őket,ha a babával minden ok.Durva,hogy nem sokat foglalkoztak velük.Még jó,hogy volt az anyukája,akik segíteni tudott nekik.Okés,az otthonszülésnél is hasonló a helyzet(férjem unokatesója az utolsó 3 gyerkőcöt szülte otthon),de ha már kórházban szülést választja az ember,akkor azért elvárhat némi segítséget.Legalább annyit,hogy kipihegje magát.
Sziasztok!
Nálunk,pontosabban a szüleimnél gulyás leves lesz máglyarakással.Tesóm rendeltem,mert most jön haza Németországból,de szerintem mindenkinek bejön. :)
Cili: Minden rendben lesz!Szorítunk!
Sziasztok
Az tényleg nem olyan vészes Réka, nekem ilyen 110/70 szokott mérni a védőnő
Cili egyél-pihenj, szóljál apának hogy többet segítsen:D
kinél mi lesz az ebéd?
nálunk brassói, meg tegnap sütöttem amerikai krémest:D nyami
Sziasztok,jó reggelt!
Hát igen sztem is azért írta a gyógyszert,mert tart a koraszüléstől,csak nem akart ijesztgetni. A "többiek" nem születtek előbb csak két nappal a kiírt időpont előtt. remélem Ő sem fog túl hamar. Még egy pár hetet ki kéne bírnia odabent.
Hát ez a gyógyszer,kész.Olyan voltam mint aki megivott 3 felest,süllyedt a föld.
Dokinő mondta,hogy egyek rendesen,mondtam eszek én híztam is 13 kg,nézett csodálkozva.:) Mondjuk mostanában nem olyan jó az étvágyam,meg a másik kettővel zabáltam.Hát minden terhesség más.
Sziasztok!
Van egy dilemmám. Szülésznőt szeretnék választani, de valamiért vagy nem tudnak róla, hogy hogy lehet, hol meg azt kapom válaszul, hogy nem lehet. Ez kórházanként változik? Nem törvény rá? Mennyit adtok egy szülésznőnek?
hmm... nekem nem nagyon vízesedik viszont zsibbad baromira, nagyon idegesítő, hogy nem tudok mit kezdeni vele, de már figyeltem ha igy délelött és délután is kint vagyunk, plusz sütöttem-főztem sokat álltam akkor zsibbad nagyon estére
mennyi a vérnyomásod?