2011 júliusi babák (beszélgetés)
:)
Nekem is kellene kezdenem valamit magammal fogyókúra terén de úgy nagyon nehéz ha az uram meg állandóan nasizik mellettem valamit:(jó lenne ha mást nem is tornázni de szobabicózni de a kiscsaj mellett az sem igazán lehet:(De majd alakul ez is és én is becsatlakozom a fogyizókhoz. Tudom csak elhatározás kérdése de én gyenge vagyok:(
1,8 kg 5 nap alatt, sztem az elég kemény. Nekem a lébojt nem járhato ut, még egy kicsit szoptatni akarok, ha megy.
Jobbulást m.kinek!
kb 4 honapja vki irta, majd átalakulunk fogyokurás forummá, na ez kezd bejonni!
Köszii!!:))
tenyleg elszant vagyok, es csinalom is, bar most közbejött ez a natha. Olyan szomi vagyok, olyan jol birtam ezt a leböjt kurat, de a gyogyszer mellett nem merek csak inni..Ha meggyogyulok ujbol kezdem!!
Jobbulast Barninak, neked meg kitartast!! Kaptatok gyogyszikat?
En beteg vagyok, antibiotikumnal jarok:(((Annam is nekifogott tüszkölni, rem nem lesz nagyobb baj..bar ö is bekakilt 2x ejjel:-s
Annyira nincs ám nagy elszántság, az a baj, hogy szopi mellett nem lehet annyira keményen csinálni. De így is jobb mint eddig, mert edddig szinte egész nap csak ettem :((
Amúgy Krisztinek is van fogyis naplója, ő keményebben nyomja :))
Sziasztok!
Köszi, h hiányoltatok és a sok jókívánságot, nagyon jólesik. :)
Barni épp alszik, legalább pihenget... hulla vagyok, 2 óránként kelek 5 napja mérni éjjel a lázát és mindennek tetejébe szinte minden 2. órában be is kakil éjjel is, úgyhogy mire tisztába teszem, átöltözetem, megnyugtatom, lázat mérünk, iszunk csillapítunk, ott tartok, hogy napi 2-3 órát alszok... na mindegy, csak gyógyulna már meg. 5 napja nem ettem rendesen, de ő se... (tegnap mndjuk megevett 140 g főzleéket, 70 g gyümit, remélem ma is fog!)
remélem rajtunk kivül mindenki jól van!