2011 májusi babavárók!!! (beszélgetés)
Ildi, Iza, vagy Bárki, aki babázott már!!
Szerintetek gáz, ha felpiszkálom, hogy egyen??
Mikortól lehet ezt a gyógyszertári fürdetőt lecserélni?? -- védőnő azt mondta, hogy 6-7 hónapos kortól, de akkor sem ajánlott. de ennek nincs olyan bájos babaillata:D
párszor én is beszéltem már veletek, én is gratulálok:))))
ha minden jól megy, május végén én is babázhatok:)
Köszönöm mindenkinek a gratulációt a jókívánságokat.
ÉS MÁR ALIG VÁROM, HOGY ÉN IS GRATULÁLHASSAK NEKTEEEEK:-))
Ildi: Igen, altattak, mert nem engedtem, hogy beledöfjék a gerincembe az a .. tűt:-) De nem bántam meg abszolút. Igaz, hogy iszonyatos fájdalmaim voltak, de még mindig jobb volt így:-)
Sziasztok!
Nem tudom ismeritek-e ezt a zenét. Nekem a védőnő mutatta, azóta egyfolytában ezt hallgatjuk a férjemmel.
Kátya001 : Én is gratulálok!!!!
Hajnali ötkor ébredtem fel először, akkor még nem láttam. Olyan 11 felé kaptam meg és maradt is már:-)
Nem nyilvánították koraszülöttnek, de egy napot inkubátorban kuksolt:-) Az értékei jók voltak. Arra gondoltam, hogy elszámolhatta magát az orvosom meg én is, de nem, mert mondta, hogy min. egy kiló még felcsúszott volna rá, ha marad 5hétig nyugton a seggén... Meg abból kiindulva, hogy az apja mekkora, nagyobb bébire számítottam...
Hűha! Felpörögtek az események! Ez az április előcsalogatja a babákat! :)
Réka és Kátya teljes szívből gratulálok nektek! Jó egészséget és sok örömet, boldogságot a babákhoz!
Bereve: Én is drukkolok!
Cili: Szorítok nagyon, hogy minden rendben legyen!
na akkor jön felénk is!
én mondjuk most vártam, mert meg akarom műtrágyázni a füvet, úgyhogy ha elkezd esni már szaladok is le gyorsan elszórni. :D
Amúgy azt akartam mondani, hogy ahhoz képest egyáltalán nem volt pici baba, sőt! nagyon szép súllyal született, majd idekint megnő.
és akkor így azért koraszülöttnek "nyilvánították", volt inkubátorban, vagy amikor magadhoz tértél már megkaptad?
:D de király! nagyon szupi vagy!
akkor gondolom a cickóid akkorák mint két kosárlabda. :)
én anno már az elején is feldobtam ezt az ötletet:D
tudnátok hányan olvasnak minket illetéktelenek:DDDDD
Dee:)
Ebben is megváltozott a véleményem:D
Csajok,
lenne egy nem éppen ide illő kérdésem... Olvastam a Réka blogját, vagy napló vagy mi ez, nem tudom és megakadt a szemem valamin... Jól értelmezem, hogy Rékának meghalt a kisfia?? Én ezt nem is tudtam... Nagyon sajnálatos...:((((
Csak nem szoptatsz??? :)
Annyira jó látni, hogy tök jó kedved van, és azt is hogy tetszik ez a nagy változás. mondjuk biztos voltam benne hogy így lesz!
Sziasztok!
Kátya,gratula!
Csajok,egy zárt klubban nem gondolkozunk el?