2011. júniusi babavárók (beszélgetés)
Tegnap délután óta az én babám is nagyon tombol! Este azt hittem nem fogja abbahagyni. Ilyet még sosem csinált. Lehet, hogy addig üti az oldalm amég meg nem nő a pocak nagyobbra?
A kórházban jártam már vérvételen. Katasztrófa! Meg a WC is katasztrófa! Erre készülök lelkiekben. Ennél a szülészet már csak jobb lehet!!!
Én szeretnék majd elmenni a szüléfelkészítőre, ott mutatják meg a szülőszobát is. A barátnőm ott szült és azt mondta, ő teljesen elájult tőle. Belépsz az ajtón és az ott egy külön világ. Nem olyan mint a kórház többi része. Szóval én biztos megnyugodnék, ha látnám hogy szép. Ezért én kíváncsi vagyok rá.
Hú Glória de jó nektek!:)
További szép napot nektek! Felkelt a nagylányom, megyünk az udvarra:)
itt Balatonfüreden. :) képen jól néz ki, NORC lépegetőn meg is néztem az utcafronti részt, már csak belülről kell megnézni.
és azt hol tudom megnézni?
de jó :-)
én is olyat akarok. helyileg hol?
jajj, annyira izgatott vagyok, telefonáltam, és holnap megnézzük azt a házikót (pontosabban sorházikót) amit kinéztem a neten :D
Én sem akarom látni :D Nálunk kicsi a sansza, hogy apás szülés legyen, mert csak egy olyan szülőszoba van, ahova apuka bejöhet.
én csak kívülről láttam.
terveztem hogy megyek szülésfelkészítőre, de császáros leszek meg ágnyugalomra is vagyok ítélve, ezért kihagyom. felhívtam őket h. mit kell majd vinni, ennyi. a szülőszoba nem érint. a kórtermet meg lehet jobb ha nem látom :-)
Mindenki látta már hol fog szülni?Én még nem láttam és nem vagyok benne biztos, hogy látni akarom.Talán jobb ha nem tudunk mindent a szülésröl.Nálunk nem lesz apás szülés.
Ti hogy gondoljátok?
olyan adható, hogy Molli! a legfrissebb, április 1-jén készült lista itt:
[link]
Igen.Gondolatban. :DDD
Még mindig nem jutottam el,hallottál már ilyet? :)
De most hogy tuti császáros leszek,nem tom érdemes elmenni? De azért jó lenne.Illetve megszeretném nézni a kórházba a szülészetet,mondta a Dokim hogy majd bevisz minket és megmutatja.
Már jó lenne megnézni,kíváncsi vagyok. :)
az magdalena:-)
kár hogy nem ilyen kérdések lesznek a nyelvvizsgán :-(
Babuci jársz szülésfelkészítőre?
Az nem a Magdalena? ANyukámat Magdolnának hívják:)
Ahogy nézegettem a táblázatunkat már lassan indulhat a visszaszámlálás:))
A Meggie az nem Magdolna lenne?
AZ a baj hogy én sosem olvastam ilyen könyvet:)
Margaret Moore= Erdélyi Margit Tehát akkor gondolom Margit.
:DDD Még nem de most hogy mondod iszom egy kávét!
Na legalább egy normális nevet találtam:) A Shopie:) Csak ezzel meg az a baj hogy cs az utolsó betű és a cs és Zs nem jön ki jól:)
Én a neten kerestem de semmit sem dobott ki:)
Hát szerintem valami olyasmi. De az már lenne a 7 hónaptól?
Majdnem mindegyik könyvben írja Braxton-Hicks összehúzódás az a neve.Nekem szoktak lenni de ritkán.
megnéztem a szótárban. sztem ez is felejtős :-)
Maggie= Margitka
az Margatet,nem?
nem biztos hogy va magyar megfelelője.
További ajánlott fórumok: