2011 júliusi babák (beszélgetés)
óóóóóóó én bármikor bárhol bárhogy tudnék aludni,engem viszont nem hagy Marcó.
de ügyes akkor már ő kúszik:)
Vivi még csak a hátán forog meg ha betámaszt és elrúgja magát akkor halad.
tényleg kis ügyes!
négykézláb Editnek még nem megy, de már hernyóban előre halad :D
tegnap meg kicsit négykézlábon is volt igaz nem rendesen még:)
:)A doki néni is csak lesett a múltkor hogy milyen ügyes
Vivi is meg be is tudja már tenni rendesen is:)
én meg úgy rákészültem a januári munkára, hogy vettem is a vaterán 5 felsőt :) nem mintha nem lenne elég, de egy gyerekes anyuka csak máshogy öltözködik :D
meg képzeljétek,a legjobb barátnőm ma 30 éves. tiszta depi lett ettől :( jövő héten én is követem a példáját, de remélem a depit nem :)
ki kell tölteni hozzá egy papírt. szerintem azt mindenkinek ki kell, bár lehet a munkáltatód kitölti. nekem postán küldték el az igénylőt.
én 2 napig ezt csináltam, amit te, hogy nagy kínlódva visszaaludtam, és csak rosszabb lett. lehet átállok az 5 órai kelésre, ha menni kell dolgozni, legalább tudok előtte sok mindent csinálni :D
lehet de ezt nem nekem kell igényelni?mint a tgyást meg a családit?de azokat rák hogy intézzem
na jól van akkor, csak nem rontom el a gyerekemet :) amúgy Edit van, hogy megpróbálja benyomni a kis szájába, csak fordítva, nem elég ügyes még, de próbálkozik :)
nekem kihúzza a szájából és sirat hogy adj enni:)
lehet neked is mindent intéz a munkáltató, csak az enyém nyomi :) neeeem, amúgy rendes a munkaügyes, mert mindent elmond...
:) nekem azonnal nem szól, csak 5 perc múlva h "adjennembüdösbanya" :)
én ilyenekről nekem még fogalmam sincs senki nem szólt hogy intézzem pedig eddig mindenről szóltak hogy ezt kell csinálni meg azt:(
én is cumit adok neki ha felébred először hátha visszaalszik van hogy sikerül van hogy nem. nekünk éjjel mellette van a cumi de nem találja meg sőt most éjjel még ki is vette tiltakozásul hogy őneki bizony nem kell enni adjak.
most már én is rájöttem h fel kellett volna keljek mert akkor friss voltam és üde most meg tiszta nyafi
én is tegnap adtam fel postán a gyed igénylést és a fizu nélküli szab. kérelmemet :)
csak megértik már h Te dolgozol és NEM kell gyed :)
a mostani baba magazinban pont azt olvastam hogy nem baj a cumi mert a szopási ingerüket elégítik ki vele és folyamatosan fenn tartja a szopási reflexüket.és majd idővel úgyis elhagyják.
én is azt adom mikor felkel 2 körül és hang nélkül visszaalszik, nekem baj, h emiatt kell felkelni :) de idővel majd arra gondoltam rácsíptetem a pizsire és hátha megtalálja maga is
ja, meg elküldtem a századik papírt az egyetemnek, hogy nem kérek gyedet. még egyet kell írnom, leugrok az erkélyről. igaz azzal sokra nem megyek, mert csak az elsőn lakunk :D
kitartást a nyügi babákhoz, ekkora szélben jóhogy nincs jó kedvük :(
na, én pont akkor adtam fel a forgolódást az ágyban :) tök kipihentnek érzem magam, Edit megint alszik, lehet máskor is kelek 5kor :D
a védőnő meg lecseszett, hogy cumit adok Editnek az alváshoz. mert "majd lesz azzal még baja elég". most komolyan, ez akkora probléma? csak alvásnál kapja, amúgy sose, nem is igényli, de attól gyorsabban elalszik, most miért ne segítenék rajta, nem?
jó ötlet ez a másik fórum, vagy klub, bár nekem minden benne van a naplómban :) de majd leírom oda is összefoglalva
reméljük jobb lesz vagy legalább az idő javul.
szóval most idegbeteg vagyok, mi lesz itt velem ha egész nap ezt csinálja? Ilyen viharban még sétálni se lehet
Kati hajnalban gondoltam rád, f5-kor volt 1 evős kelés és én a szél miatt vagy nem tudom miért nem tudtam aludni, 6-ig néztem az órát, és hallgattam ahogy süvölt a szél
:(
Vivi is csak úgy van el ha valaki kábítja még jó hogy itthon van apa is:)
További ajánlott fórumok: