2011 júliusi babák (beszélgetés)
sajnálom, hogy gondok vannak. Persze nagyon fontos Hella, de azért Te is fontos vagy, főleg,hogy ha te nem vagy jól, akkor azt Hella is megérzi...
Vivit most vitte ki apa aludni az erkélyre remélem sikerül elaltatnia.
:(
Ez nem semmi azért szólhattak volna hogy viszik vagy legalább hogy vették a rendelést és majd x idő múlva viszik. ezt nem is értem mért nem tették pedig mindig szokták.
szegénykém:(
Tudom milyen rossz nálunk is ment 2-3 napig:(most végre eszik rendesen.
na én úgy felhúztam magam, hogy inkább elmentünk Áronnal sétálni picit...rendeltem netről, de vissza se jeleztek, hogy vették a rendelést, vagy vmi, erre ma a futár hív, h hozott volna csomagot...mondtam, hogy ok, itthon vagyok, állítólag csöngetett, mondtam ide ugyan nem...mindegy, mondja, hogy itt van 1 házzal arrébb, akkor menjek már le, mert mindjárt visszafele beadja a csomit, mondom jó, de babával vagyok...csend...erre, hogy akkor inkább feljön ő, most persze csöngött a kaputelefon. Persze ez utánvétes csomi és semmi készpénzem nincs itthon...holnap jön újra...utálom az ilyet
Köszi lányok, de mennem kell! Sziasztok!
Nagyon ügyes a Vivi!!
Gergő ma átvette a Vivitől a nem akarok enni,botot!!mert ma alig evett valamit!!
sajnálom,hogy családi gondotok van!!!
Remélem rendeződik hamarosan!!!
Lehet,hogy az lehet,hogy nagyon fáradt volt és keresett téged!Vagy egyszerűen ez az idő viseli meg a gyerekeinket(Ne csogálkozunk,mert mi is néha legszívesebben sírnánk )!!
Valami megoldást ki kell találnunk,de nem szólhatok semmit,mert ő is része az éjszakázásoknak,esetek 90%-ban fent van ő is velünk!!Ő is felébred Gergőre!!De így sem hajlandó kipróbálni ezt a brutál módszert!!Azt mondja,hogy ő nem hiszi,hogy megszokásból kel enni,hanem tuti éhes!!!
Köszi,de ezen senki nem tud! Itt ugy érzem kevés vagyok!
szép nagy lány már ő is:)
Nagy baj van?titok?tudunk segíteni?
Sziasztok! Bocsi, hogy nemvagyok, de családi gondok vannak! :( :(
Tegnap voltunk méreckedni: 7590g, 67cm vagyunk! De Hella jól van, és a lényeg Ő!!!!!!!!
ügyes Vivike megette az egész üveg brokkolis pulykát:)
na eddig tartott a beszélgetés a kiságyban kezdődik a sírás:(megyek megetetem majd jövök utána:)
egész hatvanban nem volt egy patikában sem és ezért adtak helyette sinlac-kot én sem értettem mér:)Akkor bizti ezért volt olyan drága.
megyek sétálok vele.sziasztok
ugyanez megy.remélem elmúlik már majd
Ez jó. :) A Similac tápszer, ez pedig pép. :))
Igen? Mi először recept nélkül vettünk.
aztán lehet azért volt akkor drágább mert a recept similac-ra volt csak az nem volt így sinlac-kot adtak helyette.
Én is azt próbáltam, amit Te is írtál. 10 percenként áttettem máshova és sokat volt kézben. Egyedül a pelenkázón vigyorgott mindig, így próbáltam pelusozás előtt, után, fürdés előtt sokáig ott lenni vele. Estére már fájt a fejem a kiabálástól, mert az volt a sláger. Egész nap hangosan énekelt a kínlódás mellé. :) Van egy FP hintánk, abban szeretett még hosszabb ideig lenni.
pedig csak simán írta fel nem úgy hogy tejérzékeny úgy azt mondja még olcsóbb.
Én csak azt nem értem akkor a múltkor mért volt olyan drága mikor akkor is volt recept?
Mi is ugyanígy jártunk. :) Szerencsére jó nagy támogatás van rá. :)
na beletettem a pihi székébe,én meg dumáltam neki,egyenlőre elvolt
További ajánlott fórumok: