2011 júliusi babák (beszélgetés)
az mind semmi én már vagy 2 hónapja olvasok egyet de még mindig csak 20 oldalnál tartok kb.
Melyiket olvastad?
ja és hazafelé képzeljétek kik jöttek szembe velünk?
Hát Petráék Olcsival:)
:) de jó, nagyon ügyike. Lehet nálunk Áron nem annyira van oda a nyersért, ezért próbáltam ki sülten. Lehet csak egyszeri volt de akkor is megérte, mert nem is emlékeztem milyen fini a sült alma :)
most jut eszembe, elfelejtettem almát venni...komolyan olyan rövid eszem lett
elhiszem:)
Képzeld Vivi meg benyomott egy csomó almát csak úgy magába lereszelve de csak nyelte nem győztem neki adagolni:)100-120 bizti volt hanem több:)
nekünk is állandó útvonalunk van séta ügyileg csak hol erre indulok hol arra de ugyanaz az út csak úgy nem szeretek sétálni hogy na gyerünk minden cél nélkül:(
Én se viszem sétálni minden nap van mikor csak az erkélyre teszem ki kocsiba aludni de van olyan is hogy oda se.
Sziasztok:)
Megjöttünk a sétából és a védőnőtől:)
ha jól emlékszem mert a kiskönyvbe nem írták be:(7800g és talán 66 cm de az kizárt.
írtak új tápszert Lactogent meg szurit meningocokusz ellenit. meg kérnek nekünk a gyerek kardiora időpontot ide mert kontrollra kell mennünk a szívével januárba.
miközben teszek-veszek, épp rajtad, illetve a mondottakon gondolkodom, mert velem pont ez a baj, iszonyatosan érdekel mit gondolnak rólam, és sztem azért is volt eddig is sokat kézben mert itt mellettünk egy iroda van, a másik oldalon meg egy nem dolgozó lány, és úgy szégyellem, h. egész nap sír, meg h vajon mit gondolnak rólam, h inkább cipelem és megszakadok. Sajna annyira igyekszem megfelelni az elvárásoknak, h beleőrülök :(
Hagytam sírni, csak azért is és 2 perc sírás után magától alszik :)
Mennyit híztatok???
Milyen kenőcsöt írt fel???
Na az tök jó 150 ml!!!:)
szia!!
Húúú az nagyon fini!!!!
Minden oké???Áronkád???
Na megjöttünk!!
Nagyon fáztam így nem sokáig voltunk bár még a kicsim kint alszik a teraszon a babakocsiba!!
ő be van öltöztetve így biztos nem fázik!!:)
Na megyek és majd jövök!!!
Andesz neked jó "bulizást"!!!
Arra gondolj,hogy talizol olyannal is akit kedvelsz és ők is kedvelnek téged!!
Sziasztok!
Mindjárt indulok - ÁÁÁÁÁÁ
próbálok addig visszaolvasni, mert Gergő alszik, ti pedig írtatok 6 oldalt:)