2011. júniusi babavárók (beszélgetés)
Szia!
Éppen mondani akartam,hogy a Vaterán vagy a Tesz-veszen biztos olcsóbb. :))))
De egyébként biztos jó lehet.
Miket ki nem találnak,félelmetes. :)
Puszi mindenkinek.
Szia!
Én még nem hallottam ilyen készülékről,de létezhet már olyan dolgokat kitalálnak.
Miért is kellene hetente dokihoz járnod,nem értem?
Meg vannak a kötelező vizsgálatok. :)
Üdv:Ági
Na szia!
Képzeld elmaradt az Uh,kész voltam.Oda mentünk párommal 10-re mert ugye volt időpontunk.
Erre kisvártatva kijön egy hölgy hogy mire várunk,mert ma nincs Uh.Azt hittem le esek a székről.Mikor hogy vártam,ez az egyik legfontosabb vizsgálat.Kérdezem,az hogy lehet stb-stb.Erre a hölgy ,nem kapták meg az ajánlott levelet? Mondom nem,hát persze anyumékhoz küldték a XIII-ba mert az a bejelentett lakcímem. Na mindegy,nem tudtunk mit tenni gyorsan kértünk egy másik idő pontot a kis nőtől.Úgy hogy hétfőn megyek.:)Már annyira várom. :)
Nem mondod hogy lehet kapni olyan tesztet ami megmutatja a baba nemét? (intelligender tesztet)nem is tudtam.Mi kisfiút szeretnénk nagyon.Egyébként XI-kerületiek vagyunk és a Szent Imre kórházba fogok szülni a Dr Zsigmond Tamásnál.
Te hol fogsz szülni?
Ezt az orr vérzést hallottam másoktól is. Nekem is picit az elején vérezgetett,de én meg is voltam fázva,és el múlt.
Üdv:Ági
sziasztok!
Mostanában sajnos nem tudtam feljönni, de igyekszem majd visszaolvasni:)
Képzeljétek! Ma elmondtam a munkahelyemen! Úgy megkönnyebbültem:)
mégse, csak nyögött. képzeld fél három óta alszik! már kezdtem aggódni. elfáradt a délelőtti bevásárlástól...
hát egy ideig most nem kell mennem dokihoz, majd a labor vizsgálatok jönnek, aztán 12. heti genetikai vizgálat, de az csak a két ünnep között. aztán januárban vissza a dokihoz.te már előrébb vagy, mint én, úgy emlékszem.
na még mindenki melózik...
én meg unatkozom...tomcsi több, mint két órája szundikál...
szia, nálunk van cica, és megvolt már, mikor kistomi született, nem volt semmi gond, pedig nem teljesen normális a Bambi cicánk. Az első három hónapban ki volt zárva a babaszobából, lassan ismerkedett meg tomcsival, de ma is inkább csak messziről figyeli, tart tőle. pedig unokatesó gyerkőkkel nagyon jól kijön, szerintem tudja, hogy nem lehet vele játszania. Az elején nagyon féltettem a gyereket tőle, nehogy baj legyen. Ma már nem annyira, de soha nem hagynám őket kettesben. A macska az macska, mégha csak játszani is akarna vele, veszélyes lehet.
De a lényeg, hogy meg lehet oldani!:)
az én férjem annyira biztos benne hogy fiút hozott össze :-)
de azt mondta ha lány az is jöhet :-)
hát nálunk nem láttak még semmit, vagyis nem is keresték. inkább a nyaki redővel, az orrcsonttal meg a ductus venosus vagy mivel voltak elfoglalva.
nekem azt mondták hogy a 17ik héten már tuti látni fogjuk.
Én már nem vagyok álomkóros, a 6-7 hét körül voltam, viszont terhességi orrdugulásom van, főleg hajnalban és reggel érzem, olyan mintha lenne valami az orromban de nem tudom kifújni, náthás nem vagyok.
Remélem nem tart a 9. hónapig.
Az én dokim is ezt mondta mindig. Akkor lesz biztos a neme, ha megszületik :D
Egyébként szerintem mindenki úgy van vele, hogy mindegy milyen nemű lesz, csak egészséges legyen!
Én annnnyira álmos vagyok! Ez az álomkór nem múlik, de nem merem lerakni a fejem, mert úgy járok, mint tegnap, és itt alszom el.
Nadrágomat már csak biztostűvel tudtam felvenni...