2011 júliusi babák (beszélgetés)
mindig is tudtuk, hogy Kati köztünk a tornabajnok :)
ugyan, gyakorlás kérdése az egész, az első órán én is csak nézegettem, hogy ezek bolondok, nekem ez sose fog menni :)
Na hát ebből én semmit nem tudnék megcsinálni :(
CSajok, a héten már a második bébiételes üveg esik ki a kezemből :( váááááá béna vagyok
leakalappalelőtted, én lehidaloktőled :D
igen, majdnem ugyanezeket csináljuk mi is :) az eleje tökugyanaz, de a nehezebb gyakorlatokat persze fel kell építeni, nem lehet egyből így, ahogy itt nyomják, de talán tavaszra már fog így menni nekem is :)
így van! tutttti hatékony. ezért is járok már 2 hónapja :)
komolyan mondom, hogy nincs még egy ilyen járatlan ember ebben a témában mint én, de gyorsan tanulok
Kati, most olvasok utána hova is mész te:A TRX-et az amerikai haditengerészet elit csapata fejlesztette ki, de mára az egyik leginnovatívabb fitness eszközzé vált világszerte.
akartam is írni, hogy tuti az időjárás, mindenkinél máskor hat
ilyen fronttól hátha, izgi nagyon :)))
nem is hó esik, hanem JÉG.....
ezt még muszáj leírom, aztán nem fárasztalak titeket sem! az előbb kitettem Editke ruháit a teraszra, mert 100 ágra sütött a nap, elmentem wc-re visszajövök, és esik a hó..... lehet ettől zakkantam meg :D
ja, és képzeljétek a barátnőmnek azt mondta a dokija, hogy a hétvégén valszeg megszületik a babája! én már olyan izgatott vagyok, úgy várom :)
de majd délután trxen úgy elfáradok, hogy kedvem sem lesz elmélkedni, hogy mi bajom van :) csak néznia dextert :)
Niki, szupi a blogod!!!
:) oda most mennék is, mert ott semmi nincs :DDDD
viccesen mondta ő, mert már a saját agyamra is megyek amúgy, csoda, hogy elvisel. csak ilyenkor lenne jó, ha nem itthon dolgozna, mert akkor nem rágnám még én is a fülét, hogy jajjistenemmibajomvanmegint....
vagy lustanyu nagymamája szerint mennél ki a kukorica földre kapálni :)
vicces férj
egy baj van, ki nem állhatom micimackót. hogy én azt nézzem minden nap itt a nappalinkban, hááát, nem tudom, minek kéne történnie. inkább veszek simát méterre, vagy négyzetméterre, meg is nézem.
jó utat, érezzétek jól magatokat, küldjél nekünk sok képet!!!
én azt írnám az értékeléshez Judit, hogy türelmes embereknek ajánlom a vele való üzletelést :D
ja, és az uram szerint a mai hisztimre az lenne a gyógymód, ha bikiniben futnék egy kört a ház körül. vicces emberrel élek együtt. azt mondta, utána tuti nem lenne bajom idebent. és a szomszédok is lecsendesednének addig :)
én tuti túlöltöztetem Editet, mert van rajta harisnya, melegítőnadrág, hosszú ujjú body és egy vékonyabb póló. de harisnya muszáj,a zoknit leszedi a lábáról, hosszú póló is muszáj, mert a bodykból meg kificcenti mindig a vállát...
mi pulcsizunk :) csak épp a nadrág fogyott mára el, így harisnyában nyomjuk :)
elvonult a szürkeség és havas eső, most csak fúj a szél és süt a nap...de nagy sötét felhők vannak a háttérben, pedig én is most akarok kiszaladni :(
Mi teli vagyunk szebbnél szebb kapucnis pulcsikkal, még amikor Dénes kisebb volt akkor vateráztam össze őket jóáron. Aztán most mindegyik ott figyel a szekrényben, pedig olyan szépek vannak :(. Persze mindig csak hosszú ujjú bodyt hordunk, meg melegítő alsót.
Niko felétek már szar idő van? Mi kettő körül szoktunk sétálni, itt még jó idő van, de lehet addigra elromlik mire megyünk:(, pedig előbb nem akarok menni, mert akkor borul minden :( , meg még etetni is kellene
Az én vaterásom egy hónap után átutalta a pénzt. Juhhé, és most mit írjak értékelésre? Minden rendben ment :)
Húúú, de hisztis vagyok!
Dóri, érezd jól magad! :)
Jaj én is nagyon utálom a kapucnikat,szo szerint vadászok a sima pulcsikra...
Kati, a Micimacis szőnyeg tényleg jobb,az be van vonva,így nem a festéket nyalogatja a baba... Amúgy én már azt se használom,mert Liza utálja... Most megyek fodrászhoz. :) puszi nektek,Petra kitartás,ne add fel :D
További ajánlott fórumok: