2011. júniusi babavárók (beszélgetés)
én az utolsó trimeszterben voltam annó, mert teljesen kiment a fejemből:))
furi, nálunk pont az volt a lényeg hogy tölstem be ( lépjek be ) a 12.hétbe.
sztem mindenhol más.
nekem a 12 hét előtt kellett mennen a védőnőhöz, a vérképpel és az első uh.-al, a kiskönyv meg már kellett a nőgyógyászomnak
Itt Kecskeméten elég fura a rendszer, védőnőhöz dec. 17-én kell csak mennem miután betöltöttem a 12. hetet és a 12. heti uh papírral kell menni. A 12. heti vizsgálatot meg csak a 12. hét előtt csinálják, dec 14-re 11+5-re kaptam nagy nehezen időpontot. Olyan sokan vannak itt a kórházban, hogy ma jelentkeztem be, tegnap a dokim dec 13-at mondott de addigra már nem volt hely.
köszi.
izgultam, nehogy baj legyen belőle.
annyir helyre kellett mostanság rohangálnom hogy ez lemaradt.
Szerintem nem. Nálunk később van az EKG és a belgyógyászat, olyan 20. hét körül. Legalább is a kisfiammal úgy emlékszem az időtájt voltam.
Később ha nagyobb lesz a baba a hasin is ugyanilyen jó fog látszani:-)))
De jó neked, hogy csak úgy át tudsz ugrani uh-ra. Nálunk vagy elmegyek magánba ami 10 ezer, vagy a kórházba, de oda csak a kötelező vizsgálatokra lehet menni beutalóval vagy ha baj van.
szia!
Szerintem nem,én ma vagyok 9 hetes,holnap megyek a védőnőhöz,de azt mondta a háziorvosi vizsgálat (ekg,belgyógyászat) még ráér!
Úgyhogy nem hiszem,hogy el lennél késve!
sziasztok,
azt szeretném kérdezni, hogy szerintetek lehet abból probléma hogy az EKGra illetve a belgyógyászhoz csak jövő héten megyek, ugyanis akkor már 14 hetes leszek.
köszi
Átugrottam a helyi Sztk dokimhoz. Baba rendben, 45 mm. Lefelé úszik nyújtott lábakkal. Most tudta meg a férjem, hogy mozog és látni akarja. Nem tudom mit szól a doki, ha jövő héten is átmegyünk mozizni!? Lehet, hogy elzavar? De később meg már nem lesz hüvelyi uh és ezen olyan jól látszik.
Vidri, Babuci!
Én is 35 vagyok. (első baba, semmi tünet) a genetikai vizsgálatra dec.8.-án megyek. Gratula nektek!
Na szép vagyok, leültem az irodában a fotelre, kicsit újságot olvasni, és elaludtam. Az ebédszünetből visszatérő kollegám ébresztett...
Na akkor most ismét küldök:))
Szia hátha olvasod, küldtem neked kb 5 üzenetet az elmúlt két hétben. Megkaptad őket? mert most néztem és nincs az elküldöttekbe egyik sem:((
Én is szenvedek vele és gyakran fáj a hasam. De szerintem ez köszönhető annak, hogy nehezen megy a nagy dolog és ritkán...
Nekem is van gondom a szorulassal,pedig probalok sok gyumolcsot enni. A gyomrom is sokat faj,neha ejszaka is felebredek ra es nem tudok aludni. Ez normalis?
Szep napot mindenkinek.
Szia. Igen elso baba. 35eves vagyok,tehat az orvos mondta,hogy nem vagyok mar 16eves es tessek pihenni.
Ha szedsz vitamint akkor lehet attól van.
Hát nekem sosem volt annyira rendben ez a dolog, mint amikor terhes voltam, és vagyok:))
szia
nekem is csak pár napig volt, de mióta többet mozgok, nekem sincs!!!
az első terhességnél végig otthon voltam,és minden nap ugyanakkor jött az ihlet!
Most,hogy dolgozom,jó ha heti 2x van!
azt hiszem van még otthon Tamarin lekvárom,nekiállok megenni!
Tehát szerintem nem kötelező a szorulás,és nem is jó! :(
Édesek vagytok, köszönöm :)
Lányok, kötelező az, hogy egy kismamának szorulása legyen? Mert nekem egyáltalán nincs.
Én is csak azt tudom írni amit a többiek:) Nyugi minden ok lesz:))
Glória, nyugi, nem lesz semmi gond :) gondolunk majd rád és várjuk a híreket!
nagyon szurkolok, hogy minden rendben legyen!!
várjuk majd a híreket!
de próbálj meg nem nagyon izgulni, mert az sem tesz jót a babónak.
Jó reggelt! Ma este megyek dokihoz. nagyon izgulok :S másra sem tudok gondolni.
sziasztok,
kinni, örülök a jó hírnek és eredménynek!
monstro: igen, az utolsó pillanatban döntöttünk ez a név mellett (előtte még a listán sem szerepelt), de végülis jól választottunk, illik hozzá a keresztneve :)
Majának hívják a lányod? Én is így szerettem volna hívni a kicsit vagy Majának vagy Miának de le lettem szavazva nem is kicsit:((
További ajánlott fórumok: