2011 júliusi babák (beszélgetés)
most vesz az uram üveget :)
ja, még ezt muszáj leírnom!!! mondom neki, hogy és ha lereszeltem, ugye csavarjam ki neki a levét, már az almának, és azt a levet adjam. azt mondja, hogy hagyjam állni és majd kicsurog a leve. mondom oké, de ha nem akarom hagyni állni, akkor kicsavarom, az ugyanaz. azt mondja, ha ki tudja csavarni. hát mondom mért ne tudnám. hogy én próbáltam már reszelt almát kicsavarni? mondom sütibe igen, kb hetente. és hogy sikerült? komolyan, sztem ez a nő bolond vagy nem tudom...
ilyet nem mondott, csak a fémmel jött nekem.
annyit, hogy alma legyen először, meg először csak a leve, meg hogy ne pürésítsek, hogy szokja meg, hogy a gyümölcs nem püré....
én mondjuk a 10 órai szopi helyett akarom adni a bölcsi miatt, szóval holnap szopi után kap egy kicsit, aztán folyamatosan többet, amíg ki nem váltja. meg azt mondta, hogy lehet még körtét, én azt nem adok, engem is felfúj, akkor Editkét is, helyette adok barackot majd. meg ígért egy babareceptkönyvet, ha bemegyek hozzá decemberben. ennyi.
amúgy az volt az első kérdése, hogy ugye a fél éves státusz megvolt már... mondom még csak 4 hónapos Edit... ennyire van képbe kb...
:)
Az almához nagyon jó az almareszelő tényleg ám most is azzal csinálom a kajáját kisasszonynak:)Pillanatok alatt kész:)
Ez hülyeség, nekem is fém a vége és semmi bajunk... :D
A telós sztoridon fetrengek a nevetéstől. :)) És legalább szép a bőrkabát? :D
az mért baj hogy fém a vége?
Nem csinál buborékot annyira.
almához tényleg jobb az üveg almareszelő:)
viszont a többihez jó a botmixer csak jó mély edény kell hozzá mert ha nincs akkor minden kajás lesz/mondjuk a legtöbbhöz adnak magas falú edényt/
na el is ment a védőnő. hát mit mondjak sok okosat nem tudott hozzátenni a meglévő ismereteimhez.
azt mondta, hogy a botmixert felejtsem el a babakajákhoz, és vegyek üveg reszelőt az almához. hát talán ennyi az össz, ami hasznosítható.
komolyan, tőletek többet tudok meg. de legalább most nem okoskodott annyit, meg megdicsérte Editkét, hogy milyen ügyesen tartja már magát, meg hogy átfordul hasra. meg azt is mondta, hogy szép, de gondolom ezt csak udvariasságból :)
Na lehet, hogy nem lesz jó a dec. 3. mert mindenhol Mikulás ünnepség van, már egy csomó helyet felhívtam...:(
De beszélek a barátnőmmel, csak ott pl. nincs pelenkázó meg ilyenek...
sajni nekem nincs jogsim:(
így vagy busz vagy vonat vagy ha hétvége akkor a párommal kocsi de igazból a hétköznap jobb lenne. Mert a párom nem szeret ilyen helyekre menni és addig mit csinál még mi veletek talizunk.