2011 júliusi babák (beszélgetés)
Kiraktam én is a teraszra,mert már annyira álmos de bent nem akar aludni,de nemsokára elmegyünk sétálni is!!Mert ilyenkor csatlakozni szokott hozzánk egy másik babás anyuka is így együtt sétálunk itt a környék utcáiba!!Már minket is ismernek az erre lakó emberek,mert nekünk szokásos útvonalunk van!!:)
Jaj, de nagyon gratula, majdnem névnapi baba lett:))))
A füle rendben van tegnap át nézte a doki a gyereket a lábujjától a feje búbjáig!!
Azt mondta,hogy lehet a foga végett is,de ezt sajnos ő nem tudja megmondani!!!
Ő a 3 napos lázat mondta,és azt is ,hogy 3 napig nem biztos,hogy folyamatosan láza lesz,hanem lehet egyszer láz nélküli,akkor hőemelkedése is,meg nagyon magas is!!És ezek váltakoznak!!
Meg várom a holnap éjszakát is,és utána vissza megyünk és nézetek egy pisit is!!De azt hogy kell egy 4 hónapos fiúnál???Mármint pisi mintát venni???
véül felébredt és jól beöltöztettem, kitettem az erkélyre. először meglepődött hogy mi van aztán röhögcsélt, dumált, utána ordított vagy 3 percet (én nem szégyellem magam miatta, kit érdekel, mit gondol más, nincsen gyerek sírás nélkül:D), és most alszik... kiv vagyok meddig. Betettem az irhabundazsákba, még apukámé volt, 44 éves... :))) én is voltam abban a zsákban meg még 3 másik gyerkőc. :) igazi családi ereklye. olyan meleg hogy csak na... (legalább 8 kg a súlya :D)
én is megyek, készülődünk tanácsadásra...puszi mindenkinek
Megyek, ébredezik a csajom! Sziasztok!
Sziasztok. egy tök jót aludtam a gyerekekkel, igaz h Krisztus-pózban kitárt karokkal, mert a két kis szaros befészkelte magát a hónaljamba.
Labort eredményért gondolom hiába hívom már ilyenkor... pedig jó lenne tudni h megvan-e Luca eredménye...
szép napot, mi lenézünk a játszóra, de sztem játszóházazás lesz belőle mert hideg van
Én is gondoltam, de ugy látszik ez nemjön be! :) Vagy ugy gondolják, hogy jöhet a következő baba!:)
Megyek,mert tojt a tiszta pelusba a Gergőm!!!:)
szandus!!
ne emészd ez miatt magad,attól egy kicsit sem vagy rossz anya!!Volt már nálam is olyan hogy kimaradt a séta és attól még jó anya maradtam!!!!:)
És a dokitok mit mond? Én is kiváncsi leszek a ma estére! De majd ird meg, hogy mi volt!
Igen kedd este és éjjel hőemelkedése volt ,37,8fok!!
Tegnap este 38,3 volt azt hiszem de hál istenek azóta nem volt!!!:)
Majd meglátjuk mi lesz este!!Mert eddig estére jött ki neki!!
na milyen ügyes kisfiú! a sétával én is így vagyok, ha kimarad egy nap, lapítok még ez uram előtt is, mert azt gondolom, hogy nem vagyok elég jó :D
na még nem indultunk el, mert eltelefonáltam az időt :)
mi is ugyanarra sétálunk, max egyszer az egyik irányba, máskor meg a másikba indulok el :) nekem már egy bácsi köszön is minden nap, meg elmondja mindig, hogy mekkorát nőtt ez a kislány. néha azt gondolom, hogy rám érti, nem is Editkére :D
én meg még menstruálok is, komolyan, agyamat eldobom, hogy mennyit szoptatok, a minimum az lett volna honoráriumként, hogy nem jön meg fél évig, erre már 4x megvolt.... :D
na megyek.kimegyünk.szandus ha nem vagy jól,pihenj.nincs abba semmi,ha egy nap nem mentek ki.
1 napon keresztül edzettem a srácot. azóta minden ok :)
Úgy megörültem, hogy a 7vége óta van karácsonyi vásár, gondoltam hogy majd milyen jó lesz nézelődni. Na már azt is vagy 5-ször láttam, úh már azt is unom.
hogy csinálod?mondjuk este többnyire már elalszik maga,néha sírdogál.napközbe meg max félórát ha alszik.inkább kiviszem,hogy aludjon nagyobbat.
mi falun lakunk.én kb azt is tudom már hogy egy utca hány lépés:D:D
Látod, ügyesek vagytok! :) Pihenj le te is! meglátod jobb lesz!
én mindig ugyanarra sétálok :( bár tegnap fél óra után úgy hazajöttem, h csak na :)
na akkor áruld el hogy csináltad?
annyira örülök hogy megint meg tudtam vele szoktatni azt hogy egyedül alszik el, mostmár hang nélkül megy megint vagy max 1-2 perc hisztivel :) annyira jó.
Én is sokszor megyek ugyanarra, csak most nálunk az egész város 1nagy akadálypálya! Az egészet felturták, igy nehéz közlekedni, bárhol is, ha valahova menni akarok 5x megkerülöm az egész várost., mire elérem a célt! :( :(
További ajánlott fórumok: