2011. júniusi babavárók (beszélgetés)
most már én is. Először, másodszor (és utoljára!!) körzetinél voltam, de iszonyatos, hogy milyen szinten sz**nak az emberre, ha nem kapnak érte pézt... nem mondott és nem kérdezett semmit a doki, mikor másodszorra mentem (ő adta az időpontot) meg se vizsgált, azt mondta a vérképem jó, de hozzá majd csak 2 hét múlva menjek... Na akkor telt be a pohár és kerestem magán dokit.
Szia!
Biztos, hogy jól mértek? Szerintem a 30mm-es nagyobb mint 6 hetes. Van olyan táblázat amiben meg lehet nézni hány hetesnek felel meg.
Sziasztok!
Olvasgatni szoktalak titeket.6 hetes kismami vagyok.Az lenne hozzátok a kérdésem hogy 30mmes petezsákja ha volt valakinek vagy hasonló méretű,az hány hétnek felet meg és volt már szívhang?
Köszi!!!
Igen. Ha nincs semmi baj havonta kell menni.
És te?
én is 5-6 hetesen voltam, és 1 hónap múlva hívtak vissza... nagyon lassan ment az idő:/
Magán dokihoz jársz?
a nagyonbaba.hu-n lehet ilyet csinálni.
Köszi!:-)
Én jövő héten megyek dokihoz, mát most izgulok miatta, mert utoljára 5 hetesen voltam és petezsákot láttunk, akkor azt mondta egy hónap múlva menjek csak vissza.
Kinni! Megnéztem a kétévesed, nagyon édes! :)
valaki nem tudja ,hogy tudok baba vonalzót csinálni?
amin látszik, hogy mennyi van még hátra meg, hogy most mekkora a picúr....
én csak azt az egy hányinger elleni bogyót próbáltam, és szerencsére hatott:) Akkor próbálj pihenni ha tudsz, nekem az is segített (2 hetet táppénzen voltam). Mostanra csak a fáradtság maradt, bár azzal én egész életemben küzdök:) Legközelebb dec. 15-én megyek dokihoz, addig izgulhatok. Ha tehetném minden héten mennék:)
Jó neked, nekem a kisfiammal a 16. hétig tartott, de abba bízom, hogy minden terhesség más.
A többit majd később fogják ha nagyobb lesz.
Azt még nem. Sepiát szedtem ami szintén homeos, az nem segített.
Most már könnyebb mert a tegnapi nappal túl vagyok a vizsgámon, és itthon vagyok pihenhetek ha a kétévesem engedi:-)
én most 8-9 hetes vagyok és már jó pár napja semmi hányinger:-))
lehet, hogy nekem ilyen hamar elmúlt?
már étel undorom sincs annyira:-)
én nem mindent értettem a leletemen, ezért, ha van még ezzel más is így, akkor egy kis segítség:
BPD (fejátmérő), HC (fejkörfogat), AD (hasátmérő), AC (haskörfogat), FL (combcsont-hossz).
NB orrcsont.
Nekem ezekből a BPD-t és az NB-t nézték.
coccoline-t próbáltad már? Nekem segített!!
Úgy legyen! Én 8 hetes vagyok, és 4 hete folyamatos az émelygés, nemhogy javulna, szerintem most a legrosszabb. Az vigasztal, hogy remélem ez annak a jele, hogy a babóval minden rendben van.
A hányingerrel és egyéb rosszulléttel küszködőknek üzenem, hogy nekem kb. 2 hete semmi bajom, pedig én egész nap nagyon rosszul voltam! Szóval kitartás, nemsoká vége:)
Nálunk is hasonlóan alakul a korkülönbség, Botond szeptemberben lesz majd 3 éves.
sziasztok!
Most jöttem a 12. heti uh-ról:) CRL 60 mm. BPD 19 mm. nyaki redő 1,7 mm. És minden ok:) A mért értékek szerint 12 hét 4 nap, de valójában 12 hét 3 nap:) Vettek vért is... mivel azt is a magánrendelőben csinálták, hál Isten nem kellett semmit várnom:)
Mintha ma kevésbé lenne hányingerem. Csak biztatásként írom azoknak akiknél még javában megvan az émelygés, szóval szerintem a 12. hét környékén biztosan elmúlik majd. De jó lesz, már alig várom! Kezdek reménykedni, újra élni!
Dani is pontosan 3 éves lesz, amikor megszületik majd a pici. Reménykedem ,hogy könnyebb lesz így, hogy nem lesz már olyan pici. Viszont tény, hogy van előnye annak is ha egész pici a körkülönbség a gyerekek között, legalábbis a testvérek szempontjából. Azért kezdetekben mindenképpen nehéz minden anyukának akinek több gyermeke van.
De jó! Akkor ő már igazi segítség lesz a kistesó mellett:)))
Az én lányom 13 hónapos, nem lesz nagy a korkülönbség köztük:)
Szia!3 múlt és ha igaz, napra pontosan 4 év lesz köztük!
Köszi:) Mekkora az első gyerkőc?
Szia!Gyere csak több szem többet lát!nekem is a második lesz!
Sziasztok!
Szoktalak olvasgatni benneteket és gratulálok minden kismaminak:)
Mi a 11-12-dik hétben járunk a picurral, második baba lesz:))
Remélem nem baj ha csatlakozom hozzátok!
Nálam más volt a helyzet, már 6 hetesen voltam, kaptam könyvet is és ki is írtak mivel olyan helyen dolgozom, ahol kismama nem dolizhat!
További ajánlott fórumok: