2011 júliusi babák (beszélgetés)
Nem értek még hozzá, de nem lehet, hogy nem túl éhes?
ndorcsi!!!
szívesen küldök neked is kávét minden nap!!!:)
lányok nem tudom mi van mostanában Vivivel. Először olyan szépen evett kanállal hogy csak na mostanában meg lusta kinyitni a száját vagy ha ki is nyitja akkor felnyomja a nyelvét a szájpadlására és úgy kell beletömni a kaját meg belopni mikor épp véletlen kinyitja a száját:(
Lehet a foga miatt csinál így?
Kati, hol található a blogod?
remélem Kati értékeled, h fejből nyomom a blogod címét, mert most másik gépen netezem, ahol is nincs a könyvjelzők között
így már nekem is jobban tetszik:)
nem biztos:(
És egyenlőre alvásról szó sincs ahogy elnézem.
na az nem rossz egyáltalán
Kriszti, sikerült germicid ügyben egyezkedni?
majd ha felkel akkor bepótolja, nyugi!!
Nálunk most van itt álommanó, sztem van még 5 percem a 20-hoz :)
na megvolt a nagy evés.
kb 40 körte péppel meg 20 tápi:(
ez már megint nem sok.
én sem csináltam adventi kalendáriumot csak koszorút.
majd a lakást díszítem ki ha odajutok ablakokra ajtókra teszek majd díszeket.
ez az annyit főzöl naponta max 20 perc :D amíg megpucolom felkockázom felteszem főzni ellenőrzöm átteszem a mixer edényébe összekombinálom a arányokat és összemixelem. valóban nagy munka, bele is szakadok :D viszont gobelineztem egy micimackót :)
ugyan már, majd csinálsz jövőre! meg te már annyit főzöl Barnusnak, jóhogy nincs időd ilyennel szöttyögni :) a képet meg tedd majd fel, biztos szép lett a fal!
tényleg? akkor főzök is, köszi az ötletet. de figyelj már Kriszti, én valamiért nem tudom megnyitni a blogodat, pedig elküldted a címét :( elküldöd majd még egyszer, ha lesz kis időd? köszi!!!
én nem csináltam adventi naptárat, úgyhogy most szégyellem is magam. :( én a falat dekorltam ki, vettem falmatricát, majd felteszem a képet, nagyon szép lett. :) (szerintem)
még kitalálom mi legyen most meg eszünk:)
Szia,
jobbulast kivanok, es tenyleg szep az adventi naptarod!! Az enyem is kesz, kep szinten a blogon,ma este megtöltöm:))
Igyal menta teat jo a pocidra!!
ez aranyos, hogy többre nem emlékszel :DDD
és ha megsütöd egyben a répát, és sülés után pucolod le? tesóm mindig így csinálta az unokaöcsinek.
köszi, Ildi, aranyos vagy. nem egy csúcsszuper gyártmány, de azért jó :) majd ha telerakom csokival, akkor is lefényképezem Editke ajtaján :)
Nalunk is ez volt, 3 napig, es az eredmeny a 3 napos laz, mint betegseg. 4. napra tiszta kiütes lett, azota jobban van.
ha megpucolom a répát többnyire nem marad belőle semmi mert esélytelen olyan fonnyadt kukában a helye. A sima krumplit nem eszi meg zöldbabom nincs itthon. vegyeszöldség van csak
Kati nagyon jó lett a naptár ügyes vagy:)
köszönöm, aranyos vagy! nem tudom, mi van velem, már hetek óta rossz a gyomrom. szerintem a tejtermék hiánya okozza :)))
További ajánlott fórumok: