2011 májusi babavárók!!! (beszélgetés)
sziasztok lányok! Most nem olvasgatok vissza,remélem mindenki jól van,nekem holnap megint be kell feküdjek,újabb infúziókra,de jövő héten elvileg beindítják a szülést.Azt mondta a doki,hogy sajnos 50% esély van rá,hogy beteg a baba:(
Lilikém sincs jól,hányt még ma többször is! Vigyázzatok magatokra.Iza!Majd írok.Pusz Mindenkinek
Réka,szívből gratulálok a kislányodhoz!!!:)
Bereve,nagyon szorítunk értetek!
Bcicus,ez tényleg aranyos volt a párodtól!:D
Én meg sajnos nem hogy ne tudnék enni,hanem rengeteget falok,egyre több édességet is.
Holnaptól erőt veszek magamon,és próbálom uralni a kívánósságom,nehogy ebből legyen gond,na meg nem kevés plusz kiló...
Gratulálok Réka, sok puszi Nektek! Miért lett ilyen hamar császár belőle?
Bereve, kitartást, megy a drukk!
Bcicus, egy napra vagyunk kiirva. :))) Az én férjem is egyre sürübben kérdezi, hogy hogy vagyunk. : D
t.heny: nálunk a gyógyszerész semmit sem tudott mondani, dokihoz csak a jövő7en megyek, saját tapasztalat pedig még nincs. : )
Hatalmas gratula nektek és jó egészséget! :)
Megvan az első fórum baba, jaj elsírtam magam! :)
Nem gondoltam hogy ti lesztek az elsők! :) Vagyis a második, mert Szilvi volt az első, csak ő már nem írt ide.
Réka gratulálok a kis Zorához!!!!! :))
Bereve kitartás a kórházhoz!
Sziasztok!
Május, én is ugyanígy vagyok! Alig tudok valamit megenni.. Fagyi bezzeg. Dehát azon meg nem lehet élni.
Juj, Ildi majd rakj fel képet ide is a goldiról!!! Úgy imádok őket, annyira cukik :))))
Jaj, írjátok itt a jósló fájásokat. Én mint 1. babát váró, tuti minden ilyenre be fogok parázni, hogy eljött az idő :D Szegény férjuram...
Feledékenység. Hát ma ott hagytam a kocsi tetején a pénztárcám (ezt pedig pasik szokták), még jó, hogy benzinkutas szólt :D Aztán a tanksapkát nem csavartam vissza (szerencsére azért is szóltak)..
Bereve: megy a drukk!
Rekag: Gratulálok!
Gratulálok Rékának.Sok egészséget,boldogságot nektek!
Bereve!Neked meg megy a drukk!
Én elbúcsúzni jöttem, sajnos a hasmenés nehezen enyhül, így szerintem a holnap délelőtti nst után már nem fog hazaengedni a dokim. Mondjuk csütörtöktől, úgyis be kellett volna feküdnöm.
Szóval mindenkinek egy nagy kalappal és kitartás az utolsó hetekre!!!!
Ha megszülnék, majd szólok a férjemnek, h írjon ide pár sort.
Puszi mindenkinek!!!
Az első fórumos-májusi baba:D
puszi nektek♥
Rékánk megszült:D most olvastam a naplóját:D
Réka nagy-nagy gratula!!!!!! és nagyon örülök, hogy mindketten jól vagytok!!!!!!!!!!!!♥