én is egy 3700 lelkes faluban nőttem fel :) a gyerek szempontjából, amíg pici jobb lenne a csend, kert, egészséges levegő...viszont mikor meg nagyobb, akkor egy város több lehetőséget ad...
én falun töltöttem életem legnagyobb részét és az nekem sokkal jobban tetszik mint a város ezt nehéz megszokni van ennek is annak is jó és rossz oldala.
a szívem mélyén én is ám...de olyan elérhetetlen, hogy még álmodozni se merek róla. Illetve falut nem, de egy kertes házacska egy falusias városi részen...
úúúú az nagyon nem jó:(Nálunk hála égnek nem hallani semmit olyan mintha senki nem lakna ebben a lépcsőházban de nem csak ezért hanem azért is mert a lépcsőházban sem találkozni szinte sose senkivel.Szó szerint azt se igazán tudom kik laknak itt:(
egész nap semmit hangot nem lehet felőlük hallani, pedig a csaj itthon van, gőzöm nincs mit dolgozhat...és este 9 után elkezdenek hangoskodni, éjfélkor pancsi és iszonyat vékonyak a falak...most is megy a buli, ráadásul úgy hallom vettek új hangfalakat, amin feltekerték a basszust. Szombaton 3 körül még vihorásztak.