2011 júliusi babák (beszélgetés)
csajok
aki igényli a gyedet, és a munkáltatója tölti ki, szóljatok, hogy a családi adókedvezményt, adójóváírást kérjék, mert sokkal kevesebb lóvét kaptok. . . . nekem elrontotta a melóhelyem, így cirka 30ezerrel kevesebbet kaptam. . . . . . . igaz vissza adják az éves adóelszámolásnál, de addig meg is kéne élni valamiből. . . . . . . írhattam levelet, de így is csak januártól fogom kapni ujra. . . . jó így karácsony előtt. . . . .
Ja, köszönöm mindenkinek, aki gondolt a csajomra! :)
Sajna nemtudom visszaolvasni, olyan sokat irtatok! :)
Natinak a Mikulás almát (is) hozott.
Ma ettünk először a hozzátáplálás szerint alma levet pár kanállal. felvettem videóra és képet is csináltam róla, h a párom se maradjon le :)
ari volt, ahogy csodálkozott.
apja hozott neki tudjátok ezt a nagy tanuló kutyust.hát beszarás, h tetszik neki, ahogy énekel, beszél világít neki.kapott még egy kis zenélő csigabigát is.az is tetszik neki nagyon :)
sziasztok
kellemes mikulást mindenkinek
Sziasztok:)
CSak gyors bejelentkezés visszaolvasni szerintem csak majd estére tudok.
Még mindig anyuéknál vagyunk délután megyünk csak haza.
Tegnap nagyon jó volt a mikulás:)Részletesebben majd estére a naplómban.
Éjszaka: nagyon rossz volt:(Fél 8-kor elaludt a drágám 240 pépes tápi után de nem telt bele 1 órába se már fel is ébredt és alig bírtuk visszaaltatni majd keltünk negyed 1-től 2 óránként:(azaz negyed1, negyed3, negyed 5, majd hosszabb alvás negyed 8-ig onnantól fél 9-től aludt 1 órát meg most aludt el.
Most olvastam csak ezt az állva alvást. :D Hát köszi, fetrengek a röhögéstől! :D
Amúgy én meg azzal szenvedek, hogy mikor Lizus felkel éjjel, van, hogy 1 órán át altatom vissza és úgy felébredek, hogy nem tudok visszaaludni... :( Aztán persze utána hulla vagyok...
Sziasztok!
Kati éjjel gondoltam rád... :) Liza is felkelt fél 3-kor, de én nem vagyok hajlandó már enni adni neki éjjel, mert alig eszik olyankor, nem éhes.. Más napokon este 9-től reggel 8-ig nem eszik, tehát tudom, hogy nem éhes... Na mindegy, nagy nehezen visszaaludt, de én meg totál kivoltam, hogy milyen szemét vagyok... :( De igazából a gyerekorvos is a lelkemre kötötte, hogy nehogy visszaszoktassam az éjszakai evésre, ha már 6 hetes kora óta nem eszik éjjel....
Amúgy a sütőtök nem fogja ám meg a hasát, Lizusnak mindig adok, hogy legyen kaki. :) Pont, hogy jót tesz, legalábbis nálunk.
Remélem mindenki jól van, én most kezdek gyógyulni, hát nem semmi volt az elmúlt pár nap... :S De lassan vége, bár szerintem Lizus meg kezd taknyosodni... De remélem megússza egy kis náthával...
Boldog Mikulást Mindenkinek! :)
Most is alszik, úgy kel felébresztenem, h. menjünk tornára :(.
Na megyek is, szorítsatok, h. ne legyen nyűgi :)
Én cumisüvegből adom neki a vizet. Amúgy Dénes is kész mormota :) Nem is merem mondani, meg nem is akarom elkiabállni, de egy -két hete annyit alszik mint még soha. Lehet azért mert most kezdett el jobban forgolódni, meg körbe-körbe kúszni, vagy nem tudom miért.
Reggel felkelünk fél 9-körül, de 10 körül meg már olyan álmos h. alszik megint másfél órát. Utána eszik én is eszek, elmegyünk sétálni, ott alszik a babakocsiban. Hazajövünk alszik fél 5-től egy órát és még azt esti alvás előtt is alszik 20 percet. Nem tudom mi van vele, régen kb háromszor 20 percet aludt.
tényleg? de jó, akkor nem vagyok ezzel egyedül :)
nálunk meg nem tudom, mi van, Edit ilyenkor 1 órát alszik, most meg már másfél órája szundít. az uram meg is kérdezte, hogy azért lélegzik, ugye? :D
a sütőtökös almája meg itt várja készen... tegnap adtam neki egy nyeletnyi sütőtököt, hát teljesen odavolt érte. sokat nem merek adni, nehogy megfogja a hasát, ezért keverem :)
milyen ügyes Déneske, hogy ilyen sokáig alszik! miben adod neki éjjel a vizet?
Egyáltalán nem vagy gonosz,én is leszeretném szoktatni az éjszakai evésről,de a Gergőm ordít mint a sakál ha nem kaját kap a szájába!!!
Most megint csak egyszer kap enni éjjel,mert mostanában rászokott a 2-szer evésre,de hogy mitől!! Azt nem tudom!!
Sziasztok,
Kati éjjel én sem adok neki enni, úgyis annyit esznek egy nap amennyi amúgy is kell nekik, így akkor nappal eszik többet.
Ma Dénes felkelt 2-kor ivott két korty vizet, és visszaaludt fél 7-ig, utána meg negyed kilencig.
Hozzánk is tegnap este jött a Mikulás, de úgy sajnálom szegényt, mert most meg mindjárt megyünk tornára pedig itt olyan szép idő van, inkább sétálnék, meg biztos tök sok mikulás jön-megy az utcán :)). Na majd délután meglessük őket :)
Ildi, milyen volt a mikulás party???? Mesélj!!
Akkor nálatok evés nélkül végig alussza az éjszakát Editke???
Jaj de jó nektek!!:)
na ezen a állva alváson jót nevettem,már ezért érdemes volt bekapcsolni a netet!!
Kati köszi egy kicsit nevetem legalább...
pedig én is fáradt vagyok,mint állat!!:)
sziasztok Lányok!
nekem gáz éjszakám volt, de Editke aludt, szóval tuti a miki a hibás :) nem tudom, mi van velem, ezerszer felkelek, nem tudok visszaaludni, pedig én bárhol tudok aludni, még állva is, kicsi koromban mikor tesómat kísértem ki a wc-re (mert félt egyedül menni, én voltam az erősítés) állva elaludtam az ajtó előtt és ott voltam reggelig, és most meg csak forgolódok :(
Edit 1kor kelt, cumival visszaaludt, csak semmi cici :) aztán 5kor szopizott és 8kor kelt. most meg alszik. micimackóra altatom 2 napja, az az eredmény, hogy ha meghallja, már bőg, hogy aludni kell :)
köszi a jelket , puszi mindenkinek
boldog Mikit :)