2011 júliusi babák (beszélgetés)
Most jutott az eszembe (hátha valakinél bejön), hogy mielőtt elalszok, bemegyek Olcsihoz és lehúzom az ágy közepére, ameddig a lábacskája engedi. (Eredetileg is mindig oda teszem le.) Illetve ahányszor felébredek éjjel vagy hajnalban, szintén bemegyek "helyretenni". :) Így később éri el a sarkokat vagy széleket. :)Lehet, hogy semmi köze ahhoz, hogy kb. fél 5-5 körül ébred először, de hátha...
Mivel most elkiabáltam, hogy jól alszik... :)
az nem kevés:)
Nálunk is apa a minden neki olyan nincs hogy még ordítás közben is ne vigyorogjon egyet.
sajnálom a buktát:(
Azt meg felejtsd el hogy anyaságból is buktál ilyen hülyeséget ne beszélj!De ügyes Gergőke:)
Látom mg mindig nagyon akarod azt a kistesót úgyhogy én csak drukkolni tudok hogy meg is kapjátok minél előbb:)
halihó:)
Kész vagyunk az esti rituáléval:)
Vivi evett kevés tápit majd próbálkoztam péppel kanállal azt evett picit többet majd bealudt:)
szia Eszti!!!
jaj nagyon sajnálom a rómád!
gyerek mellett felkészülni nobeldíjas mutatvány lett volna.
Hányszor kel Gergő?
egy vagy kettő, nem?
Szerintem azért az annyira nem kiborító.
Én Gergőm most éjjel fent volt egy órát 4-5ig. Fél éjfélkor evett előtte. Dumált, aztán végre elkezdett cicizni fél5 után, aztán meg majdnem 10kor...
Na neeeeeeeeeeeeeeeeee!
Te több vagy, mint 60?????
Ez most nem udvariasság!
Jajjj, és mit teszel?
Pont most olvastam a babafalván egy cikket hasonló téma volt. Ez épp arról szóltm hogy lehet babusgatni, szeretgetni, hordozni, stb...
Szóval Sziasztok Lányok!
Megyek olvasok. Itt minden oké.
Levizsgáztam ma duplán:( Rómából jól megbuktam:(((
Aztán rájöttem, hogy anyaságból is.
Gergő mindig imád pucérkodni. És ma még nem kapcsoltam be a body-ját, hentergett jobbra-balra, és akkor láttam meg, hogy oké, hogy össze tudom kapcsolni, de alig tud benne mozogni. Azzal a lendülettel bedobtam a 80as cuccokat a mosóba. De azok olyan nagynak tűnnek!
Képzeljétek! Tegnap fél, ma nem egész háromnegyed almát benyomott Gergő! Egész ügyes a kanállal... Délelőtt egyedül itta a tejcsit a cumisüvegből.
Bakker! Olyan nagyon már a kis féléves Manóink.
(Jön a régi nóta: kell nekem egy kistesó:))
Tudom, hogy hülyeség, de olyan jó volt azt érezni, hogy pótolhatatlan vagyok neki (én elhittem magamnak), közben ez egy nagy kamu, de utálok vele szembesülni...
Inkább tényleg megyek olvasni, minthogy itt ezen elmélkedjek:D
Ezt nem hiszem el!!!!
Tegnap óta vissza sem kötöttem, és természetesen a madzag a legnagyobb pajti:)))
Sokan buktak ma?
(Én igen:((()
:)
Vivi is így szokott csinálni