2011 júliusi babák (beszélgetés)
jó estét!
Ági szép álmokat!
Nem gond,na azt hiszem lassan elmegyek lefeküdni,mert hulla vagyok én is!!
Szandus:örülök hogy a papád jobban van,gondolom,hogy nem találtátok viccesnek,hogy olyanokat mondott szegény!!:(
Én sima darált háztartási kekszet adok a Gergőmnek!!És azt is imádja:)
Ja és képzeljétek a csirke húst nem győzöm főzni neki,mert nagyon komálja a főzelékbe!!
És tényleg nagyon laktatóbb így,mert délbe adom neki,és 4-kor kéri az uzsit!!Tehát tűr is vele szépen!!Igaz ebédre kb.190-200 gramm főzeléket be szokott vágni,de már tápszer akkor sem kell neki!!:)
Már csak reggel és este eszik tápit!!Ja és persze éjjel ,mert még mindig eszünk 1-szer!!!:)
Sziasztok!!
Nálunk hál istennek amilyen rosszul indult a reggel,azért nappal egész tűrhető volt!!
Itt voltak egész nap a barátnőm és a gyönyörű kislánya!!:)Nagyon jól éreztük magunkat!!!
Szép volt ma nagyon az idő,sokat sétáltunk!!
Niko:Reméljük,hogy tényleg csak a gyógyszer mellék hatása a hányinger!!Mert gondolom,még nem nagyon gondolkodtok a kis tesón!!:)
Azt elhiszem ,hogy teljesen kész vagy ,ha ennyire nyűgi a kicsikéd!Remélem legalább éjszaka pihentek majd min a ketten!!Neked egyáltalán nem segít be a férjed Áronkád körül??
Mert nekem nagy segítség az ha apa hazaér és átveszi Gergőt,főleg ha nagyon nyűgi !!!:)
szió mindenki :)
ma extra nyűgös napunk van, teljesen kész vagyok, most épp alszik a babakocsiban, bealudt míg leszaladtunk a gyszertárba, de egész nap hol nyűglődik, hol meg ordít, kész vagyok tőle. Nekem ráadásul hányingerem is van reggel óta, sztem az antibiotikumtól, legalábbis merem remélni :)
igen, nagyon drága én is néztem. :( a milupa biskotti is nagyon jó, de az is bazi drága. én detki biot használok :DDD már magában is elnyammogja Barni. :) Most evett meg egy egész üveg hipp bio banánt. :) holnap csinálok neki tápival banánturmixot. :D
Gratu Editkének a nagy zabához :)))))))))
sziasztok Lányok!
a rossz éjszakák után most bemutatta Editke, hogy milyen ügyes kislány, a napokban csak 5kor kelt fel enni, aztán 7kor kelt. gondolom most elkiabáltam, és ma fel fog majd kelni még egyszer :) amúgy még a szomszéd is megkérdezte, hogy beteg-e, mert nem szokott éjjel sírni. na mondom, fél év után most hallottátok először, hogy nekünk is van gyerekünk :)
tegnap megvettük a maradék karácsonyi ajándékokat, Editke anyával volt, jól elvoltak, még cumiból is hajlandó volt enni, olyan boldog vagyok ettől :) még romantikáztunk is az urammal egy kicsit, ettünk fagyikelyhet meg minden :)
Edit már eszik gesztenyét is, nagyon odáig van tőle :) viszont van egy afta, vagy nem tudom mi a szájában, holnap megyünk a dokihoz, adjon rá valamit.
most meg megyünk sétálni, szép napot nektek!
Szia!
Máténak is nagyon tetszik.Végig dumál alatta.:)
Köszönöm a köszöntéseket:)
Borzasztó sírós napjaink vannak:(
Apa egész nap dolgozik, meg kicsit összevitáztunk úgyhogy kicsit kivagyok!:((
Húúú pedig én nagyon lusta vagyok. :) De vállalom!
Barnival szemben nem, de magammal igen. Pl rendet kéne tennem a szekrényekben, de egyszerűen nincs rá erőm... inkább elsiklok fleette, a fejemre gyűlik aztán rámszakad a munka. :)
komoly?
nem gondoltam volna h valaha is voltál, ahhoz most nagyon lelkiismeretesnek tűnsz.
persze én is így vok, a gyerek az más téma.
boldog névnapot!
és köszi a kávét
ükmama???? de menő!!!
na ilyet még nem hallottam
de gyorsan utánaszámoltam, h mikor az érettségire készültem, Szandimama épp szopiztatta Szanduskát :)
Szia :)
Nálunk a dédik 70, 69, 67, 64. :) Ükmama 87 éves. :))) Már jobban van, köszönöm kérdésed. :)