2011. júniusi babavárók (beszélgetés)
és addig?
mi lesz ha hazaengednek és nem akar szopizni mondjuk éjjel v. nem tud, de éhes. akkolr mit csinálok?
de akkor már értem miért nem találtam seol:-)
barátnőm kapott tavaly, pedig volt teje
Azt köszi szépen. :) Mármint a kimerítő választ! :D
Tudtam hogy bízhatok benned!
Csajok!
Ez most lehet hogy hülye kérdés lesz. :)
Mivel nem tudjuk előre hogy lesz e tejünk,kell venni azért biztosítéknak tápszert is? Legyen mivel etetni a kicsikét? :)
Mire is jó a légzésfigyelő?
Az állandó szülői gondoskodást semmi sem pótolhatja, de vannak olyan készülékek, amelyek segítenek abban, hogy a kisbaba környezetében tartózkodó személyek nyugodtabban végezhessék teendőiket vagy pihenhessenek - annak biztos tudatában, hogy a gyermek minden lélegzetvételét és mozdulatát lankadatlan figyelem kíséri.
A légzésfigyelő készülékekkel folyamatosan ellenőrizhetjük a baba biztonságát. Az esetleg bekövetkező hirtelen légzésleállás esetén a készülék riasztó hang és fényjelzést ad. A készülék használatával az éjszakai és nappali pihenés, a nyugalom biztosítható a szülők számára, hiszen folyamatos felügyelet mellett alszik gyermekük.
Milyen a jó légzésfigyelő?
A jó minőségű készülékek a babaágy teljes felületét figyelik. Nagyobb méretű érzékelőlappal minimális a téves riasztások száma. A készülékek érzékenysége több fokozatban, precízen, a helyi sajátosságoknak megfelelően beállítható.
A korszerű mikroprocesszoros vezérlés, az egyszerű kezelés és a hosszú üzemidő a felhasználók kényelmét szolgálja - csakúgy mint a megbízható, magas színvonalú szervizháttér és garancia is.
Akkor azt a szájacskát tuti tőled örökölte. :D
De tényleg milyen kis husika.
Na hali!
Kicsit én is eltűntem,pihiztem.Jó volt.
Akkor van remény hogy megváltozik Lilike vagy legalábbis a kisgyerekkel nm fog durvulni. Az jó lenne. :D
Nem is érezted a tűt ahogy beszúrták? De az hogy lehet,még egy vérvételnél is érezni. Vagy leérzéstelenítik?
sziasztok
szép idő volt ma, sokat voltam kinnt.
na gyorsan ideszaladtam: 1. a bambi nagyon durva, vad cica volt, van egy kép, mikor tomit haraptam, ugyanezt csinálta velem, mint a tied, feljött mellém az ágyba, kedveskedett, majd a szemem alatt megharapott. a férjem úgy megverte, azóta nem csinált ilyet. mióta megvan tomi olyan szelíd, rá se lehet ismerni. 2. a méhlepényt nekem nem mutatták meg. 3. az érzéstelenítést nem is éreztem
na megyünk a kertbe!!!
Csajok!
A méhlepényt minden esetben megmutatják mikor megszülsz? Mármint ha rendes szülés vagy ha császár akkor is. Én úgy fosok a spinális érzéstelenítéstől csajok. Nem is maga a szúrás,hanem hogy nehogy rossz helyre menjen és végem. :(((
Amúgy ahogy beszúrják az nem szar?
Hát...elég furi.
Én nem tenném az biztos.