2011 júliusi babák (beszélgetés)
én mindig fekve szoptattam nekünk úgy volt kényelmes.
Ügyes kislány ez az Edit:)
Kíváncsi vagyok mit mond majd a védőnő majd írd meg:)
sziasztok Lányok!
Edina: fekve szoptatsz? nekem az mindig olyan kényelmetlen, meg Editke rugdos a lábával, hihetetlen egy nőszemély :)
Szandus: nem semmi lehet az a kisfiú. az egyetemen is egyre több ilyen problémájú hallgató van, nesze neked írásbeli vizsgáztatás...
nálunk az éjszaka nyugis volt, a szokásos 5-ös és 7es keléssel. bár kicsit később aludt el Edit, 8 helyett fél kilenckor, de előtte 6-tól is aludt 7ig, mert tornázni voltam, és lehet azért is aludt el aztán később.
ma meg jön a csodás védőnőnk a hozzátápit elmagyarázni. kiváncsi vagyok, milyen okosságokat mond majd. kis is porszívóztam már, meg vasaltam, teregettem, nehogy szó érje a ház elejét :)
köszönöm a kávét, Ági, most iszom, fini :)
Sziasztok,
Rugós hintát mi is vettünk, de még nem próbáltuk ki :(. Majd kíváncsi leszek hogy tetszik neki.
tényleg jut eszembe lányok vettünk Vivikének olyan rugós hintát vagy minek hívják tegnap beletettük és csak lesett hogy ez meg mi:)
Ilyet:
köszi lányok a sok aggódást jól esik hogy hiányzunk valakinek:)
Tápszer téma én úgy tudtam hogy 1 éves korukig támogatott a tápszer de hétvégén olvastam a kismamában hogy csak fél éves korukig és a ha ha indokkal van kiírva az 1 éves korukig. Én is a rossmanon dm-es tápikra gondoltam hogy olyat veszek majd ezek után nekünk volt már rossmanos és megette Vivi gond se volt tőle. nem volt túl drága se valami 1200 ft.
jó reggelt :)
este nehezen aludtunk el,23-kor, de reggel fél kilencig húztuk a lóbőrt :) jól esett, bár a hátam mindig elalszom, a szoptatás miatt nem sok pózban lehetek.
köszi a kv-t :)
ma megyünk dokihoz.kíváncsi leszek, h mennyit gyarapodott Nati, mert én bizti.7végén babalátogatóban voltk, sütés-főzés.sok sütit toltam le...nem tudok ellenállni.mint gombócartúr....mindegy, h kerek, szögletes stb..csak csokis legyen :))
Sziasztok:)
Végre itthon vagyunk csak tegnap este jöttünk haza azért voltam csak keveset.
A hétvégénk jól telt bár Vivike elég nyűgi volt:(
Az éjszakánk most úgy alakult hogy nagy nehezen sírva elaludt a kisasszony fél 9 körül mire én kiakadtam rajta hogy nem akar aludni meg enni sem addigra megette a kaját majd elaludt:)Kelni kelt fél 1 után majd fél 6-kor és legközelebb 8-kor ébredtem hogy beszélget mocorog:)nem akart reggelizni így kaja nélkül van itt mellettem az ágyon és tv-t néz meg játszik a kezével és tornázik:)
Én meg olvasgatok vissza mindjárt és közben reggelizek:)
Mi is taknyosak vagyunk, de most valahogy nem az orran folyik ki, hanem hatra, es nyeli szegeny. Kiszivni nem lehet, ugyhogy csak köhög, öklendezik, sokat büfizik. Ma ugy kb 20x keltünk, annyira almos, de ki kellett venni, mert fuldoklott.
En forraltam vizet, 2 csepp eukaliptusz olaj bele, es a szoba ajtajaba raktam.Hmmm..nem sokat segitett..plusz a fütötestre is nedves törcsiket pakoltam..
Nekünk ez a 3. napunk, remelem ma mar jobb lesz.
Jah, es Homeos golyo:Belladonna.
Jo egeszseget!!