2011. júniusi babavárók (beszélgetés)
én azt mondom, csinálj tesztet holnapután is.
a hétfői milyen volt? halvány? erős?
csajok most teszteltem megint hétfő óta és a teszt csík nem erősebb mint hétfőn volt,vagy is halványabb mint a control csík!!!Ugye ez nembaj??
Ugyan azzal teszteltem most mint hétfőn gabriell.
nem kéne már hétfőhöz képest erősebbnek lenni??
Sziasztok!
Csak be kukk...Nagyon ki vagyok.:(
Állandóan csak aludnék,de sajna nem lehet,így fáj a fejem.Mi Nov elején megyünk dokihoz én majd csak akkor küldöm az adatokat!
Na megyek is lefekszem,mert mindjárt mennem kell a gyerekekét.:(
Sziasztok!
mrs_soprano: detto ugyanígy vagyok én is :)
ma este megyünk dokihoz, ha minden oké, én is küldöm a táblázathoz az adatokat.
szép napot mindenkinek!!
A táblázatot megtalálod ha rákattinmtasz a :"fórum babáinka táblázata"
Megyek és be is írom az adatokat:)
Sziasztok!Végre visszakötötték nálunk a netet, már másfél hete nem volt tv, net, telefon...:( szóval mo9st olvastam vissza a sok írást amiből kimaradtam.Jól megszaporodtak a júniusi babavárók:D
nagyon helyes!!!:D
az a táblázat pontosan mit takar, és hol lesz látható?
1. baba, Nyíregyháza, 2011.június 12.a kalkulátor szerint:) a doki még kérdéses...lehet nem lesz magándokim...
amúgy hogy vagytok kismamik?én egész jól, a melleim nagyon fájnak, néha hányingerem van, de nemvészes, viszont 10-02 órát simán végigalszok:)
nov 2-án szívhanghallgatás, Uh aztán védőnő...
lányok én akkor iratkoznék csak fel majd a táblázatba ha voltam a 7hetes vizsgálaton és láttam a kicsikémet, hogy minden rendben :-)
nov 9.-én megyek
Jó reggelt!
1. baba
Veszprém, Csolnoky Ferenc Kórház
szülni ügyeletesnél fogok, a terhesgondozásra majd dr. Szabó Kingához fogok járni
2011. 06.28. a szülés várható ideje kalkulátor szerint.
igen , innentől kezdve mindig aggódni fogsz
De érdekes, amikor a fiammal voltam terhes, akkor semmi tünetem nem volt, nem aggódtam, mert tudtam, hogy semmi baja nem lesz. A boldog tudatlanság . . . aztán azóta tudom, mi az elhalt terhesség, tudom, mi az, hogy elvetélni, és sajnos tudom, milyen végig aggódni
Elmóltak a tüneteim 2 napra és majdnem megevett az ideg, hogy vajon él e még?? a kisfiamnál ilyeneken nem aggódtam nem is volt tünetem
a BOLDOG TUDATLANSÁGért megadnék bármit . . .
nincs mit :-)
Dolgozol? Táppénzen vagy?
hát a görcs az nem nagyon jó jel, de ha a brokkolitól volt, akkor nem lesz baj, akkor van baj, ha alapból görcsöl a hasad. Szedj Magne B6-ot.
Én 2* voltam ügyeleten vérzéssel, de nem fájt egyáltalán a hasam, mégis 3*1 Nospát kell szednem két hétid minimum
vagy is görcsölt szerencsére már elmúlt....
Soha többé brokkoli:-))
Szia!
A hasmenéstől nem lesz baja a kicsinek . . .
képzeljétek tegnap annyira kívánós volta, hogy megettem egy egész párolt brokkolit!
Viszont epés vagyok szóval jól elrontottam az éjszakámat végig görcsölt az epém a hasam és rohangáltam wc-re...
az elő babámat várom szóval még tapasztalatlan vagyok ilyen dolgokban de valaki nyugtasson meg, hogy az egész éjszakás hasgörcs és hasmenés nem csinált bajt a babának!! lehet bután hangzik de most aggódom emiatt....:-(