2011. júniusi babavárók (beszélgetés)
itt ülök egyedül és röhögök...:) jó volt.
köszi, éppen szundikál a drága!de lassan mennem kell, mert ébred...
látom, Te most külön válaszolsz mindenkinek. :) Így is kell, nehogy még egy sértődés legyen... :)
nem akarok okoskodni, de szerintem anyuccival az a helyzet(ha jössz majd írd meg), hogy nem tudja a terhesség korát, és parázik, mert nincs szívhang. már ahogy visszaolvastam, nekem ez jött le. De szerintem sajnos várni kell, hogy kiderüljön, mi a helyzet.de nagyon szurkolok, hogy minden rendben legyen!
hú, akkor tényleg hamar teherbe estél újra:) legalább nem lesz nagy a korkülönbség:)
amugy a terhességet az utolsó menzi első napjától számítják, de ha pl kicsit kisebb a baba mérete mint az "előírt", dokim azt mondta, hogy lehet később fogant
igen, magándoki volt. viccesen indult, reggel mentem ctg-re, ahol mondták, hogy nagyon szép fájásaim vannak, hívjam szépen az orvost..férjemmel röhögtünk, hogy nekem fel sem tűnt...bementünk a kórházba, hosszú, mindegy a lényeg, hogy elkezdett levállni a méhlepény, és hiába voltak fájásaim, nem tágultam, szóval a végén nekem estek késsel. mit mondjak, elég sz.. volt, de hát megérte, pont ma 5 hónapos!!!
reagálunk ám, csak én pl nem voltam ma délután.........
szia
ne haragudj nekem eddig csak a baba méreteit mondták, alig 6 hetesen volt a CRL: 2mm, 7 hetesen pedig CRL: 8mm. szíve már az első UH-on erősen pulzált, nekem ennyit mondtak.a 7 hetesen a magándokinál voltam, láttam az UH-os gépen ahogy vert a kicsi szíve....
én eddig a legelején híztam kb. 2 2,5 kg-t, azóta nem.
ne izgulj! Azért nem az ilyen katasztrófák vannak többségben, csak arról nem írnak, hogy hány normális, probléma mentes szülés történik nap mint nap :) És Neked amúgy is van már tapasztalatod:) Az első babánál minden ok volt? Ott is magándokid volt?
ja még egyet akartam kérdezni, ti hogy álltok a hízással? én már komolyan egy bálna vagyok, de állandóan farkaséhségem van, és egyszerűen ennem kell. szörnyű. Nem tudom ez rosszabb, vagy a reggeli rosszullét...
gondolom, már nem vagy,de esküszöm, hétfőn megkérdezem az enyémet, és ezt a méretet is.
ajaj....
én azért is parázok, hogy a két baba közt csak egy év van, tuti,hogy császár lesz, megmondom őszintén nem bízom a kicsit és magam sem akárkire. az életünkből csak egy van...annyi bent felejtett törlőkendőről hallottam már, nem örülnék ilyesminek:)
igen és is így vagyok ezzel, de az biztos, hogy más dokira, vagyis inkább más esetben (ha csak rólam lenne szó) nem adnék ki ennyit! A legjobb, az sztk-ban elszámolták, hogy hány hetes terhes vagyok (jó az én hibám is, mert tudatlan első babás vagyok..), így a 12. héten elvégzendő vizsgálatot majd 14 hetesen csinálták volna...
addig jó, míg röhögni tudunk rajta...:)
nálunk 3 paraszt doki van, tényleg nem tudok máshogy fogalmazni, mert elképesztőek, náluk csak az asszisztensek rosszabbak...
mindegy, feladtam, hétfőn végre megnézhetem a picurkát, és nagyon ajánlom neki, hogy dobogjon már a kis szíve! ráadásul nálunk külön van az ultrahang, meg a doki, tehát kétszer pengetek...este megyek a dokihoz, szolid kis konzultáció...hopp megint egy tizes...:)
nem baj, nem sajnálom, megéri, csak minden oké legyen...
szörnyű, hogy az emberrel csak akkor bánnak tisztességesen, és akkor végeznek körültekintő vizsgálatot, ha jó sok pénzt fizet érte:( Nem baj, idén karácsonykor senki nem kap semmit /csak a doki/ :) :)
ne vedd a lelkedre!minden rendben lesz, ne izgulj, néhány hét és lesz szívhang, akkor meg tök mindegy mekkora a petezsák, a lényeg, hogy van...
é
hát én is így jártam, úgy gondoltuk, hogy szülni a magándokinál fogok, de amit lehet megcsináltatok sztk-ban, annyira parasztok voltak, hogy marad a fizetős:(
Köszi a választ.Írtam hogy aki tud az segítsen.
De mindegy.Rossz helyen kérdeztem.Ennyi...
szerintem észreveszik, vesszük, csak sajnos vannak dolgok, amiket meg kell csinálni. akkor tud az ember felpattani ide, mikor van ideje, ahogy tapasztalom, senkinek sincs ebből túl sok, örülj, hogy te ennyire ráérsz:)
kedves! még orvoshoz menni sem volt időm...:( így nem tudok segíteni, fogalmam sincs a petezsák méretekről, sajnos.
de máskoor igyekszünk reagálni:)
tök mindegy nem állok le vitázni..csak ez már nem az első hogy kérdezek itt valamit és senki sem reagál!Itt valahogy nem nagyon veszitek észre az újakat!Tisztelet a kivételnek!!
lehet, hogy más épp nem a fórumon lóg, vagy nem tud segíteni??? Ez gondolom eszedbe se jutott, csak írtál...
Na köszi a válaszokat!
Jöttem hogy segítsetek és egy ember reagál a kérdésemre....
megnéztem én is azt a vonalzós oldalt. El lehet azt valahogy menteni? Mármint a vonalzót amit csináltam
Az orvosom is bizonytalan.Próbálok tájékozódni,kérdezősködni hogy ekkora petezsák mekkora terhesség volt másnál...
További ajánlott fórumok: