akkor megtaláltam Áronomnak a súlyban hozzáillő kislányt :) Végre!
Nagyon cuki ebben a ruciban.
Én is sírógörcsöt kaptam volna, ha be kellene feküdni a kórházba :( meg ennyit ott ülni a semmiért. De ha azt mondod a püré fogja, akkor talán olyan nagy baj nem lehet.
A segítségüket szeretném kérni egy kérdőív kitöltésében (az alábbi linken elérhető). Szülésznő hallgató vagyok, a szakdolgozatom megírásához lenne rá szükségem.
köszi jól vagyunk jó volt a hétvége nyugis volt na meg ünneplős Vivinek hóforduló+névnap, apájának szülinap, sógornak névnap ja és még mikulás is volt:)
amúgy voltunk gasztroenterológián... háát 2 órát várattak azt mondták így nem tudnak mit mondani be kéne feküdni most azonnal énnekem ez olyan rosszul esett hogy elsírtam magam :( olyan kis nyomi vok mi lessz ha neadjisten komoly baja lessz olyan gyenge vagyok.... na mindegy nem feküdtünk be mert szerintem nem olyan vészes a hasmenésünk és a pürékkel meg tényleg meg is áll.
képzeljétek voltunk szombaton egy bevásárlókp-ban a kicsire piros plüss rugit adtam meg olyan nem mikulás inkább manós sapit hááát az egész embertömeg őt nézte ő meg mosolygott mindenkire teszek képet az adatlapomra ha vkit érdekel.