2011 júliusi babák (beszélgetés)
Jó reggelt!
Éjjel Peti felsírt fél11 kor csak cumi kellett, Áron meg 3/4 4!!!! től 5-ig egyfolytában beszélt meg sikongatott!?
5-kor szopi, elaludtak 6-kor, erre 7-kor ébresztőt fújtak...!
jó reggelt!
Igen? Szuper, akkor hétfőn megrohamozom a rossmannt :)
Aranyos vagy de Halason nincs Auchan!!Sajnos!!
De azt hiszem jövőhéten akciós lesz a rossmanba is a husis kecskeméti bébik!!!
Aranyos vagy,hogy így ismeretlenül is aggódsz a kicsi lányért!!!!
Jobban van,már nem hány!!:)
DE sajnos úgy néz ki,hogy be vannak gyulladva a hörgői!!:(Remélem már ma többet tudok arról is,hogy mikor jöhetnek haza!!:)
Jó reggelt mindenkinek!!
Ma Gergő úgy döntött vasárnap lévén,hogy fél 6-kor ébresztőt fúj!!:(Evett,most pedig vigyorog,dumál,stb!!!:(Mi meg apujával úgy aludtunk volna még!!
Na mindegy nemsokára hozzáfogok sütit csinálni,ha már ébren vagyok!!!
Légipostán küldök nektek is majd belőle!!:)
szia jó éjt:)
ÉN még megírom a naplóm és megyek aludni utána.
na én is elteszem magam holnapra.
Szép álmokat!!
Úgy néz ki Gergő is elaludt:)
Ági, reggel majd írd meg mi lett Lilivel, nagyon sajnálom, hogy kórházba került szegény! Ismeretlenül is nagyon drukkolok a gyors gyogyulasaert!!!
Jó ejt mindenkinek!
nagyon szétfröccsent?
Elképzelem, ahogy kólás lesz az ágy, fal, szőnyeg...
én is kiakadtam de ő is.
Feldőlt a kóla ami állítólag le volt zárva és el kezdett spriccelni.Ezek szerint mégse volt jól lezárva:(
Sziasztok
CSajok, a kecskeméti bébiételek az auchanban le vannak árazva 199 Ft-ra! Hátha valakit érdekel.
Olcsi nagyon szereti a Lamaze figurákat. Csörög, zörög, rágható...
Egy nagyon egyszerű játék, amivel nagyon sokáig elvan az egy lánc, ami külön darabokra szedhető, kb. 6-féle színű. A járókába is azt akasztottam a kapaszkodók közé, így arra is tudtam lógatni játékokat. Mivel sok darabból áll, ezért jut belőle mindenhova. Csak a kezébe adom és már le is foglalta magát. :)
Szerintem a babatükör is nagyon jó. :)